Despre magazinul Dedeman

Dedeman este un magazin de retail conceput pentru toți cei care doresc să-și construiască sau să-și amenajeze căminul conform celor mai înalte standarde. Acesta oferă o varietate de produse începând de la articole destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte și utilaje, echipamente de protecție, articole pentru grădină, până la mobilier, electronice și electrocasnice.


Scurt istoric

Dedeman a fost fondat în anul 1992 de doi antreprenori români, care au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself. În anul 1994, magazinul avea doar 11 angajați. Treptat însă Dedeman a reușit să crească o echipă de oameni devotați și mereu atenți la nevoile clienților și partenerilor. Astfel în 2002, Dedeman era format din 245 de colegi. Iar la moment, magazinul a ajuns la o echipă de peste 12.000 de angajați care stau la dispoziția clienților.


Serviciile Dedeman

Magazinul Dedeman oferă nu doar o gamă variată de produse pentru construcții și amenajări interioare, dar și diverse servicii care vă vor facilita considerabil procesul de renovare. Astfel puteți beneficia de servicii de consiliere și consultanță, cât și de servicii de logistică și asistență. Fie aveți nevoie să închiriați scule, să mixați vopsele, să returnați produse sau aveți nevoie de consultanță în proiectarea bucătăriei, Dedeman este aici pentru dvs. cu cea mai pragmatică echipă de specialiști. Accesați și alte magazine din categoria casă și grădină, cum ar fi MatHaus, Brico Depot și Ikea pentru a vizualiza produse similare


Magazine Dedeman

Pe lângă e-shopul Dedeman.ro, compania dispune și de o rețea de 54 de magazine fizice. Indiferent de unde vă aflați, acum aveți acces la magazinele Dedeman din orice parte a României. Vizitați chiar acum magazinul Dedeman la una din următoarele adrese:

 • Dedeman Iași: Bd. Primaverii, nr. 2, Iasi, jud. Iasi,

 • Dedeman Brașov: B-dul Griviţei, nr. 1T, Braşov, jud. Braşov,

 • Dedeman Craiova: Str. Caracal, nr. 258, sat Preajba, com. Malu Mare, jud. Dolj,

 • Dedeman Sibiu: B-dul Mihai Viteazu, nr. 4, Selimbar, jud. Sibiu,

 • Dedeman Pitești: B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 158, Pitesti, jud. Arges,

 • Dedeman Suceava: Calea Unirii, nr. 28, Suceava, jud. Suceava,

 • Dedeman Buzău: Şoseaua Nordului, nr. 10, Buzău, jud. Buzău,

 • Dedeman Galați: Strada Combinatului, nr. 9, Galaţi.

Imagine

Dedeman contact

În cazul în care aveți vreo problemă cu serviciile oferite de Dedeman, nu ezitați să-i contactați fie telefonic la numărul 0234 525 525, sau prin intermediul formularului de contact, care poate fi găsit pe site-ul magazinului.

De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai actuale noutăți ale magazinului Dedeman, vă recomandăm să-l urmăriți și pe rețelele de socializare precum: Facebook, Instagram, Pinterest.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Dedeman

Cu o rețea de zeci de magazine și într-un plin proces de extindere la nivel național, Dedeman este locul în care poți alege dintre articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădină, mobilier, electronice şi electrocasnice. Iar catalogul Dedeman, cu o apariție lunară, surprinde de fiecare dată cu cele mai bune oferte.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Dedeman.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă