iSTYLE

Despre magazinul iSTYLE

iStyle este o company înființată în anul 2000 în Zagreb, Croația iar în anul 2005 a fost adusă și în România sub numele iStyle Retail. iStyle este o companie de tip Apple Premium Reseller, ceea ce îi permite să vândă toată gama de produse, accesorii și software Apple, direct de la producător. iStyle a devenit una dintre cele mai mari companii de tip Apple Premium Reseller din Europa Centrală, Estul Mijlociu și Africa, având la ora actuală peste 59 de magazine împărțite în 12 țări plus magazin online.

iStyle oferă gama completă de produse și acessorii Apple, cât și servis și suport pentru produsele, accesoriile și software-urile achiziționate în magazinul iStyle.

iStyle oferă și servicii de tip business to business, reduceri pentru studenți, serviciu trade-în, seminare și blog ce vă vor ține la curent cu toate noutățile legate de technologiile, calitățile și performanța produselor oferite de Apple.

Pe lângă toate astea, iStyle oferă și o gama largă de accesorii proprii, dezvoltate alături de experți în mediul Apple, cât și oameni de zi cu zi, astfel încât calitatea lor să fie mult superioară și peste așteptările clienților.

Oferta magazinul iSTYLE

Magazinul iStyle este împărțit în 5 categorii, Mac, iPad, iPhone, Watch și Accesorii.

În fiecare categorie veți găsi un număr de subcategorii care vă vor simplifica căutările astfel încât să vă alegeți produsele și accesoriile preferate Apple fără a pierde timp.

Imagine

În categoria Mac veți putea găsi laptopuri Mac de cea mai înalta calitate pentru toate proiectele dvs. fie școlare, fie proiecte la locul de muncă. Laptopurile iMac sunt unele din cele mai puternice indiferent de ce fel de proiecte veți avea în față.

În categoria iPad veți găsi tablete, cele mai plăcute, ușoare și foarte puternice de pe piață. În lumea tabletelor, iPad reprezintă flexibilitate. Oricine deține un iPad vă poate confirma de performanța lor, indiferent în ce fel lucrați cu ele. Pentru iPad vă puteți folosi de o tastatură, stylus sau pur și simplu degetele, indiferent de ceea ce folosiți, proiectul dvs. va prinde viață.

iPhone, telefoanele visurilor tuturor, cel mai ergonomic și futuristic design, având camere impecabie de cea mai înaltă calitate, baterii ce nu vă vor lăsa atunci când aveți nevoia cea mai mare și cu o performanță demnă de laptop sau calculator. Telefoanele iPhone au fost și vor fi mereu unele dintre cele mai frumoase și de înalta calitate de pe piață.

Apple Watch nu este un ceas ce vă arată doar… timpul. Apple Watch vă poate ajuta să aveți o viață mai sănătoasă, oferind o gamă foarte largă de diferite sporturi pe care vi le poate contoriza și trimite datele pe telefonul dvs. astfel încât să puteți vedea câte calorii ați ars, câți pasi ați făcut sau câți kilometri ați alergat. Toate astea și multe altele sunt oferite iar unele dintre cele mai importante date pe care vi le arăta sunt bătăile inimii, cât timp și cât de bine ați dormit, nivelul de stres pe care îl aveți, apoi tot ce trebuie să faceți este să verificat în aplicația de pe telefon și veți avea parte de toate datele într-un singur loc, unde veți primi și recomandări despre cum puteți trai mai sănătos.

Toată lumea pierde câte ceva, poate cheile de la mașină, poate portofelul sau, cine știe, poate v-ați pierdut animalul de companie. iSTYLE vă oferă un produs și pentru asta. Intră în scena, AirTag, el este doar un breloc rotund ce pare să nu facă prea multe, dar de fapt este un localizator, pe care îl puteți pune unde doriți, iar daca ați pierdut lucrul respectiv, ajunge să deschideți aplicația și să vă uitați unde a fost detectat ultima oara, iar desi este posibil ca cineva să vă fi furat acel lucru, AirTag vă v-a ajuta și în acest fel, astfel încât în aplicație puteți vedea o locație în mare unde este, și cu cât vă apropiați mai mult, cu atât semnalul devine mai puternic. Deci dacă știți că sunteți o persoane ce pierde lucruri foarte des, acest produs este pentru dumneavoastră.

Experții iSTYLE vă pot ajuta la cumpărături, astfel încât să fiți sigur că ceea ce cumpărați va fi peste așteptările dvs., indiferent de produsele căutate.

iSTYLE EDU

La iSTYLE, știm cât de mult înseamnă educația, astfel încât oferim elevilor, studenților, profesorilor, și personalului din cadrul instituțiilor educaționale reduceri pentru produsele din magazinul nostru.

Prin iSTYLE EDU veți benificia de un cupon de 200 de lei reducere pentru Mac, 100 de lei pentru iPad plus 10% reducere la toate accesoriile iSTYLE pentru ca nimic să nu stea în calea educației dumneavoastră.

iSTYLE Trade-in

iSTYLE vă oferă și serviciul Trade-in, ceea ce înseamnă că atunci când doriți un produs nou, pe cel vechi îl puteți vinde direct la noi. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactati în legătură cu produsul, apoi veți completa un formular și ne veți trimite produsul. După toate astea un consultant iSTYLE va evalua starea produsului și vă v-a comunica contravaluarea dispozitivului dvs. vechi iar în cazul în care acceptați, veți primi un contract pe adresa de email unde vă veți trece datele incluzând contul bancar în care doriți să primiti banii. Atât de simplu. Adresa la care trebuie trimis produsul este iSTYLE Retail SRL

Str. Vulturilor nr. 98, Parter, sector 3, cod poștal 030857, București

Telefon contact: 0757026013

Nu uitați să specificat pe colet că este produs pentru Trade-în.

Unde ne puteți găsi

Daca doriți să ne vizitați direct în magazin, astfel încât să testați produsele înainte de a le cumpăra, vă așteptam la următoarele locații:

iSTYLE București - Șoseaua București - Ploiești 42D, CP: 013691, București

Program: Luni - Duminică: 10:00-22:00 Tel: 0757026021

iSTYLE Brașov - Bld 15 Noiembrie nr 78, CP: 500097, Brașov

Program: Luni - Duminică: 10:00-22:00 Tel:0758044580

iSTYLE Cluj-Napoca - Strada Alexandru Vaida Voevod 53B, CP: 400436, Cluj Napoca

Program: Luni - Duminică: 10:00-21:00 Tel:0758690096

Pe site-ul nostru veți putea găsi și celelalte locații în care vă așteptam nerăbdători la cumpărături.

Aveți vreo întrebare?

Dacă aveți vreo nelămurire sau vreo întrebare ne puteți contacta la numărul de telefon +40312297474 sau prin email la office@istyle.ro sau prin pagina Suport Clienți de pe site-ul nostru.

Program telefon: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

iSTYLE vă oferă următoarele metode de plată:

Plată Ramburs.

Plată online cu cardul de credit sau debit, inclusiv carduri de cumpărături.

Ordin de plată.

Credit online prin TBI Pay.

Grenke.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicațîi despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în iSTYLE

Imagine

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul iStyle și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online iStyle.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre iSTYLE

iSTYLE Retail este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor peste 59 de magazine retail și online, iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

iSTYLE în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul iSTYLE.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă