Cerceicopii

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cerceicopii cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 3 % la tot în magazinul Cerceicopii

Valabil până la 24.10.2021

 
   

Sunteți în căutarea unui accesoriu mai deosebit pentru fetița dvs? Cerceicopii.ro este un magazin online de cercei creați special...

Despre magazinul Cerceicopii

Site-ul Cercei Copii (cerceicopii.ro) este operat de societatea Cutiuța cu cercei din Timișoara. Societatea este autorizată să efectueze operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase.

Magazinul online este specializat în vânzarea de bijuterii din aur pentru copii, în special cercei cu sistem de protecție a copilului.

Astăzi, cerceii se numără printre accesoriile care țin de estetic mult mai mult decât la apariția lor. Pe vremuri erau considerați mai degrabă ca fiind un talisman decât o podoabă. În multe culturi, cerceii reprezentau apartenența la un grup, reflectarea statutului social sau civil.

Unele cercetări și descoperiri au condus la ideea că pe vremea lui Tutankhamon, în Egipt, doar copiii purtau cercei. Așadar, acesta nu este un trend al zilele noastre, cerceii pentru copii fiind populari din cele mai vechi timpuri.

Cerceicopii.ro oferă cercei din aur realizați special pentru copii, inclusiv seturi mamă-fiică.

Cerceii au un sistem special de protecție. Șurubul de blocare este prevăzut pentru a preveni deschiderea și pierderea accidentală a cerceilor, capacul acoperă complet tija și este rotunjit pentru a preveni perforarea.

Produsele Cercei Copii

Pentru a căuta un produs, utilizați modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți articolele pe care le căutați și, dacă acestea se găsesc pe site, vi se va afișa o listă de rezultate compatibile.

Pentru a face cumpărături pe acest site, trebuie să creați un cont de utilizator. Poate fi creat chiar și după ce ați adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături.

Pentru a vă uşura căutarea, puteţi selecta una dintre următoarele categorii:

 • cercei - modele clasice, flori, inimioare, steluţe, animăluţe, fluturi, perle, diverse
 • seturi - cercei mamă-fiică

Printre ofertele magazinului veți găsi bijuterii pentru copii în aur de 14K, alb și galben, bijuterii cu piatră de zirconiu pe care le puteți include în lista de cadouri pentru copii: cadouri pentru fete, cadouri pentru bebeluși, cadouri pentru nou-născuți.

Cerceii pentru fetițe sau pentru bebeluși și nou-născuți sunt creați special pentru aceste vârste, cu sistem de protecție și design specific.

Imagine

Magazinul prezintă constant produse noi, cu modele deosebite și foarte frumoase, dar oferă și promoții pentru o serie de articole.

Cerceii sunt livrați în cutii și plicuri antișoc și sunt însoțiți de certificat de garanție și factura fiscală.

Modalități de plată

Cercei pentru copii (cerceicopii.ro) vă oferă următoarele metode de plată:

 • plata în numerar la livrare

Plata rambursării se face integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face agentului comisionar care efectuează livrarea.

 • plată online

Puteți plăti online cu cardul personal sau de companie, în deplină siguranță. Plata cu cardul este o metodă sigură, deoarece datele cardului dvs. nu vor fi stocate de procesor, vor fi securizate și criptate.

Livrare și retur

Produsele sunt livrate numai în România. Livrarea este gratuită pentru toate comenzile (în localitățile din rețeaua Fancourier sau prin Poșta Română pentru celelalte localități).

Orice produs poate fi returnat în termen de 14 zile lucrătoare de la data cumpărării (primirea produsului de către client) fără a invoca un motiv și fără penalități conform O.G. 130/2000 - referitor la regimul juridic al contractelor la distanță, compania Cutiuța cu cercei obligându-se să vă restituie banii în maxim 30 de zile.

Costul transportului returnării produsului este suportat de cumpărător.

Produsele returnate trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție și o copie a facturii de cumpărare sau a bonului fiscal.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau " bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Cerceicopii

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Cercei Copii și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Cerceicopii.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Dacă aveți un cod promoțional, introduceți codul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Cerceicopii

Sunteți în căutarea unui accesoriu mai deosebit pentru fetița dvs? Cerceicopii.ro este un magazin online de cercei creați special pentru copii. Găsiți aici o mulțime de modele de cercei cu motive precum flori, inimioare, animăluțe, perle, dar și seturi de cercei mamă-fiică

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 3 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Cerceicopii?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.