Arta Ceaiului

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Arta Ceaiului.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Arta Ceaiului.

Voucher Arta Ceaiului

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Arta Ceaiului

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Descoperiți adevăratele beneficii ale ceaiului cu produsele și gama variată de ceaiuri de la Artaceaiului.ro. Găsiți aici nu...

Voucher Arta Ceaiului - 15 % reducere la prima comandă

Valabil până la 29.07.2024

+ 6 % înapoi de la cumpărătură
 

Primiți un cod de reducere pe email atunci când vă abonați la Newsletter. Acest cod poate fi folosit o singură dată per client și nu se… mai mult

Despre magazinul Arta Ceaiului

Magazinul online de ceai și cafea Arta ceaiului deține mai multe tipuri de ceaiuri și cafele, achiziționate de la furnizori atent selecționați. Pe site veți găsi și accesoriile necesare pentru prepararea și servirea ceaiului sau a cafelei, precum și produse cosmetice 100% naturale obținute prin metoda “la rece”.

Toate sortimentele sunt procesate în unități acreditate ANSVSA care au certificare HACCP.

Istoricul magazinului Arta ceaiului

Magazinul online Arta ceaiului a început ca o mică afacere de familie, axată pe produse concepute pentru un stil de viață sănătos, ajungând să fie recunoscut drept „Cel mai bun magazin online”, secțiunea alimente, în 2016, 2017 și 2019, în cadrul competițiilor GPEC.

Echipa tânără și proactivă, care lucrează într-un ritm alert pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, întâmpină clienții cu multă grijă, amabilitate și recomandări în funcție de gusturi, dar și cu soluții pentru rezolvarea oricărei probleme legate fie de o comandă plasată, fie de modificarea acesteia sau alte inconveniente legate de achiziții.

Puteți găsi informații despre produsele și promoțiile magazinului pe rețelele de socializare, prin newslettere sau campanii de branding, dar aveți la dispoziție și call center-ul.

Produsele magazinului Arta ceaiului

Departamentul Achiziții al magazinului Arta ceaiului asigură un stoc complet și echilibrat, produsele preferate pot fi achiziționate oricând și toate comenzile onorate. Echipa depune eforturi constante pentru a aduce noutăți și a dezvolta permanent gama de produse, astfel încât să acopere o arie largă de gusturi și cerințe.

Amestecurile de plante și fructe numite generic "Tea Melange" sunt creația degustătorilor de ceai care au mulți ani de experiență în domeniu. Ei selectează doar ceaiuri și ingrediente de cea mai bună calitate care provin din zone precum Japonia, China, India sau Africa, pentru ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Imagine

Magazinul vinde ceaiuri, cafea, accesorii și cosmetice naturale.

Pe site puteți cumpăra ceaiuri marca Arta Ceaiului, 5 O'Clock Tea sau Yogi Tea.

Tipuri de ceai: ceai de fructe, ceai verde, ceai negru, ceai Oolong, ceai Rooibos roșu african, ceai alb, ceai mat, ceai din plante, ceaiuri esențiale.

Specialități: Blooming Tea, Wellbeing, Ceaiuri rare, Matcha, Craft IceTea.

Wellness: ceai ayurvedic, ceai pentru imunitate, detoxifiere și digestie, relaxare și odihnă, energie și concentrare.

Tipuri de cafea: cafea Blend- 100% Arabica, min 80% Arabica, cafea verde, cafea cu arome - gust de ciocolată, gust de lichior, gust de desert, cafea din America Latină sau Africa, cafea capsule.

Accesorii: ceainice, seturi de ceai, căni, cești, infuzoare și căni cu infuzor, accesorii Mate, accesorii Matcha, recipienți de păstrare.

Din categoria cosmetice puteți alege diferite săpunuri naturale cu mușețel, gălbenele, mentă, eucalipt și altele.

Livrarea și plata

Produsele se livrează în orice localitate din România:

 • prin Fan Courier pentru adresele de livrare situate în zona de acoperire
 • prin Poșta Română, în cazul adreselor care nu se află în aria de acoperire a Fan Courier

Plata produselor comandate de pe site-ul ARTA CEAIULUI se poate face în avans sau la livrarea produselor. 

Compania își rezervă dreptul de a solicita plata produselor în avans în anumite cazuri. Plata în avans se poate face prin ordin de plată, iar dovada plății trebuie trimisă prin e-mail sau fax. Livrarea se va face numai după ce banii intră în contul Companiei.

În cazul în care doriți să achitați comanda prin card bancar, plata se va efectua prin procesatorul de plăți Mobilpay.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Arta Ceaiului

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Arta ceaiului și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Artaceaiului.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Recenziile Arta Ceaiului

Aurelia Z.

13.05.2024 5.0

produse super si magazinul foarte serios

ASOCIATIA C.

13.03.2024 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Arta Ceaiului

Descoperiți adevăratele beneficii ale ceaiului cu produsele și gama variată de ceaiuri de la Artaceaiului.ro. Găsiți aici nu doar o mulțime de tipuri de ceai, cafea, dar și diverse accesorii pentru ceai. Lăsați-vă sedus de cele mai delicate arome și texturi de ceaiuri!

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Arta Ceaiului?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă