Cauciucuridirect

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cauciucuridirect cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 1,5 % la tot în magazinul Cauciucuridirect

Valabil până la 24.10.2021

 
   

Cauciucuridirect.ro este un adevărat specialist pentru anvelope cumpărate online. Acest magazin oferă un sortiment variat de...

Despre magazinul Cauciucuridirect

Magazinul online Cauciucuridirect.ro este un loc unde puteți cumpăra anvelope noi de calitate la prețuri accesibile. Magazinul online oferă o gamă largă de mărci și modele diferite de anvelope.

Cauciucuridirect.ro colaborează îndeaproape cu producătorii mărcilor de anvelope și este mereu la curent cu ultimele noutăți din industria producției de anvelope.

Magazinul online oferă și servicii suplimentare, precum posibilitatea livrării anvelopelor comandate direct la stația dvs de service ori puteți alege un sevice auto partener Cauciucuridirect.ro, situat în apropiere.

Istoricul Cauciucuridirect.ro

Cauciucuridirect.ro este un serviciu on-line pus la dispoziția dvs. de SC Delticom OE SRL, Timișoara, România.

Delticom, liderul european în vânzarea de anvelope online, a fost fondat la Hanovra în 1999. Astăzi, serviciile sunt disponibile pentru clienți și companii private, precum și pentru angrosiști în peste 40 de țări, prin aproximativ 180 de magazine online.

Cauciucuridirect.ro, operator Delticom, este prezent în România cu oferta de anvelope online din 1999/2000.

Produsele Cauciucuridirect.ro

Dacă vă este greu să decideți, angajații sunt specialiști în anvelope și vă pot sfătui să alegeți produsul potrivit.

Imagine

Pe Cauciucuridirect.ro puteți găsi:

 • anvelope pentru autoturisme

 • anvelope pentru motociclete

 • anvelope pentru camioane uşoare şi grele

 • anvelope pentru autobuze şi autocare

 • anvelope speciale

 • anvelope pentru vehicule cu tracţiune electrică

 • anvelope pentru oldtimeri

 • jante

 • roţi complete (anvelope premontate pe jante din aluminiu sau oţel)

 • anvelope pentru biciclete

În magazinul online găsiți cauciucuri de vară, caucicuri de iarnă sau caucicuri all-season și SUV / cauciuc 4x4.

Modalități de livrare

Cauciucuridirect.ro livrează cauciucurile prin societatea de curierat parteneră. Alegeți între două variante de livrare:

 • cauciucurile sunt livrate de firma de curierat la domiciliu dumneavoastră, factura fiind eliberata la aceeasi adresă. Puteți monta cauciucurile singur sau puteți apela la un service (stație de montare)

 • cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresă alternativă. În acest caz, specificați adresa de livrare și persoana autorizată să primească cauciucurile în numele dumneavoastră

Termenul normal de livrare este între 2 și 7 zile lucrătoare (Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat). Timpul de livrare este 10-14 zile lucratoare pentru roți complete.

Modalități de plată

Pe Caucicuri.ro aveți următoarele opțiuni de plată:

 • plată ramburs. Contravaloarea comenzii este achitată în numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare

 • plătiți cu ușurință prin card de credit

 • prin transfer bancar

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani inapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Cauciucuridirect

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Cauciucuridirect și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Cauciucuridirect.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Cauciucuridirect

Cauciucuridirect.ro este un adevărat specialist pentru anvelope cumpărate online. Acest magazin oferă un sortiment variat de anvelope de toate mărcile şi dimensiunile pentru vehiculele dvs. Indiferent dacă este vorba de autoturisme sau limuzine, motociclete sau camioane – aici găsiţi orice fel de anvelope la cele mai favorabile prețuri.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Cauciucuridirect?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.