HostelWorld

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul HostelWorld.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul HostelWorld.

Voucher HostelWorld

Cazări la prețuri de neegalat în peste 36.000 proprietăți la HostelWorld

+ 15 % înapoi de la cumpărătură
 

Descoperă cazări la prețuri de neegalat în peste 36.000 de proprietăți! Alegeți opțiunea perfectă pentru vacanța dvs. la cele mai accesibile… mai mult

Despre magazinul HostelWorld

Din categoria Cazări și călătorii a site-lui nostru, HostelWorld este o platformă online de renume mondial specializată în facilitarea călătoriilor economice, oferind o varietate de opțiuni pentru rezervarea cazării în locuri precum hosteluri, pensiuni și hoteluri accesibile. Clienții pot explora și compara diferite destinații de călătorie, pot filtra rezultatele în funcție de preț, evaluările clienților și facilități pentru a găsi opțiunea perfectă pentru bugetul și preferințele lor.

Imagine

Economisiți cu HostelWorld: Oferte Atractive și Cashback prin Tipli

Platforma oferă numeroase modalități de economisire pentru călători, inclusiv cu HostelWorld discount code. Clienții pot beneficia de cupoane de reducere, oferind reduceri procentuale sau sume fixe în timpul procesului de rezervare. În plus, colaborarea cu Tipli le permite utilizatorilor să primească cashback pe măsură ce fac rezervări prin intermediul platformei. Aceasta înseamnă că, pe lângă ofertele actuale, clienții pot obține o parte din bani înapoi în conturile lor pentru fiecare rezervare efectuată.

Cum să Obțineți un Cupon HostelWorld

Doriți să folosiți HostelWorld discount code? Obținerea unui cupon HostelWorld este ușoară și accesibilă din diverse surse. Aceste cupoane pot fi găsite pe site-ul web al HostelWorld, pot fi distribuite de către partenerii săi sau pot fi oferite prin intermediul buletinului informativ al platformei sau în cadrul unor promoții.  Pe pagina de Facebook găsiți deseori coduri de reducere și alte oferte. Clienții pot obține, de asemenea, cupoane prin intermediul înregistrării pe platformă sau prin subscrierea la noutățile și actualizările acesteia. Oricare ar fi metoda aleasă, avantajele de a economisi la rezervări sunt considerabile.

Despre Cupoanele HostelWorld

HostelWorld susține un sistem de cupoane pe care îl puteți folosi la o rezervare pentru orice tip de tarif pentru camere, oferit de partenerii săi de hostel în întreaga lume pe Site-urile Hostelworld, cu excepția tarifelor "Plătește acum" și "Schimbă rezervarea". Fiecare Cupon este identificat printr-un cod numeric unic și va avea o reducere procentuală (%) diferită corespunzătoare. Un cupon HostelWorld va fi valabil pentru o singură utilizare, doar pe o perioadă limitată și va expira la data specificată pe cupon. 

Cupoanele vor fi în valută EUR, dar pot fi folosite la plata în GBP sau USD. Hostelworld își rezervă dreptul de a modifica sau anula orice ofertă de cupon în orice moment și din orice motiv, de exemplu dacă suspectează în mod rezonabil fraudă sau comportament necorespunzător. Cupoanele pot fi aplicate doar la rezervări pe site-urile Hostelworld și nu pot fi combinate cu alte cupoane, vouchere, oferte, reduceri sau promoții oferite de Hostelworld.

Despre Voucher HostelWorld

Sistemul de vouchere a înlocuit sistemul anterior de "credite Hostelworld". Un voucher HostelWorld care poate fi folosit pentru toate tipurile de tarife pentru camere oferite de partenerii de hostel pe site-urile Hostelworld. Voucherele sunt aplicate automat numai la suma "De plătit acum" a rezervării dvs., așa cum este afișată pe pagina Checkout Securizat. Voucherele vor fi valabile timp de 6 luni de la data emiterii, vor fi denominate în EUR, dar pot fi folosite la plata în GBP sau USD și nu pot fi combinate cu alte cupoane, vouchere, oferte, reduceri sau promoții oferite de Hostelworld.

Platformă Versatilă și Avantaje Competitive

Cu o prezență globală și o gamă extinsă de opțiuni de cazare, HostelWorld se diferențiază prin ușurința utilizării și diversitatea sa. Oferta sa include hosteluri, pensiuni și hoteluri ieftine, iar opțiunile de filtrare permit clienților să personalizeze căutările în funcție de preferințe și nevoi specifice. Având o aplicație mobilă și colaborând cu Tipli pentru cashback, HostelWorld se poziționează ca o platformă care depășește așteptările pieței și le oferă clienților o modalitate simplă și eficientă de a economisi la călători, fără a compromite calitatea și experiența.

App-only Deal: Beneficii ale Ofertei Exclusiv pentru Aplicația Hostelworld

Oferta Exclusiv pentru Aplicație de la Hostelworld reprezintă o oportunitate valoroasă pentru clienți. Această promoție specială le permite să obțină tarife reduse la rezervările efectuate prin intermediul aplicației Hostelworld. Oferta Exclusiv pentru Aplicație se aplică tuturor tarifelor, inclusiv celor cu reduceri deja aplicate prin alte promoții, inclusiv Promoția Mobilă. Dacă există două sau mai multe promoții active în același timp, clientul va primi cea mai mare reducere, iar discountul App-only Deal se va aplica în plus față de aceasta.

Imagine

Pentru a activa oferta numai pentru aplicație, accesați fila Promoții din secțiunea Tarife și disponibilitate. Promoția va apărea ca inactivă în mod prestabilit. Faceți clic pe caseta numită Ofertă numai pentru aplicație și procedați la setarea parametrilor doriti înainte de a activa promoția.

Hostelworld Inbox

Funcția HostelWorld Inbox se adresează proprietarilor de cazări care oferă spații de cazare prin intermediul platformei HostelWorld. Acest instrument le permite proprietarilor să configureze perioade de lansare personalizate pentru diferite tipuri de tarife, cum ar fi Standard și Non-Refundable. Aceste perioade de lansare reglementează intervalul de timp dintre momentul rezervării și data sosirii oaspeților, oferind proprietarilor control asupra modului în care sunt acceptate și gestionate rezervările. Prin intermediul HostelWorld Inbox, proprietarii pot optimiza disponibilitatea camerelor, oferind oferte atractive pentru diferite tipuri de tarife și asigurându-se că politica de rezervare se potrivește cu strategiile lor de afaceri.

HostelWorld coduri de reducere pe care le-ați ratat

Abonează-te la buletinul informativ pentru oferte, inspirație și alte delicii de călătorie!

31.08.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în HostelWorld

Conectați-vă la contul dvs. Hostelworld. Căutați proprietatea de hostel dorită și selectați camera/camerele și tipul de tarif ales (de exemplu, Rezervare Non-flexibilă, Rezervare Flexibilă Standard etc.). Apăsați pe butonul "Rezervă acum" pentru a trece la pagina "Checkout Securizat".

Pe pagina Checkout Securizat, introduceți pur și simplu codul de Cupon HostelWorld în caseta promoțională din câmpul de rezervare, iar reducerea corespunzătoare se va deduce automat din prețul final al camerei/camerelor și tipului de tarif ales. Apasăți butonul "Confirmă" pentru a confirma rezervarea.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre HostelWorld

Hostelworld Group PLC este o companie din industria de turism și tehnologie, specializată în furnizarea de servicii de rezervare online pentru cazările de tip hostel (adăposturi la prețuri reduse, pentru călători), precum și pentru alte tipuri de cazări ieftine. Compania oferă o platformă online prin care utilizatorii pot căuta, compara și rezerva cazări în diferite destinații din întreaga lume. Hostelworld și-a construit o reputație ca fiind una dintre cele mai mari și mai cunoscute platforme de rezervări pentru cazări de tip hostel. Profitați de HostelWorld discount code, cashback prin Tipli sau un voucher HostelWorld și oferte unice cu App-only Deal!

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

HostelWorld în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 15 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul HostelWorld?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă