Anvelodrom

Despre magazinul Anvelodrom

Magazinul online Anvelodrom comercializează peste 50 de branduri de anvelope și jante, direct din stoc, cu livrare rapidă, oriunde în țară.

Puteți consulta pe site paginile dedicate celor două categorii de produse: Ghid anvelope, Ghid jante, Dicționar anvelope și jante sau puteți parcurge articolele afișate pe Blog pentru a vă face o idee despre produsele pe care urmează să le cumpărați.

Descoperiți cu Tipli produsele Anvelodrom, reducerile și ofertele speciale!

Povestea Anvelodrom

Anvelodrom este rezultatul cumulat a peste 10 ani de experiență în domeniul comerțului de anvelope, cu o echipă în care puteți avea încredere. Una din principalele reguli la Anvelodrom este să aibă în echipă doar oameni bine pregătiți, motivați și orientați către client, ca dvs. să beneficiați de o experiență de cumpărare cât mai bună posibil.

De aceea, la Anvelodrom aveți livrare cu verificare. Anvelodrom nu ambalează anvelopele expediate pentru a permite astfel verificarea produselor de către dvs.

În eventualitatea în care produsele nu corespund, dvs. puteți anunța imediat Serviciul Clienți, de luni până duminică, între orele 8:30 - 17:30.

Anvelodrom contact

SC AUTOLINK SRL

Piatra Neamț

Str. Cuejdi, nr. 6

Tel: 0787 684 074

Email: contact@anvelodrom.ro

Cel mai bun magazin online din categoria Auto, premiat in 2017

Magazinul online de anvelope Anvelodrom.ro este deținătorul premiului Best Online Merchand Award for the Automotive and Machinery Category, acordat de către GPEC - cel mai important eveniment de e-commerce din România. Peste 20 de experți în E-Commerce și Marketing Online – membri în Juriul GPeC 2017 - au auditat magazinul online anvelodrom.ro, ținând cont de peste 170 de criterii esențiale pentru comerțul electronic. Premiul a fost decernat in cadrul Festivității Gala Premiilor eCommerce, in București, Noiembrie 2017.

Imagine

Oferta magazinului Anvelodrom

Oferta magazinului Anvelodrom include jante și anvelope, iar căutarea pe site o puteți face cu ajutorul filtrelor: după dimensiuni, după tipul de mașină sau după sezon.

Site-ul este astfel structurat încât să găsiți cu ușurință produsele de care aveți nevoie:

Anvelope de vară
Anvelope de iarnă
Anvelope all season
Anvelope de iarnă Nokian
Anvelope Nokian Weatherproof
Turisme
SUV/4x4
Autoutilitare
195/65R15
185/65R15
175/65R14
215/55R16
Jante
Oferte speciale

Indiferent că doriți să cumpărați anvelope pentru autoturisme, SUV/4x4, autoutilitare, agroindustriale, camioane, toate produsele sunt însoțite de o scurtă descriere, detalii despre caracteristici și informații despre preț, costul de livrare, garanție, retur.

Pentru o căutare cât mai exactă, aveți posibilitatea de a selecta: brand, tip autovehicul, run flat, XL, aderența pe teren umed, consum de carburant, nivel de zgomot, indice de viteză, indice de greutate, marcaje.

Dacă, totuși, nu vă puteți hotărî sau nu știți ce să alegeți, puteți contacta telefonic Serviciul Clienți ori puteți trimite un mesaj direct de pe pagina de contact.

Imagine

Pentru a comanda anvelope, trebuie să știți care sunt dimensiunile anvelopelor compatibile cu masina dvs. Le găsiți în cartea tehnică a mașinii sau pe flancul anvelopei deja montate. După ce ați identificat dimensiunile, aveți la dispoziție 3 modalități de a comanda anvelope:

 • comanda telefonică la numarul 0787 684 074

 • comanda online, direct pe site

 • comanda prin e-mail la adresa office@anvelodrom.ro sau prin intermediul Formularului de Contact

Pentru a comanda jante, trebuie să cunoașteți următoarele informații despre masina dvs.: model, versiune, an fabricație și diametru.

În toate cazurile, un reprezentant Anvelodrom vă va contacta telefonic în scurt timp pentru a confirma conținutul comenzii și pentru a vă comunica detaliile pentru livrare.

Modalități de plată și livrare

Metodele de plată acceptate în acest moment de site-ul Anvelodrom sunt următoarele:

 • ramburs (numerar la curier)

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plată este de 5.000 RON pe zi. Pentru persoanele fizice limita de plată este de 10.000 RON pe zi.

 • transfer bancar (OP)

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii prin transfer bancar. Plata se face în baza facturii proforme, emisă de către AUTOLINK SRL după confirmarea disponibilității produselor.

În cazul în care nu aveti un cont bancar, puteți efectua depunerea în contul AUTOLINK SRL.

Factura proforma este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul AUTOLINK SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe ordinul de plată să fie menționat numărul facturii proforme.

Plata prin transfer bancar efectuată în numele persoanei juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie făcută doar din contul respectivei persoane juridice.

Transportul anvelopelor și jantelor se face prin curierat rapid la nivel național, în cel mai scurt timp - 24/48h și în condiții optime, prin intermediul serviciilor de curierat Fan Courier.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Anvelodrom

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Anvelodrom și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Anvelodrom accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Anvelodrom

La Anvelodrom primiți consultanță de specialitate și ajutor să alegeți din peste 50 de branduri de anvelope de vară, anvelope de iarnă sau anvelope all season pe cele potrivite nevoilor dvs. Beneficiați de garanție extinsă de 36 de luni pentru fiecare anvelopă, livrare rapidă, reduceri pentru clienții fideli, oferte speciale pentru flote. Puteți verifica anvelopele la livrare și aveți 100 de zile termen de returnare.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Anvelodrom.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă