Kaufino.ro - cele mai recente cataloage și promoții

ArticoleCataloage  |  Oferte promoționale 13. 11. 2021

Cataloagele promoționale, după cum se știe deja, nu doar ajută la planificarea achizițiilor, dar reprezintă și o modalitate ușoară de a vă informa și de a economisi timp. În loc să colectați și apoi să răsfoiți zecile de pagini ale cataloagelor de hârtie, accesați site-ul web Kaufino.ro, unde veți găsi simplu și rapid toate cataloagele actuale din supermarketurile preferate. Ce mai exact ascunde acest site?

Kaufino este un portal care vă oferă acces online la cataloagele promoționale actuale. Uitați de mormanele de hârtie care ajung în coș imediat după răsfoire. Datorită site-ului web Kaufino, veți fi mereu la curent cu ultimele oferte și promoții la produsele selectate în cele mai populare magazine din România. Aflați mai multe detalii despre cum puteți economisi timp, bani și spațiu cu noul site Kaufino.ro.

Kaufino - cataloage promoționale online

Planificarea achizițiilor în prealabil ne permite să ne controlăm cheltuielile și să economisim timpul petrecut printre rafturile supermarketurilor. Datorită cataloagelor promoționale ne putem crea o listă de cumpărături, iar accesul ușor la aceste cataloage face ca întreaga activitate să fie și mai ușoară. Kaufino.ro vă va permite să răsfoiți oricând și oriunde promoțiile actuale în cele mai populare magazine, indiferent dacă tocmai vă întoarceți de la serviciu cu autobuzul sau aveți o pauză de cafea. În loc să căutați cele mai recente reviste de hârtie în cutia poștală sau să strângeți pliante de la standul din magazin, deschideți site-ul web Kaufino de pe computer sau smartphone și bucurați-vă de confortul pe care îl aduce acest portal.

Portalul Kaufino.ro este complet gratuit și foarte ușor de utilizat. Pe pagina principală veți găsi cataloagele actuale de la cele mai populare magazine din România, astfel încât să nu ratați nicio promoție. Dacă doriți să verificați noutățile din supermarketul dvs. preferat, accesați secțiunea „Magazine” sau căutați magazinul introducând numele acestuia în câmpul de căutare. În partea de jos a paginii sunt enumerate categoriile de produse conform cărora puteți localiza mai ușor produs dorit. Nimic mai ușor!

Imagine

Kaufino - cele mai populare magazine

În pofida faptului că portalul Kaufino.ro a fost lansat de curând, acesta deține cataloage și pliante promoționale de la cele mai populare magazine din România. Ce magazine puteți găsi acolo?

  • Dedeman - plănuiți-vă din timp cumpărăturile de articole și ustensile pentru casă, urmărind catalogul Dedeman. Oferta Dedeman este actualizată în fiecare lună.

  • Lidl - descoperiți noile promoții Lidl în fiecare luni cu catalogul Lidl. De asemenea, cu revista Lidl veți fi mereu la curent cu ofertele tematice, care sunt actualizate în fiecare săptămână.

  • Jysk - visați la niște saltele Wellpur la un preț mai avantajos? Atunci urmăriți catalogul Jysk chiar pe portalul Kaufino și fiți la curent cu ofertele promoționale Jysk. Catalogul Jysk se actualizează la fiecare două săptămâni.

  • Kaufland - profitați de prețuri avantajoase la produse alimentare sau de grădinărit cu catalogul Kaufland. Descoperiți oferta Kaufland, valabilă de miercuri până marți, din confortul casei dvs. cu portalul Kaufino.

  • Carrefour - descoperiți imensul sortiment Carrefour începând de la produse de papetărie, accesorii pentru casă și grădinărit, până la produse de la marca proprie Carrefour cu Carrefour Market Catalog. Promoțiile Carrefour sunt actualizate săptămânal, cataloagele Carrefour fiind emise în fiecare joi.

  • Brico Depot - accesați catalogul Brico Depot online și fiți la curent cu cele mai noi oferte promoționale disponibile în magazinele Brico Depot. Oricare ar fi magazinul cel mai apropiat de dvs. - Brico Depot Iași, Brico Depot Cluj, Brico Depot București, Brico Depot Timișoara, cu catalogul Brico Depot veți fi informat în prealabil despre toate noutățile, astfel încât să reușiți din timp să vă plănuiți cumpărăturile dvs.

  • Penny - răsfoiți catalogul Penny și descoperiți cele mai avantajoase oferte la produsele alimentare și accesoriile pentru casă. Plănuiți-vă cumpărăturile dvs. cu pliantul Penny și economisiți timp atunci când vizitați magazinele Penny.

  • Selgros - cumpărați produse alimentare și nealimentare la cele mai bune prețuri cu catalogul Selgros. Urmăriți ofertele Selgros direct pe site-ul Kaufino și economisiți timp atunci când vă faceți cumpărăturile în magazinele Selgros. Cataloagele sunt valabile timp de două săptămâni.

  • Cora - explorați cel mai larg sortiment de produse răsfoind catalogul Cora direct pe Kaufino. Aici veți avea acces la toate noutățile și ofertele Cora fără a petrece prea mult timp în magazinele Cora.

  • Supeco - descoperiți oferta Supeco online accesând catalogul Supeco. În cazul în care nu vreți să petreceți prea mult timp în magazinul Supeco, catalogul este soluția perfectă pentru a vă planifica din timp cumpărăturile dvs. Oricare ar fi cel mai apropiat magazin - Supeco Iași, Supeco Cluj sau Supeco București, dvs. aveți acces la toate noutățile magazinului direct pe Kaufino.

Imagine

Kaufino - un mod de viață mai sustenabil

Producerea și distribuirea cataloagelor de hârtie nu doar costă bani, dar reprezintă și o amenințare pentru mediul înconjurător. De ceva vreme multe magazine au renunțat să le distribuie, iar drept rezultat s-a redus cantitatea de deșeuri generate de gospodării - o astfel de revistă își pierde rapid valabilitatea și de obicei merge imediat la coșul de gunoi. Acum este suficient să intrați pe Kaufino.ro și veți putea răsfoi toate cataloagele necesare fără a dăuna mediului înconjurător. Mai mult, unele cataloage din magazinele preferate pot fi accesate și pe portalul Tipli în secțiunea Cataloage. Aveți grijă de planetă și profitați de cataloagele online cu Kaufino.ro.

Răsfoiți cataloagele actuale pe Kaufino Imagine

Magazine similare

Lidl, Penny, Kaufland, Carrefour, JYSK, Cora, Selgros, Dedeman, Brico Depot, Supeco

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă