Despre magazinul Pvcmag

Magazinul online Pvcmag comercializează accesorii PVC și aluminiu pentru ferestre și uși. Aici puteți cumpăra accesorii și kit-uri de întreținere a tâmplăriei PVC sau din aluminiu, plase de insecte și accesorii pentru acestea.

Fiecare accesoriu este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, cu un grad crescut de rezistență împotriva factorilor externi, dar și împotriva uzurii timpurii.

Oferta magazinului Pvcmag

Produsele Pvcmag vă pot ajuta să scăpați de disconfortul creat de insectele ce pătrund în locuință și neplăcerile cauzate de tâmplăriile deteriorate sau învechite.

Imagine

Oferta include accesorii tâmplărie, plase insecte și accesorii, produse pentru etanșare și eficiență energetică, scule și articole de întreținere și curățare a tâmplăriei PVC, printre altele.

Profil bară pentru plasa anti-insecte din PVC

Atunci când alegeți plasele anti-insecte pentru casa dumneavoastră, este important să mizați pe un profil adecvat tipului de plasă.

Puteți achiziționa din magazinul Pvcmag profil simplu sau dublu din aluminiu vopsit, cu 4 opțiuni cromatice: alb, gri antracit, maro sau stejar auriu, la o mărime de 1,2 m sau cu opțiune de personalizare. Aluminiul este vopsit în câmp electrostatic și este foarte durabil în timp.

Glaf interior – exterior

Puteți ajusta glafurile interioare și exterioare în conformitate cu preferințele dumneavoastră, alegând între diverse culori și tipuri de materiale.

Glafurile pentru interior vor putea oferi geamurilor un aspect modern, elegant sau clasic, care să fuzioneze cu tușele estetice ale casei, aducând mai multă uniformitate la nivelul designului.

Glafurile pentru exterior sunt fabricate din materiale foarte rezistente, pentru a putea face față intemperiilor, oferindu-vă astfel nu doar nu aspect armonios, dar și durabilitate.

Nuanțele disponibile sunt alb, maro - doar pentru aluminiu, morreiche, nuc, wenghe, stejar închis sau auriu, gri antracit sau mahon.

Fiecare glaf achiziționat din magazinul Pvcmag vine la pachet cu un set de capace pe alb sau maro.

Mânere pentru ferestre din PVC

Pvcmag vă pune la dispoziție mânere atractive pentru ferestre, din materiale durabile, precum PVC și aluminiu.

Fiecare produs este disponibil într-o paletă vastă de culori pentru a se potrivi cu linia de design totală. Modele sunt concepute atât pentru uz interior, cât și pentru uz exterior.

Balamale

Proiectarea standard a balamalelor vă asigură o bună deschidere atât a ușilor cât și a ferestrelor. Acestea sunt fie din PVC durabil, fie din metal, pentru a corespunde întocmai cu nevoile și cerințele dumneavoastră.

Unul dintre cele mai bine vândute accesorii PVC din magazinul Pvcmag este balamaua 3D pentru uși din PVC, care se remarcă prin reglajul în 3 direcții. Aceasta este destinată în mod deosebit ușilor cu geam termopan de exterior.

Butuc și broască ușă

Pvcmag vă propune o gamă diversificată de butuci și broaște pentru uși din PVC care să vă ofere un maximum de siguranță în propria locuință.

Aceste produse sunt fabricate din materiale ultra-rezistente, care își vor dovedi utilitatea pentru un timp îndelungat.

Printre cele mai apreciate produse din această categorie se numără butucul pentru uși din PVC cu carcasă din alamă nichelată și broasca / yala simplă pentru uși din PVC, disponibilă pe mai multe dimensiuni: 20x85, 25x85, 30x85, 35x85, 25x92, 35x92.

Pentru o presiune optimă pe garnitura ușii, este recomandată balamaua ascunsă, ideală chiar și pentru ușile vechi din termopan.

Modalități de plată și livrare

Pvcmag vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

 • plata în sistem ramburs - plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

 • plata la sediu - plata trebuie efectuată integral la sediul magazinului.

 • plata online - prin EuPlatesc.ro puteți plăti online cu cardul personal sau al companiei. Aceasta metodă de plată permite tranzacții în RON, EUR și USD.

Produsele sunt livrate prin curier în 1-2 zile sau pot fi ridicate personal de la sediu.

Contact

Puteți contacta Pvcmag direct pe site-ul magazinului prin intermediul formularului, email: contact@pvcmag.ro sau telefonic la 0786241288 Luni-Vineri 9:00-18:00. De asemenea, găsiți Pvcmag și pe pagina Facebook.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Pvcmag

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Pvcmag și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Pvcmag.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Pvcmag

PVCmag.ro este un magazin de accesorii pvc pentru geamuri și uși, care vă asigură o locuință sigură și confortabilă. Fiecare produs este fabricat din materiale de calitate și rezistente la factorii externi. Găsiți aici mânere pentru fereastră și uși, balamale, plase pentru insecte și multe altele. Achiziționați produse calitative pentru o locuință mai eficientă, sustenabilă și pentru o viață mai liniștită!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Pvcmag.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă