Doctor în uniformă

Despre magazinul Doctor în uniformă

Doctor în uniformă vă propune o gamă variată de modele de uniforme medicale de calitate, în culori deosebite, dar și rezistente, cu mărimi de la XXS la 4XL. Pornind de la nevoile specifice din domeniul medical, Doctor în Uniformă încearcă să ofere cele mai bune soluții în materie de echipamente medicale din spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operație, cabinete de cosmetică și masaj. Oferta magazinului online include costume medicale, halate medicale, pantaloni medicali, bonete medicale și alte echipamente de protecție pentru cadrele medicale.

Clienții se pot bucura de produsele 100 % românești chiar și în alte țări din Europa, magazinul Doctor în uniformă poate fi găsit online și în țări precum Italia, Polonia, Grecia, Ungaria sau Slovacia.

Imagine

Cum să economisiți cu Doctor în uniformă

Magazinul electronic Dr. în uniformă pune clienților la dispoziție regulat campanii promoționale, reduceri și oferte prin care aceștia pot economisi foarte mult la fiecare achiziție.

Clienții mai pot economisi în magazinul Doctor în uniformă și prin achiziția de minim 300 de lei, astfel economisind taxa de livrare a produselor comandate.

O altă modalitate de a economisi în magazinul Doctor în uniformă, este prin folosirea unui cod de reducere, alături de care fie clienții pot economisi la livrare, pot primi un cadou sau o reducere la anumite produse sau chiar la toată comanda.

Doctor în uniformă oferă și seturi complete de echipament, iar achiziționând aceste seturi complete, clienții pot economisi foarte mult față de achiziția fiecărui produs în parte.

Cum să obțineți un cod de reducere Dr. în uniformă

Clienții pot obține coduri de reducere Dr. în uniformă în decursul campaniilor promoționale, a ofertelor și reducerilor adăugate regulat, cât și în preajma sărbătorilor.

Alte coduri de reducere pentru acest magazin pot fi obținute și de pe alte site-uri specializate în cupoane de reduceri, precum portalul Tipli, unde clienții pot descoperi coduri de reducere pentru multe alte magazine, chiar și pentru farmacii.

O alta modalitate de a obține coduri de reducere în magazinul Doctor în uniformă, este prin urmărirea paginii de Facebook a magazinului, aceștia postând regulat cele mai noi oferte și promoții, cât și cele mai recent adăugate coduri de reducere alături de care puteți economisi la achizițiile dvs.

Doctor în uniformă - oferte și reduceri

Acest magazin, la fel că și multe altele, oferă clienților reduceri, promoții și oferte regulat la foarte multe produse, chiar și la colecțiile noi.

În magazinul Dr. în uniformă, clienții pot descoperi reduceri sezoniere de tip Winter Sale, Summer Sale sau Back to School, iar în fiecare categorie de produse, produsele aflate la reducere vor fi întotdeauna primele prezentate.

Clienții se pot bucura regulat de reduceri de până la 35 %, chiar și mai mult, în funcție de campania promoțională actuala, iar pe lângă asta, clienții mai pot obține și cadouri la achizițiile de o anumită sumă.

Doctor în uniformă oferă posibilitatea și de un parteneriat, iar prin acest parteneriat clienții vor primi cele mai bune oferte personalizate la produsele de care au nevoie.

Doctor în uniformă - costume medicale, halate și multe altele

Fabricate 100% în România, echipamentele Dr. în uniformă sunt alegerea potrivită atât pentru angajați, cât și pentru companie. Magazinul online vă pune la dispoziție produse de calitate la cele mai bune prețuri de pe piață. Fiecare model de uniformă medicală este gândit și lucrat în echipă, folosind cele mai moderne tehnologii. Chiar și cele mai clasice dintre modelele disponibile pe Doctor în uniformă au avut o evoluție de perpetuă îmbunătățire.

Pe site-ul magazinului clienții pot descoperi 6 categorii de echipamente precum:

 • Costume medicale
 • Halate medicale
 • Pantaloni medicali
 • Bonete medicale
 • Saboți medicali

Produsele comercializate sunt la preț de producător și pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor analize și încercări puse în practică, astfel încât să poată fi la înălțimea standardelor europene și a cerințelor domeniului.

Costumele medicale sunt realizate din material tercot (35% bumbac 65 % polyester) care iese în evidență printre celelalte țesături prin greutatea mai mică de 200 gsm, datorită firelor răsucite. Spălarea se poate face la 40 grade celsius, procentul de contracție fiind mai mic de 2%, astfel materialul nu intră la apă. Confortul la purtare este remarcabil și lejer.

Doctor în uniformă oferă echipament și pentru alte nevoi, nu doar pentru cele medicale, mai jos puteți arunca o privire peste echipamentele oferite pentru diferite nevoi și cerințe în funcție de serviciul prestat:

 • costume pentru domeniul medical: medici, asistenți, infirmieri, liftieri, femei de serviciu sau orice alt tip de personal medical

 • echipament de lucru pentru grădinițe, școli, afterschool,etc. pentru angajați în bucătărie, angajați curățenie, angajați cabinet medicale

 • echipament de lucru HORECA pentru angajații din : bucătării, covrigării, patiserii, laboratoare de producție în industria alimentară, personal curățenie, măcelarii, cofetării sau orice alt domeniu de producția alimentară

Oferta cuprinde o gamă variată de articole, de la costume complete: pantaloni, bluze, bonete, șorțuri la halate de lucru, halate medicale imprimate, pantaloni de lucru, bonete textile, șorțuri de protecție, halate tip polar, jachete și veste polar ori saboți medicali.

Descoperiți pe site culorile sau imprimeurile preferate, modele inedite, colecții noi și prețuri promoționale pentru diverse articole sau ținute complete, sau optați pentru modalitatea de a achiziționa echipamente create special după cerințele dvs.

Pentru mai multe echipamente medicale și alte produse necesare în mediul de lucru curat precum farmacii, cabinete medicale, bucătărie sau altele, puteți arunca o privire și peste magazinele din categoria Tipli Farmacii, iar dacă nu știați, puteți descoperi îmbrăcăminte și echipamente medicale chiar și pe Emag.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul Dr. în uniformă

Magazinul electronic Doctor în uniforma oferă clienților echipament de calitate, durabil și la cele mai avantajoase prețuri, dar pe lângă toate astea, clienții magazinului se pot bucura de produse create în conformitate cu nevoile acestora.

Achiziționând produse din magazinul drinuniforma.ro, clienții suporta atât comunitatea, cât și economia locală, toate produsele comercializate fiind produse în România.

Procesul de proiectare a unei uniforme medicale este unul de durată. Modelele trebuie să fie plăcute vizual, ușor de îmbrăcat și comode. Fiecare model este gândit și lucrat în echipă folosind cele mai moderne tehnologii. Chiar și cele mai clasice dintre modelele disponibile pe Doctor în uniformă au avut o evoluție de perpetuă îmbunatățire.

Pe lângă multe alte opțiuni de alegere și design, clienții care doresc echipament personalizat, pot opta și pentru serviciul de broderie oferit de Doctor în uniformă, fie că este vorba despre siglă, un nume, număr sau orice alt detaliu de personalizare dorit, clienții pot alege acest serviciu pentru toate produsele achiziționate din acest magazin.

Magazinul românesc Doctor în uniformă este foarte apreciat și în alte țări din Europa, calitatea fiind la cel mai înalt standard, chiar și clienții altor țări precum Polonia, Slovacia, Italia sau Grecia au posibilitatea de a achiziționa produse 100% românești la cele mai avantajoase prețuri.

Dr. în uniformă - retur și reclamații

Conform prevederilor legale, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, în termen de 14 zile calendaristice începând din ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate accesoriile.

Pentru returul produselor achiziționate care îndeplinesc condițiile legii, completați formularul de retur de pe site, în care puteți căuta comanda după numărul de telefon și apoi completați datele necesare urmând pașii din formular.

Curierul va fi trimis pentru a ridica coletul de la dvs. Acesta se va expedia către SC DOCTOR ÎN UNIFORMĂ SRL, comuna Bucovăț, sat Bucovăț nr 903, județul Dolj.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Costul transportului pentru returnare este de 18 lei. Dacă se optează pentru returnarea banilor, se va reține costul de transport și se va returna diferența doar prin cont bancar.

Returul se validează doar dacă produsele sunt nefolosite și neuzate (rupte, spălate, pătate, murdare și orice alt element care face diferența față de produsul nou care a fost livrat).

Restituirea banilor se face după ce magazinul intră în posesia produselor și după verificarea lor, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului.

Doctor în uniformă coduri de reducere pe care le-ați ratat

Achiziționați halate medicale acum cu până la 23 % mai ieftine

01.02.2023

Reduceri de până la 23 % la costume medicale

01.02.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Doctor în uniformă

După ce ați copiat un cod reducere Doctor în uniformă pe care doriți să îl folosiți, alegeți produsele, adaugați-le în coșul de cumpărături, iar la finalizarea comenzii puteți adăuga codul copiat în căsuța pentru cod voucher iar reducerea va fi aplicată fie la anumite produse, fie la toată comanda, în funcție de tipul și campania promoțională din care face parte.

Imagine

În anumite condiții, există posibilitatea că un voucher Doctor în uniformă să nu funcționeze. Motivele pot fi multiple, spre exemplu, verificați data de valabilitate a codului respectiv, cât și campania promoțională din care face parte. Anumite coduri se aplică la cumpărături începând de la o anumită sumă, altele se aplică doar pentru anumite produse sau brand, iar altele pot fi activate doar în aplicație. Citiți cu atenție descrierea cuponului pentru a evita orice neplăceri.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Doctor în uniformă

Doctor în uniformă este un magazin online și producător român de uniforme medicale care realizează halate medicale și costume de spital, folosind materiale antibacteriene pentru a satisface orice nevoie a clientului. Puteți cumpăra online halate medicale, pantaloni medicali, bonete medicale, saboți medicali, atât pentru femei cât și pentru bărbați, la prețuri avantajoase. Pe lângă produsele care pot fi găsite pe site-ul magazinului, clienții mai au posibilitatea și de a comanda produse cu un model specific dorit, Doctor în uniformă oferind clienților posibilitatea de a alege materialul, modelul, culoarea și multe alte detalii.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Doctor în uniformă.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă