Card fidelitate Noriel - Economii pentru copii

ArticoleProgram de Fidelitate 2. 3. 2023

Noriel este unul dintre cele mai apreciate branduri românești din Lumea Jucăriilor. Marele retailer specializat în jucării, atât marca proprie cât și alte mărci cunoscute, oferă pe lângă jocuri și jucării, cam tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea celor mici, inclusiv haine pentru copii și diverse accesorii, dar și un card Noriel, tocmai potrivit pentru a face “Economii pentru copii”.

Programul de fideliate Card Noriel

La Noriel fidelitatea vă este răsplătită prin încercarea de a vă ajuta să faceți economii prin intermediul unui card Noriel. 

Fiecare leu cheltuit online pe noriel.ro sau în magazine se transformă în puncte de fidelitate, indiferent dacă alegeți jucării Noriel sau apaținând altor mărci, produse pentru bebeluși sau hăinuțe pentru copii. 

Punctele acumulate pe Cardul de fidelitate Noriel pot fi folosite la achiziția de produse din magazinele Noriel sau din magazinul online Noriel ro, prezent și pe site-ul nostru

Fiecare 1 leu cheltuit înseamnă 1 punct câștigat. Pentru a putea folosi punctele, puteți cere Cardul de fidelitate Noriel în orice magazin Noriel și online.

Puteți intra în posesia unui card fizic, pe loc, în oricare dintre magazinele Noriel, după completarea unui formular în care să menționați adresa de email și datele de identitate.  

De asemenea, puteți obține varianta virtuală cu aceleași beneficii, pe noriel.ro, după ce completați online un formular pentru obținerea unui card Noriel.

După preluarea datelor veți primi un email de confirmare a cererii. Odată confirmată, în maximum 24 de ore, veți primi un alt email cu seria cardului. 

Rețineți, totuși, că în lipsa confirmării dumneavoastră, cererea de card Noriel va fi ștearsă în 30 de zile.

Cardul se mai poate obține la crearea contului de client pe noriel.ro sau la plasarea primei comenzi online și este gratuit.

Dacă aveți deja un card Noriel, folosiți și pe site-ul noriel.ro adresa de email comunicată la înregistrarea acestuia. Seria îi va fi recunoscută, iar cardul va fi asociat contului dumneavoastră. Astfel veți strânge în același loc toate punctele acumulate fie online, fie în magazine. 

Amintiți-vă să folosiți punctele înainte să expire pe 31 decembrie. Aveți posibilitatea de a oferi micuților bucuria copilăriei și fără a cheltui prea mult. Pe Noriel.ro puteți afla sau verifica câte puncte ați acumulat.

Pe lângă avantajul că puteți folosi punctele acumulate pentru a plăti o parte din prețul achiziției dumneavoastră, făcând astfel economii la cumpărături, vă puteți bucura și de alte beneficii care vin odată cu un card Noriel. 

De exemplu, puteți returna mai târziu. Perioada de retur este prelungită până la 60 de zile pentru deținătorii de card Noriel, cu excepția alimentelor. 

Totodată, puteți beneficia de diverse premii, reduceri suplimentare, conform regulamentelor campaniilor organizate periodic de Noriel RO

Magazine similare

Bebebliss, TesoriMontessori, Didikids

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă