Smokemania

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Smokemania.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Smokemania.

Voucher Smokemania

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Smokemania

Valabil până la 14.06.2024

 
 

Descoperă cea mai extinsă rețea specializată în vânzarea țigărilor electronice din România. Smokemania vă asigură că toate...

Reduceri de până la 55% la țigări electronice, vape-uri și accesorii la Smokemania

+ 6 % înapoi de la cumpărătură

Bucură-te de experiența vaping-ului cu produse de calitate la prețuri incredibile reduse cu până la 55%.

Despre magazinul Smokemania

Smokemania este cea mai extinsă rețea specializată în vânzarea țigărilor electronice din România. Echipa Smokemania vă garantează că toate produsele vândute sunt 100% originale și la un preț cât se poate de competitiv. În e-shopul Smokemania.ro puteți găsi o ofertă foarte diversificată de țigări electronice, dar și o selecție largă de lichide de la branduri renumite precum Naked, Dinner Lady, Liqua, Hangsen etc. Explorați chiar acum oferta Smokemania lichide și lăsați-vă inspirați de mulțimea de arome oferite.

Imagine

Smokemania - soluții avantajoase pentru toți fumătorii

Fie sunteți un fumător înrăit sau doar un începător, produsele Smokemania sunt concepute pentru toți. Mai mult, țigările electronice de pe Smokemania.ro vin în întâmpinarea fumătorilor care doresc să scape de acest viciu într-un mod sănătos și plăcut. Optând pentru o țigară electronică, în detrimentul țigărilor clasice, veți obține o mulțime de beneficii și, într-un final, dacă reduceți doza de nicotină pe care o inhalezi, puteți ajunge să renunțați de tot la obiceiul fumatului. Țigările electronice, față de cele clasice, au o mulțime de beneficii: nu conține gudron, nu conține monoxid de carbon, nu are un miros neplăcut și costă considerabil mai puțin. În plus, țigara electronică poate fi folosită în orice spațiu unde fumatul clasic este interzis. Oferta Smokemania conține cele mai avansate și noi țigări electronice la cele mai bune prețuri. Dacă vă doriți o experiență și mai plăcută de fumat, vă recomandăm să încercați device-urile Smokemania Glo. Kit-ul Glo conține un device, un cablu, adaptor pentru priză și o perie de curățare, permițând 3 sesiuni consecutive - una după alta. Pentru momentele în care vă doriți o sesiune mai scurtă, dar mai intensă, puteți activa modul Boost. Această funcție încălzește tutunul la o temperatură mai înaltă.

 

Magazinul Smokemania, pune la dispoziția clienților săi o varietate de dispozitive de unică folosință. Un dispozitiv de unică folosință este alegerea perfecta pentru persoanele ce nu dispun de suficient timp pentru a încarcă un dispozitiv obişnuit cu lichid, sau pur si simplu nu aveți timp să-i încărcați bateria. Avantajul unui dispozitiv de unică folosință este simplitatea în utilizare. Aceste dispozitive sunt deja pre umplute, ele dispun de o baterie care este suficienta până la consumarea întregului lichid. Dispozitivele de unică folosință au un mod de utilizare foarte simplu, în timpul inhalării acesta se pornește, iar la finalizarea inhalării, se oprește din funcționare. Un astfel de dispozitiv, este alegerea perfectă pentru un fumător ocupat!

Smokemania contact

În cazul în care aveți vreo întrebare în legătură cu oferta magazinului Smokemania, nu ezitați să contactați serviciul de suport. Magazinul poate fi contactat prin mai multe modalități:

 • Telefonați la numărul: 0727.894.590

 • Scrieți-le la adresa de e-mail: info@smokemania.ro

 • Contactați-i prin formularul disponibil pe pagina de contact al magazinului.

Showroomul magazinului se află pe strada Barbu Vacarescu, Nr. 13, Parter, Sector 2, București.

De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai actuale oferte ale magazinului Smokemania, nu ezitați să-l urmăriți pe rețelele de socializare precum Facebook.

Smokemania magazine

Produsele Smokemania pot fi găsite atât în mediul online, cât și în magazinele fizice. În cazul în care preferați să analizați în detalii oferta Smokemania, nu ezitați să vizitați oricare din aceste magazine:

Denumire magazinAdresa

Ore de deschidere

Smokemania GalațiAdresa : Kaufland Micro 39 - Bulevardul Henri Coandă, nr.7Luni - Sâmbătă   08:00 - 20:00

Duminică            08:00 - 19:00

Smokemania CălărașiBd. București, nr.73Luni - Vineri   09:00 -18:30

Sâmbătă        09:00 - 14:00

Duminică       închis

Smokemania BrașovIntrarea Kogalniceanu-Victoriei, Pasajul Rainbow, BrașovLuni - Vineri   09:30 - 19:00

Sâmbătă.       09:30 - 14:30

Duminică       închis

Smokemania Sibiu 3Shopping City Sibiu - 5 Șoseaua Sibiului, 557260 Șelimbăr, SibiuLuni - Duminică  10:00 - 22:00
Smokemania Sibiu 1Calea Dumbrăvii, nr.17Luni - Vineri  09:00 - 19:00

Sâmbătă.      10:30 - 15:00 

Duminică      închis

Smokemania PiteștiStr. Nicolae Bălcescu, nr.91-95Luni - Vineri  09:00 - 18:30

Sâmbătă.      09:00 - 14:00

Duminică      09:00 - 13:00

Smokemania Auchan PalladyBulevardul Theodor Pallady 51, BucureștiLuni - Duminică 09:00 - 21:00
Smokemania Auchan TitanAuchan Titan - Bulevardul 1 Decembrie 1918, 33A, București - Sector 3Luni - Duminică  09:00 - 21:00

Smokemania Veranda

Mall Veranda - Strada Ziduri Moși 23, București - Sector 2Luni - Duminică  09:00 - 22:00
Smokemania ShowroomStrada Barbu Văcărescu , Nr. 13, București - Sector 2Luni - Vineri  09:00 - 20:00

Sâmbătă       Închis 

Duminică     09:00 - 13:00

Smokemania Bucureștii NoiBd. Bucureștii Noi, nr.58, București - Sector 1Luni - Vineri   08:30 -19:00
Sâmbătă        08:30 - 14:00
Duminică       închis
Smokemania LujeruluiComplex Sir Lujerului - Șoseaua Virtuții 1, București - Sector 6Luni - Vineri  08:00 - 20:00
Sâmbătă       09:00 - 17:00
Duminică      09:00 - 15:00
Smokemania Auchan TabereiAuchan Drumul Taberei - Strada Brașov, 25, București - Sector Luni - Duminică  09:00 - 21:00
Imagine

Program de fidelizare Smokemania

Un mod de a economisi în magazinul Smokemania este să creați un cont Smokemania, acolo, la fiecare comandă efectuată se vor strânge puncte de fidelitate. Fiecare leu cheltuit in magazinul Smokemania se transformă într-un punct de fidelitate, 50 de puncte sunt egale cu un leu. Punctele de fidelitate pot fi utilizate pentru a obţine o reducere la plasarea următoarei comenzi. Fiecare punct de fidelitate este valabil 90 de zile și poate fi utilizat după 15 zile de la efectuarea comenzii. La abonarea Newsletter Smokemania primiți bonus 100 de puncte. Pentru fiecare comentariu scris unui produs achiziționat primiți 100 de puncte.

Smokemania livrare gratuită

Comenzile plasate pe pagina Smokemania.ro se livrează prin serviciul curier rapid. Pentru comenzile de peste 99 lei, livrare este gratuită, iar pentru produsele cu o valoare sub 99 lei, livrarea se face contra taxei de 15 lei. Produsul comandat de Dvs. va ajunge la destinație in cel mult 48 de ore le la data plasării comenzii.

În cazul în care persoana fizica nu răspunde la telefon, sau adresa de livrare este indicată greșit, atunci, comanda plasată pe SmokeMania.ro este returnată automat in Showroom.

Ridicarea personală a comenzii efectuate online, din Showroom, este Gratuită. Aceste comenzi pot fi ridicate imediat. Produsele rezervate in Showroom trebuie ridicate in maxim 48 de ore, in caz contrar, comanda este anulată.

Smokemania politica de retur

În cazul in care doriți să faceți retur la un anumit produs achiziționat, puteți plasa o cerere de returnare pe care o găsiți în meniul Contul meu - Returnările mele, și solicitați un nou retur. Selectați comanda din care face parte produsul și completați toate câmpurile obligatorii din cererea de returnare, descărcați formularul disponibil in contul Dvs., îl semnați și îl trimiteți împreună cu produsul către Smokemania. În cazul în care cererea Dvs. este acceptată, ve-ți primi despăgubirea, în modul solicitat de Dvs., în caz contrar, ve-ți primi un mesaj referitor la motivele care au dus la respingerea cererii Dvs.

Cum economisim cu Smokemania.ro

Magazinul Smokemania pune la dispoziția clienților săi sute de produse cu un discount considerabil. Astfel, puteți achiziționa produsele dumneavoastră preferate la cel mai accesibil preț. Fie ca este vorba de Kit-uri, țigări de unica folosința, lichide, baterii, atomizoare, rezistente sau accesorii, magazinul Smokemania pune la dispoziție cele mai fierbinți prețuri. Astfel fiecare fumător va găsi ceva pe placul său. În așa mod reușiți sa economisiți nelimitându-vă in dorința de a fuma.

Folosiți cupoane de reducere de la Tipli.ro

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului Smokemania pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Echipați-vă cu tot ce aveți nevoie pe Smokemania.ro și economisiți avantajos cu Tipli!

Smokemania coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reducere Smokemania de până la 87% la o gamă variată de produse Smokemania!!!

21.03.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Smokemania

Tipli.ro vă vine în ajutor cu o mulțime de cupoane de reducere, pe care le puteți aplica în momentul realizării plății în magazin. Dacă nu știți cum funcționează cupoanele de reducere pe Smokemania.ro, vă recomandăm să urmăriți următorii pași: alegeți cuponul de reducere, îl copiați, după care îl introduceți în caseta speciala. La final, faceți click pe butonul APLICAȚI REDUCERE, în așa mod beneficiați de o reducere suplimentară la comanda Dvs.

Imagine


Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Smokemania

Descoperă cea mai extinsă rețea specializată în vânzarea țigărilor electronice din România. Smokemania vă asigură că toate produsele vândute sunt 100 % originale și la un preț extrem de competitiv. Aici aveți posibilitatea de a alege țigări electronice de la cele mai recunoscute branduri: VAPORESSO,
VANDYVAPE, KANGER și altele.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură 6 %
Bani înapoi de la cumpărătură 6 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Smokemania?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă