Programul de fidelitate MyCLUB Auchan

ArticoleProgram de Fidelitate 31. 1. 2022

Programul MyCLUB Auchan este felul în care Auchan Retail România vă prețuiește fidelitatea. În fiecare săptămână aveți acces la reduceri speciale, produse cadou sau puteți acumula bonus pe care să îl folosiți ulterior la cumpărături. MyCLUB Auchan este mai mult decât un card de fidelitate. Pe lângă reduceri și beneficii, vă așteaptă experiențe inedite: invitații la cooking-show-uri și degustări, bilete gratuite la evenimente artistice sau culturale, weekend-uri de relaxare și răsfăț, livrare gratuită pentru comenzile online, dar și multe alte surprize.

Despre Auchan

Auchan este un retailer cu tradiție, din 1961, care se adaptează într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de o alimentație sănătoasă.

În România din 2006, Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom și 5 supermarketuri Auchan.

Cu peste 50.000 de produse în gama permanentă, Auchan colaborează cu furnizori români în proporție de peste 85% , 16 filiere naționale în categorii de produse precum legume, fructe, pește și 11 filiere internaționale.

Indiferent că mergeți la Auchan Militari, Auchan Craiova sau oricare dintre magazinele de proximitate MyAuchan sau comandați online, veți găsi peste 90% produse românești în gama alimentară.

Peste 900 de produse alimentare sunt marcă proprie, 400 dezvoltate în România, 40% dintre ele marcate cu eticheta Nutri-Score.

25000 de produse sunt disponibile pentru comandă în magazinul online și în aplicația Auchan cu livrări la nivel național și servicii gratuite de ridicare prin Click&Collect și Auchan Drive, astfel încât dvs. să puteți evita aglomerația.

Avantajele programului de fidelitate

Programul de fidelitate MyCLUB Auchan nu înseamnă doar beneficii imediate, precum reducerile obținute pe loc la diverse produse sau categorii de produse, ci reprezintă o combinație unică de avantaje și experiențe.

  • Primiți reduceri pe loc în magazinele fizice Auchan, în aplicația Auchan sau pe auchan.ro, la o selecție de produse aflate în oferta săptămânală destinată exclusiv membrilor MyCLUB Auchan.

  • Acumulați bonusul exclusiv MyCLUB pe card, dacă achizitionați produsele care oferă acest avantaj, și-l folosiți când doriți, începând cu 24 de ore de la obținerea lui, dar nu mai târziu de 1 februarie, anul următor celui în care a fost acumulat.

  • Periodic, primiți și vouchere de fidelitate. Puteți primi reduceri pe gustul dvs. la anumite produse, categorii de produse sau la tot coșul de cumpărături.

  • La fiecare vizită la Auchan primiți 1 punct de fidelitate, indiferent că mergeți în magazin sau cumparați din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro. Puteți primi maxim 3 puncte într-o zi, câte unul pentru fiecare tip de magazin Auchan pe care îl vizitezi (hipermarket, supermarket sau MyAuchan, cu excepția celor din Stațiile Petrom). La fiecare 10 lei cheltuiți la Auchan primiți câte 1 punct suplimentar.

  • Membrii MyCLUB Auchan vor avea ocazia să voteze proiectele de Responsabilitate Socială pe care Auchan le va susține și finanța, dar și să participe la acțiuni. Vă puteți implica în diverse cauze sociale, culturale sau sportive.

Cardul MyCLUB Auchan

Cardul MyCLUB Auchan este destinat doar persoanelor fizice, cu vârsta de peste 18 ani împliniți. Puteți solicita oricând un card fizic, în magazine, de la Serviciul Clienți sau de la casele de marcat.

De asemenea, aveți posibilitatea de a genera chiar dvs. un card digital MyCLUB Auchan, în aplicația Auchan, pe care o puteți descărca din Google Play sau direct pe site-ul auchan.ro.

Creați-vă rapid un cont pe site, dacă nu aveți deja unul și accesați secțiunea MyCLUB Auchan din contul dvs., unde puteți genera Cardul MyClub, chiar dacă nu aveți un card fizic. Puteți obține cardul digital apăsând butonul "Genereaza card MyCLUB Auchan".

Dacă aveți deja un card fizic, îl puteți înregistra în contul dvs. din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro selectând opțiunea "Inscrie cardul MyCLUB Auchan" și introducând cele 13 cifre de pe spatele cardului.

Puteți utiliza cardul imediat ce l-ați obținut. Chiar dacă nu ați reușit încă să-l înregistrați în contul dvs. de client, punctele și bonusul se acumulează pe card. Pentru a beneficia complet de toate avantajele și experiențele programului de fidelitate, trebuie să aveți cardul MyCLUB înregistrat în contul dvs. de client. 

Imagine

Dacă v-ați emis singur un card digital, în aplicația Auchan sau pe auchan.ro, acesta este înregistrat automat. Dacă ați primit un card fizic, îl puteți înregistra intrând în contul dvs din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro. De asemenea, puteți suna la Serviciul Clienți (021-9141) unde veți primi ajutor de la consilierii magazinului.

Aplicația Auchan

Aplicația este disponibilă pe Google Play pentru utilizatorii din Luxemburg, Polonia și România și vă oferă o serie de avantaje.

Imagine

• Creați contul și generați cardul digital MyCLUB Auchan.

• Prin funcția de localizare găsiți cel mai apropiat magazin sau Drive.

• Găsiți informații despre magazinul dvs. Auchan: program, adresă, număr de telefon etc.

• Găsiți cu ușurință produse cu un singur clic.

• Creați lista de cumpărături

• Cumpărături online: cumpărați produsul datorită aplicației dvs.

• Chiar și offline, puteți începe să vă umpleți coșul și să consultați comenzile dvs.

Cum folosiți cardul My CLUB Auchan

Scanați cardul fizic MyCLUB Auchan de fiecare dată când faceți cumpărături, oricând înainte de finalizarea plății . În cazul caselor clasice , prezentați-l casierilor pentru scanare. În cazul caselor rapide și expres (tip self-check-out), alegeți butonul MyCLUB Auchan și scanați-l dvs.

Dacă aveți card digital, intrați în contul dvs. din aplicația Auchan și apăsați pe butonul MyCLUB Auchan. Scanați la casă codul de bare afișat în aplicație. Procedați la fel și dacă alegeți să utilizați cardul MyCLUB Auchan din contul dvs. de pe auchan.ro: intrați în cont, accesați secțiunea MyCLUB și vi se afișează codul cardului.

Pentru cumpărături online este și mai simplu să beneficiați de avantajele MyCLUB Auchan. Trebuie doar să aveți cardul înscris în contul dvs. din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, iar beneficiile vă sunt acordate automat.

Avantajele cardului MyCLUB Auchan

Avantajele se aplică la prețurile fiecărui magazin de câte ori folosiți un card valid și activ MyCLUB Auchan la casele de marcat din magazinele fizice Auchan, în AuchanApp sau pe auchan.ro, în perioada de valabilitate a ofertelor și în limita gamelor și stocurilor disponibile.

Pentru avantajele tip Reducere, acestea se aplică pe loc, direct la casa de marcat sau la comenzile online. Pentru avantajele tip Bonus pe card, avantajele se acumulează în contul cardului și pot fi folosite ulterior achiziției curente, doar după 24 de ore de la tranzacție. Punctele de fidelitate se acordă automat la fiecare tranzacție.

Pentru a putea utiliza bonusul acumulat și punctele de fidelitate este necesară înscrierea cardului în contul de client de pe site sau în aplicația Auchan

Avantajele primite prin utilizarea cardului vor fi evidențiate pe bonul fiscal: reducere instant, sold bonus acumulat și puncte de fidelitate. Bonusul acumulat și punctele de fidelitate sunt vizibile și în contul dvs.din aplicația Auchan sau de pe www.auchan.ro.

Informații generale privind participarea la Programul de fidelitate

Se pot înscrie în Programul de fidelitate exclusiv persoanele fizice cu vârstă de peste 18 ani împliniți la data înscrierii.

Puteți afla care sunt ofertele MyCLUB Auchan accesând secțiunea MyCLUB din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, dar și în magazine, semnalizate corespunzător.

Puteți avea un singur card, ori fizic ori digital, la alegerea dvs. Cu aceeași adresă de email și/sau același număr de telefon nu puteți înregistra mai multe carduri MyCLUB Auchan.

Cardul MyCLUB Auchan este valabil atât timp cât este activ Programul MyCLUB Auchan.

Puteți folosi cardul în hipermarketurile și supermarketurile Auchan, în magazinele independente MyAuchan și pe auchan.ro sau în aplicația Auchan. Cardul nu poate fi folosit în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom și nici pe platformele de comenzi (Glovo, Takeaway, Foodpanda, Lola Market, Dr. Carmen).

Pentru orice detalii, puteți contacta Call Center 021.9141 sau Serviciul Clienți din magazin.

Magazine similare

Lidl, Penny, Cora, Selgros

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă