Despre magazinul Metro

METRO este o rețea de magazine de tip Cash & Carry. METRO România și-a deschis primul magazin în octombrie 1996. Încă de la intrarea sa pe piaţă, compania şi-a concentrat activitatea pentru a le oferi clienţilor săi o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preţ.


Produsele METRO

În magazinele METRO vă puteți aproviziona cu de toate pentru o perioadă îndelungată. Aici veți găsi atât produse alimentare, cât și nealimentare. Prin urmare, magazinele METRO sunt perfecte pentru cumpărăturile de familie, dar și o soluție bună pentru micile afaceri. Căutați carne, fructe și legume, pește, lactate sau mezeluri mereu proaspete? Explorați ofertele METRO cu cataloagele lor promoționale și beneficiați de cele mai bune prețuri.

Imagine


Cataloagele METRO

METRO asigură oferte promoţionale variate, precum şi programe de loialitate clienţilor săi, cu scopul de a eficientiza și mai mult cumpărăturile acestora. Astfel, cu cataloagele METRO vă puteți plănui achizițiile mult mai eficient, optimizându-vă considerabil consumul de timp şi resurse. Pe Tipli veți găsi mereu cel mai actual catalog METRO. Înainte de a merge la cumpărături, intrați pe Tipli și aflați ce produse se află la promoție sau reducere.

Imagine


Aplicația METRO

Descoperiți o nouă experiență la cumpărături cu aplicația METRO. Cu aceasta aveți cardul dvs. METRO digital, aveți acces la toate cataloagele METRO și facturile dvs. Mai mult, aplicația vă informează în timp real despre disponibilitatea produselor preferate. Vreți să aflați programul sau adresa unui magazin METRO? Nimic mai simplu, le găsiți pe toate în aplicație. Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie doar să descărcați aplicația, să o instalați și să vă setați contul METRO.


Magazinele METRO

Astăzi, reţeaua METRO Cash & Carry România numără 30 de centre de distribuţie, inclusiv 5 magazine METRO Punct, cu o suprafaţă totală de vânzare de aproximativ 190.000 de metri pătraţi. Acestea sunt doar câteva adrese unde puteți găsi magazinele METRO în România:

 • Metro București Berceni: Bd. Metalurgiei 130 A, sector 4, 041 837

 • Metro Brașov: Ghimbav, Calea Brașovului, NR.9., 507075

 • Metro Constanța: Sos. Mangaliei nr. 211, 900 082

 • Metro Timișoara: Calea Torontalului, DN6, 300668

 • Metro Cluj: Loc. Florești, Str. Avram Iancu 488-490, 407280

 • Metro Bacău: Sos. DN 2 (Bacău-Focșani), 607355

 • Metro Sibiu: Sibiu Șos. Alba Iulia 79A, Jud. Sibiu, 550052

Imagine


Contact METRO

În cazul în care aveți vreo întrebare sau vreo sugestie către echipa METRO, nu ezitați să contactați Relații Clienți METRO prin oricare din aceste metode:

 • la adresa de e-mail: info.online@metro.ro

 • la numărul de telefon: +40374115555

Pentru a fi la curent cu cele mai actuale oferte și promoții de la METRO, vă recomandăm să urmăriți magazinul pe rețelele de socializare, precum: Facebook, YouTube, LinkedIn.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Metro

Metro vine cu o gamă variată de produse - de la articole de birotică, papetărie, electronice și electrocasnice, până la produse alimentare. Marfa este vândută en gros în sistem de autoservire de tip Cash & Carry în special către clienții profesioniști, în scopul revânzării, prelucrării, dar și în scop personal.

Metro în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Metro.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă