Voucher Yoxo

YOXO Dealz - 29% Reducere pentru orice de la Lensa

Valabil până la 30.09.2023

 

Discount pentru clienții YOXO noi sau existenți la efectuarea cumparăturilor pe site-ul lensa.ro sau în magazinele Lensa.

YOXO Dealz - 3 luni de Revolut Premium gratuit

 
   

Ofertă valabilă pentru clienții YOXO noi sau existenți.

Te portezi la YOXO din orice rețea de telefonie mobilă și ai o lună gratis de abonament.

 
   

Te portezi la YOXO din orice rețea de telefonie mobilă, simplu, rapid, 100% din aplicație.

Primești 100 GB bonus la fiecare nou membru activat, iar prietenii tăi prima lună gratis pe YOXO.

 
   

Intră in aplicația Yoxo și accesează secțiunea "Invită un ptieten". Copiază și trimite prietenilor codul tău de reducere și sunteți toți… mai mult

Obține și tu un cod reducere Yoxo din aplicație, Facebook sau de la parteneri și bucură-te de servicii personalizate, oferte de abonament atractive, discounturi. Economisește folosind cupoane, vouchere-cadou la activare sau bonusuri de net, reduceri la servicii fixe Orange sau partenerii YOXO.

Descoperă flexibilitatea și libertatea cu YOXO: Ce e YOXO și cum poți personaliza abonamentul tău mobil

Explorați pe site-ul nostru categoria Servicii și aflați ce e YOXO - un serviciu de abonament online oferit de Orange, disponibil atât pentru clienții Orange, cât și pentru cei care doresc să își activeze un abonament nou. Acest abonament include minute și SMS-uri naționale nelimitate și internet configurabil, cu opțiuni pentru accesul în roaming în zona SEE.

Principalele beneficii ale serviciului YOXO includ:

 • Abonamentul are o perioadă contractuală de doar 30 de zile, cu reînnoire automată. Aceasta oferă flexibilitate clienților, deoarece nu sunt angajați pe termen lung.
 • Clienții au posibilitatea de a modifica sau închide abonamentul în orice moment, fără a fi legați de o perioadă contractuală lungă. Aceasta permite adaptarea abonamentului la nevoile personale în schimbare.
 • Clienții pot să configureze cantitatea de date de internet pe care o doresc în fiecare lună, în funcție de nevoile lor, oferindu-le control asupra utilizării datelor mobile.
 • Cod reducere Yoxo, bonusuri, gratuități, discounturi la parteneri. Clienții existenți pot oferi prietenilor un cod reducere Yoxo, bucurându-se împreună de beneficii și oferte speciale în aplicație.

Aceste caracteristici fac din YOXO o opțiune atractivă pentru cei care caută un abonament mobil flexibil și personalizabil, cu posibilitatea de a adapta serviciul în funcție de necesități și preferințe.

Orice abonament poate fi activat în Aplicația mobilă YOXO, disponibilă pentru sistemele de operare Android - Play Store sau Huawei App Gallery și iOS - App Store.

Aplicația YOXO: Gestionarea simplă a abonamentului și contului tău YOXO Orange

Aplicația YOXO este o aplicație online dedicată administrării oricărui tip de abonament YOXO. Prin intermediul aplicației sunt furnizate informaţii despre abonament, situaţia contului de client YOXO Orange, se pot efectua modificări asupra contului de client. De asemenea, clienţii pot plăti factura cu cardul înscris în Aplicație, pot solicita schimbări de abonament, activări sau dezactivări de opţiuni și servicii, își pot vizualiza facturile electronice.

Imagine

O altă facilitate oferită în cadrul Aplicației este Magazinul online, unde clienții pot comanda produse oferite de Orange România. Tot în aplicație poți accesa YOXO Dealz - locul în care găsești bonusuri de net, vouchere-cadou la activare și multe oferte și discounturi la partenerii YOXO. Descoperă în aceasta pagină promoțiile de care poți profita chiar acum.

YOXO Magazin online: Produse și beneficii

Gama de produse din magazinul YOXO include:

 1. Oferta YOXO Telefoane Mobile: Poți achiziționa telefoane noi sau recondiționate la prețuri minime, direct din aplicație.
 2. Accesorii pentru Telefoane: Dacă ai nevoie de căști wireless sau alte accesorii pentru telefon, le poți găsi în secțiunea Magazin, totul la prețuri minime.
 3. Televizoare: Magazinul oferă opțiuni pentru televizoare noi sau recondiționate la prețuri super mici.
 4. Obiecte Conectate: Poți cumpăra diverse obiecte ce pot fi conectate la telefonul tău mobil, cum ar fi purificatoare de aer.

Beneficiile includ:

 • Plată în 3 sau 4 Rate Oney cu Cardul de Debit: Poți achita produsele în rate, fără să fie nevoie să mergi la bancă sau să completezi hârtii. Prima rată se plătește pe loc, iar restul la fiecare 30 de zile. Dacă renunți la abonament, poți păstra produsul și doar plătești ratele.
 • Produse la Liber, Fără Obligații Contractuale: Poți cumpăra produse la prețuri minime fără a fi obligat la reînnoirea sau prelungirea abonamentului YOXO. Poți modifica sau renunța la abonament oricând.
 • Telefoane Necodate în Rețeaua Orange: Majoritatea telefoanelor din magazinul YOXO nu sunt codate în rețeaua Orange, exceptând smartphone-urile din gama Apple, care pot fi decodate gratuit în orice magazin Orange.
 • Telefoane Recondiționate: Telefoanele recondiționate au trecut printr-un proces riguros de verificare și sunt în perfectă stare de funcționare. Beneficiază de 12 luni garanție, transport și retur gratuit în 30 de zile.
 • Telefoane cu Tehnologia eSIM: Magazinul  oferă telefoane compatibile cu tehnologia eSIM, eliminând nevoia de cartele SIM fizice și promovând mediul digital.

Oferta de abonamente YOXO și oferta de portare

Oferta de abonamente YOXO se caracterizează prin flexibilitate și opțiuni personalizate pentru utilizatori:

 1. Cel mai ieftin abonament YOXO: Include Minute și SMS naționale nelimitate, împreună cu 10GB de internet național. Acesta nu include roaming, dar poți adăuga opțiuni extra cu roaming la nevoie. Acces la rețeaua 4G+5G în timpul verii.
 2. Abonament YOXO cu net pentru orice: Oferă Minute și SMS naționale nelimitate și generoase 60GB de internet național. Ca și primul abonament, nu include roaming, dar poți adăuga opțiuni extra cu roaming. Acces la rețeaua 4G+5G în timpul verii.
 3. Abonamentul YOXO cu roaming ȘI 5G inclus: Acest abonament oferă Minute și SMS naționale nelimitate, 160GB de internet național, precum și opțiunea de roaming activ. Beneficiezi de Minute și SMS-uri nelimitate în roaming SEE și 7.37GB de internet în roaming SEE, toate incluse în totalul de 160GB. Acces la rețeaua 4G+5G.

Oferta de portare YOXO este simplă și digitală:

 • Portare YOXO 100% Digitală: Te poți transfera din orice altă rețea de telefonie mobilă direct din aplicație, fără a mai fi necesare vizite la magazine sau semnarea contractelor tipărite.
 • Proces fără birocrație: Poți efectua întregul proces din telefon, având control și vizibilitate completă asupra acestuia. Nu mai este nevoie să aștepți apeluri din call center sau să gestionezi hârtii fizice.

Aceste oferte de abonamente YOXO și procesul de portare digitală facilitează alegerile personalizate pentru utilizatori și le oferă control asupra serviciilor lor mobile.

Magazine unde vă vom răsplăti

Cod reducere YOXO

Yoxo.ro este mai mult decât un magazin online. Pe lângă oferta Yoxo telefoane la liber, cu preț minimal, căști wireless sau purificator de aer, televizoare și accesorii pe care le puteți cumpăra direct din aplicația YOXO în secțiunea Magazin, aveți la alegere 3 tipuri de abonament YOXO pentru mobil în rețeaua 4G/5G Orange. Mai mult, puteți folosi un cod reducere Yoxo pentru a vă invita și prietenii în rețea. Trimiteți prietenilor codul dvs. de reducere și sunteți toți răsplătiți. Iar asta nu e tot! În secțiunea Dealz vă așteaptă oferte și super promoții la cumpărăturile din alte magazine. Treceți pe YOXO și vedeți cum beneficiați de oferte!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Yoxo.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă