Voucher Ikea

Achiziționați produse la reducere de până la 30 %

Valabil până la 18.03.2023

 

Descoperiți cele mai noi produse adăugate la oferta în magazinul Ikea și obțineți reduceri de până la 30 % la produsele selectate.

Descoperiți reduceri la produsele din categoria ultima șansă

Valabil până la 18.03.2023

 
   

Aruncați o privire peste produsele din categoria ultima șansă, acestea părăsesc gama Ikea și nu vor mai fi disponibile pentru achiziție. mai mult

Despre magazinul Ikea

Ikea România este un retailer internațional de mobilier, electrocasnice și accesorii, care oferă produse pentru casă, grădină și birou. Cu peste 100.000 de produse, Ikea oferă o gamă vastă de produse pentru toate gusturile. Clienții pot descoperi la Ikea mobilă bucătărie, mobilă sufragerie, dormitor, baie, hol, birou cât și produse și mobilă pentru camera copilului. Clienții pot alege produse de calitate la cele mai avantajoase prețuri, iar alături de aceste produse, fiecare locuință va primi un strop de vitalitate și confort sporit, iar pe lângă toate astea, la Ikea clienții pot descoperi produse la cele mai atractive prețuri.

Magazinul Ikea este de origine suedeză, dar asta nu a împiedicat magazinul să devina un lanț international faimos pentru pentru mobila de calitate și prețurile atractive. Magazinele fizice, cât și magazinul online, pot fi găsite în peste 60 de țări din toată lumea, printre care Cehia, Slovacia, Germania, Belgia, Canada, Olanda, Bulgaria, Polonia sau America. Descoperiți cele mai noi colecții de mobilă Ikea de pe site-ul magazinului, sau vizitați unul dintre magazinele fizice Ikea Romania și alegeți mobila și accesoriile mult dorite.

Imagine

Cum să economisiți cu magazinul Ikea online

Una dintre modalitățile de a economisi în magazinul Ikea online este prin achiziția de produse din categoriile final de gamă, prețurile noastre cele mai mici, cât și prin aruncarea unei priviri peste catalogul Ikea, unde pot fi găsite cele mai noi produse, cât și cele mai recent adăugate reduceri și promoții, prin care clienții pot economisi considerabil.

Pe parcursul anumitor campanii promoționale, clienții mai pot economisi și beneficiind de livrare gratuită la anumite produse. Aceste campanii adăugate regulat pot fi găsite atât pe site-ul magazinului, cât și pe portalul Tipli, unde, de asemenea, puteți descoperi modalități de a economisi și în alte magazine specializate în mobilier precum XXXLutz sau Mobilab.

Clienții mai pot economisi și prin înscrierea în programul de fidelitate Ikea Family, acest program oferind clienților reduceri nu doar în magazinul Ikea România, ci și în multe alte magazine partenere.

Reduceri și promoții sunt adăugate regulat în magazinul Ikea, iar cu o gamă de peste 100.000 de produse, clienții cu siguranță vor descoperi produsele perfecte pentru locuința lor la cele mai atractive prețuri.

Cum să obțineți un cod de reducere Ikea online

Clienții pot economisi la cumpărături cu portalul de cashback Tipli, aici clienții pot descoperi cele mai noi coduri de reducere Ikea, cât și coduri de reducere pentru multe alte magazine cu produse pentru casă și grădină.

Clienții pot descoperi coduri de reducere Ikea în timpul campaniilor promoționale, acestea putând fi găsite atât pe site-ul magazinului, cât și pe paginile de socializare precum Facebook sau Instagram.

În urma folosirii unui voucher Ikea, clienții pot beneficia atât de reduceri, cât și de cadouri la achiziție, sau chiar livrare gratuită la anumite produse. Este îndeajuns să adaugați codul de reducere în coșul de cumpărături iar reducerea va fi aplicată automat produselor care fac parte din campania din care acel cod voucher face parte.

Membrii programului de fidelitate Ikea Family au posibilitatea de a obține coduri de reducere în preajma campaniilor promoționale, cât și în preajma sărbătorilor care aduc reduceri și oferte la zeci de mii de produse.

Ikea România - reduceri și oferte

Clienții magazinului Ikea online pot descoperi regulat reduceri la mii de produse. Aceștia pot alege mobilă bucătărie Ikea, atât seturi complete, cât și doar anumite piese, mobilă pentru hol precum pantofar Ikea sau chiar și un dulap Ikea pentru dormitor. Aceste produse, cât și multe altele, sunt adăugate regulat la reducere.

Ikea România oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse la cele mai bune prețuri prin categoria Final de gamă, această categorie oferind produse care vor părăsi gama Ikea și nu vor mai fi disponibile în viitor, de aceea, aici clienții pot descoperi cele mai avantajoase prețuri la o gamă vastă de produse precum fotolii Ikea, scaune Ikea, iar pentru dormitor, pot alege un pat Ikea confortabil și durabil.

Nici categoria Prețurile noastre cele mai mici nu lasă de dorit, aici clienții pot descoperi reduceri considerabile la mii de produse, pe lângă asta, multe alte produse sunt adăugate regulat, clienții putând obține reduceri de până la 50 %, chiar și mai mult la anumite produse. Niciodată nu a fost mai ușor și mai ieftin să achiziționați o canapea extensibilă Ikea, un birou Ikea sau chiar perdele Ikea pentru a oferi locuinței un design modern. Vizitați magazinul Ikea online și beneficiați de cele mai avantajoase și atractive prețuri de pe piață.

Parte din reducerile, ofertele și campaniile promoționale Ikea online fac și codurile de reducere Ikea, alături de care clienții pot economisi și mai mult la anumite produse, așa că aruncați câte o privire peste portalul Tipli, cât și peste catalogul Ikea pentru cele mai noi oferte și coduri de reducere.

Ikea mobilă bucătărie, canapele, accesorii și multe altele

Ikea este unul dintre cele mai recunoscute magazine de mobilă și accesorii pentru casă și grădină din lume, iar acest lucru se datorează calității materialelor din care produsele sunt fabricate, ușurința de a le monta, cât și design-ul modern și atrăgător oferit.

Fiecare produs comercializat de Ikea online dispune de poze și toate informațiile pentru că fiecare client să știe materialul folosit, mărimile, calitatea produsului, culoarea, cât și poze ilustrative pentru a oferi clienților inspirație pentru amenajarea interioară a locuinței acestora.

Clienții pot descoperi atât în magazinul Ikea online, cât și în cele fizice peste 20 de categorii de produse, printre care:

 • Mobilier Ikea
 • Corpuri de iluminat
 • Accesorii bucătărie
 • Paturi și saltele
 • Decorațiuni
 • Produse pentru baie
 • Covoare și colorase
 • Electrocasnice
 • Textile
 • Plante și ghivece
 • Accesorii curățenie
 • Produse pentru animale de companie
 • Produse și accesorii pentru lucrul de acasă

În magazinul Ikea online, clienții pot descoperi produse pentru fiecare cameră din locuința acestora, iar pentru cea mai importantă cameră, aceasta fiind dormitorul, clienții pot alege un pat Ikea pentru un somn odihnitor, o comoda Ikea pentru a ține lucrurile organizate, cât și un dulap Ikea cu un design atrăgător, la prețuri atractive. Pentru a completa dormitorul, clienții pot alege și perdele Ikea sau accesorii precum flori, plante, tablouri Ikea, oglindă Ikea și multe alte produse.

Sufrageria este locul în care oamenii își petrec serile în familie, fie uitându-se la un film la televizor, sau stând la masă. Clienții pot descoperi în magazinul Ikea canapele de diferite dimensiuni, care cu siguranță vă oferi un loc confortabil pentru toți membrii familiei, iar dacă totuși o canapea Ikea nu este îndeajuns, clienții pot arunca o privire și peste fotolii Ikea confortabile și de calitate superioară, perfecte pentru orice sufragerie. Completați sufrageria și cu o bibliotecă Ikea în stil clasic sau modern, sau alegeți seturi de mobilă Ikea complete pentru sufragerie sau alegeți o măsuță cafea Ikea pentru a avea camera de zi cât mai bine organizată.

Fie că luați masa în sufragerie sau în bucătărie, puteți face acest lucru mai confortabil alegând o masă Ikea și scaune Ikea, sau poate chiar un set de dining complet, în gama de produse comercializate de magazinul Ikea online, veți putea descoperi tot ce este nevoie pentru a servi cina într-un mod plăcut, confortabil, chiar și ieftin

Pentru prepararea mâncărurilor, pe lângă ingrediente, este necesar și un loc bine organizat pentru a ușura gătitul. Clienții pot alege bucătarii Ikea complete, acest lucru include chiar și electrocasnice mari precum frigidere, mașini de spălat vase și multe altele. Descoperiți la Ikea mobilier de bucătărie cu electrocasnice integrate, iar dacă modelele comercializate nu sunt pe gustul dvs., sau mărimile nu se potrivesc, la Ikea bucătăriile pot fi făcute și după cerințele clienților.

Cum toată lumea a început să lucreze de acasă, la Ikea clienții își pot amenaja un birou foarte ușor, magazinul punând la dispoziție birouri Ikea cu diferite design-uri pentru nevoile fiecăruia, iar cum timpul este petrecut în mare parte stând pe scaun, alegeți un scaun birou Ikea de calitate și confortabil pentru a face orele petrecute stând la birou să zboare cât mai repede.
Uitați de picioarele reci de pe parchetul din locuință alegând covoare Ikea, magazinul oferă o gamă vastă de covoare și covorașe Ikea de diferite mărimi, din diferite materiale, cât și alături de design-uri clasice sau moderne, pentru fiecare gust.

Pe lângă aceste produse, clienții pot arunca o privire și peste cele mai căutate produse Ikea, acestea fiind:

 • Ikea covoare, Ikea paturi, produse bucătărie Ikea
 • Ikea canapele extensibile, pat copii Ikea, oglindă Ikea
 • etajeră Ikea, Ikea scaun birou, dressing Ikea
 • rafturi Ikea, draperii Ikea, mobilier terasa Ikea
 • noptiere Ikea, birou copii Ikea, cuier Ikea
 • mobilier baie Ikea, kallax Ikea

În faimosul magazin Ikea online clienții pot alege chiar și produse pentru grădină precum mobilier terasă Ikea, decorațiuni, plante Ikea, ghivece Ikea, chiar și produse Ikea pentru grădinărit.

Dacă totuși nu ați descoperit ceea ce căutați în magazinul Ikea, puteți arunca o privire și peste alte magazine din portofoliul Tipli, unde veți putea descoperi coduri de reducere sau chiar primi bani înapoi la fiecare achiziție. Vizitați Acaju sau VidaXL și aruncați o privire peste produsele comercializate care, de asemenea, vin alături de oferte și prețuri atractive.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul Ikea România

Ikea este unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilier din lume, iar această faima se datorează și calității produselor, cât și a faptului că Ikea produce piese de mobilier dintr-un material obținut în urma reciclării altor piese de mobilier, astfel salvând mediul înconjurător, iar totodată, oferind calitate superioare și prețuri competitive.

La Ikea, clienții nu găsesc doar mobilă și accesorii, în magazin pot fi găsite și electronice și electrocasnice, fie că este vorba de frigidere, mașini de spălat vase sau rufe, aragaze sau instalații lumini, la Ikea poate fi găsit practic tot ceea ce este nevoie pentru amenajarea locuinței.

Ikea România nu este doar pentru persoane fizice, aici chiar și firmele pot găsi o gamă completă de mobilier și accesorii pentru locul de muncă, de la birouri Ikea, până la scaune birou Ikea sau chiar și accesorii precum hârtii și coli, instrumente de scris, organizatoare, cutii, rafturi Ikea și biblioteci Ikea, seif-uri și multe alte produse atent alese pentru locul de muncă de la birou.

Ikea Family este programul de fidelitate oferit de acest magazin, iar datorită acestui card obținut în urma înregistrării la unul dintre automatele din magazine, sau prin înregistrarea pe site-ul Ikea online, clienții pot obține reduceri atât în magazinul Ikea, cât și în magazinele partenere, pe lângă asta, cei care fac parte din Ikea family dispun lunar de reduceri și oferte personalizate, cât și de posibilitatea de a vinde magazinului mobila înapoi.

Ikea program, magazine fizice și puncte livrare

Magazin/punct livrare:

Adresă:Program:
Magazin Ikea PalladyBulevardul Theodor Pallady 57L-V: 10:00 - 21:00, S-D: 09:00 - 21:00
Magazin Ikea BucureștiȘoseaua București-Ploiești 42AL-D: 10:00 - 21:00
Punct livrare Ikea TimișoaraBulevardul Antenei 4L-S: 10:00 - 20:00, D: 10:00 - 17:00
Punct livrare Ikea ClujStrada Alexandru Vaida Voevod 53BL-D: 10:00 - 22:00
Punct livrare Ikea IașiCalea Chișinăului nr. 29L-V: 09:00 - 20:00, S-D: 09:00 - 17:00
Punct livrare Ikea BrașovMagnolia Shopping Center, Strada Crișului 18L-S: 09:00 - 21:00, D: 09:00 - 18:00
Punct livrare Ikea ConstantaBulevardul Tomis 391L-S: 09:00 - 20:00, D: 09:00 - 16:00

Ikea retur și reclamații

Ikea oferă clienților săi o perioadă de până la 365 de zile pentru a returna produsele. Este îndeajuns să aduceți mărfurile la magazin împreună cu dovada achiziției. Dacă nu vă place să așteptați, puteți utiliza serviciul de retur Express. Pentru a returna produsele este necesar să contactați fie telefonic, fie prin e-mail serviciul de relații cu clienții pentru a anunța faptul că doriți să returnați anumite produse, după care, tot ce este de făcut este să mergeți la magazinul Ikea în termen de 14 zile calendaristice, luând cu dvs. dovada achiziției și produsele în ambalajul original. Banii vor fi returnați în același mod în care produsele au fost achiziționate.

Ikea se străduiește pentru calitatea maximă a produselor sale, chiar și așa se poate întâmpla ca produsul să fie reclamat. După confirmarea reclamației, Ikea va repara, schimba sau rambursa banii. Reclamarea produselor neconforme poate fi făcută în următoarele moduri: reclamație într-un magazin fizic Ikea - aduceți produsul împreună cu chitanța la departamentul de servicii pentru clienți și un angajat Ikea vă va scrie și trata reclamația la fața locului sau depune o reclamație. online folosind formularul de reclamație.

Ikea coduri de reducere pe care le-ați ratat

Aruncați o privire peste cele mai noi reduceri și oferte pentru membrii Ikea Family

31.12.2022

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Ikea

După ce ați ales produsele dorite și le-ați adăugat în coș, apăsați pe butonul "coș de cumpărături" apoi sub produsele din coș veți putea găsi o căsuță în care scrie "Introdu codul de reducere aici" în care veți introduce codul copiat, după care veți apăsa pe butonul "OK" iar reducerea este a dvs.

Imagine

În anumite condiții, există posibilitatea ca anumite coduri de reducere Ikea să nu funcționeze. Motivele pot fi multiple, spre exemplu, verificați data de valabilitate a codului respectiv, cât și campania promoțională din care face parte. Anumite coduri se aplică la cumpărături începând de la o anumită suma, altele se aplică doar pentru anumite produse sau brand.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Ikea

Magazinul IKEA România, cunoscut pentru promovarea unui stil modern, funcțional și în același timp atractiv, este opțiunea multora atunci când vine vorba de alegerea unor decorațiuni și amenajări interioare. Iar catalogul IKEA vine cu o mulțime de noutăți și oferte, așa încât să nu ratați nimic. Clienții pot alege un birou IKEA, mobilă de bucătărie IKEA, cât și multe alte produse, accesorii și piese de mobilier pentru fiecare cameră din locuință acestora. Descoperiți cele mai avantajoase prețuri la mobilă și accesorii în magazinul IKEA online și alegeți dintre cele mai moderne și iubite produse de pe piață.

Ikea în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Ikea.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă