Voucher Ikea

Extra-reduceri la IKEA Family la Ikea

Valabil până la 18.07.2023

 

Vino alături de IKEA Family și beneficiază de reduceri speciale pentru membri.

Ultima șansă de a cumpăra produsele selecționate la un preț special la Ikea

Valabil până la 31.05.2023

 
   

Profită de categoria Ultima șansă pentru a cumpăra produsele din această selecție la un preț special.

Prețuri cât se poate de mici la Ikea

Valabil până la 31.05.2023

 
   

Beneficiază de prețuri reduse la toată gama de produse Prețuri cât se poate de mici.

Prețurile noastre cele mai mici la Ikea

Valabil până la 31.05.2023

 
   

Profită de cele mai mici prețuri la gama de produse selectată Prețurile noastre cele mai mici.

Despre magazinul Ikea

Ikea România este un retailer internațional de mobilier, electrocasnice și accesorii, care oferă produse pentru casă, grădină și birou. Cu peste 100.000 de produse, magazinul oferă o gamă vastă de produse pentru toate gusturile. Clienții pot descoperi la Ikea mobilă bucătărie, mobilă sufragerie, dormitor, baie, hol, birou cât și produse și mobilă pentru camera copilului. Clienții pot alege produse de calitate la cele mai avantajoase prețuri, iar alături de aceste produse, fiecare locuință va primi un strop de vitalitate și confort sporit, iar pe lângă toate astea, la Ikea clienții pot descoperi produse la cele mai atractive prețuri.

Magazinul Ikea este de origine suedeză, dar asta nu a împiedicat magazinul să devina un lanț international faimos pentru mobila de calitate și prețurile atractive. Magazinele fizice, cât și magazinul online, pot fi găsite în peste 60 de țări din toată lumea, printre care Cehia, Slovacia, Germania, Belgia, Canada, Olanda, Bulgaria, Polonia și America. Descoperiți cele mai noi colecții de mobilă de pe site-ul magazinului, sau vizitați unul dintre magazinele fizice Ikea Romania și alegeți mobila și accesoriile mult dorite.

Imagine

Cum să economisiți în magazinul Ikea online

Una dintre modalitățile de a economisi în magazinul Ikea online este prin achiziția de produse din categoriile ”Final de gamă”, ”Prețurile noastre cele mai mici”, cât și prin aruncarea unei priviri peste catalogul magazinului, unde pot fi găsite cele mai noi produse, cât și cele mai recent adăugate reduceri și promoții. Astfel veți putea economisi considerabil la fiecare achiziție online.

Pe parcursul anumitor campanii promoționale, clienții mai pot economisi și beneficiind de livrare gratuită la zeci de produse. Aceste campanii adăugate regulat pot fi găsite atât pe site-ul magazinului, cât și pe portalul Tipli, unde, de asemenea, puteți descoperi modalități de a economisi și în alte magazine specializate în mobilier precum XXXLutz sau Mobilab.

Un alt mod de a economisi la cumpărăturile din magazinul Ikea online este prin înscrierea în programul de fidelitate Ikea Family, acest program oferind clienților reduceri nu doar în magazinul Ikea România, ci și în multe alte magazine partenere.

Puteți economisi considerabil în magazi dacă aveți un cod reducere Ikea România. Acesta poate fi folosit la achitarea cumpărăturilor dumneavoastră atât în magazinul fizic cât și în cel online online. Astfel beneficiați de un discount suplimentar Ikea.

Reduceri și promoții sunt adăugate regulat în magazinul Ikea, iar cu o gamă de peste 100.000 de produse, clienții cu siguranță vor descoperi produsele perfecte pentru locuința lor la cele mai atractive prețuri.

Cum să obțineți un cod reducere Ikea online

Clienții pot economisi la cumpărături cu portalul de cashback Tipli. Aici clienții pot descoperi atât un cod de reducere Ikea România, cât și coduri de reducere pentru multe alte magazine cu produse pentru casă și grădină.

Un cod reducere Ikea poate fi obținut în timpul campaniilor promoționale, atât de pe pagina magazinului Ikea România de pe platforma Tipli, cât și de pe paginile de socializare Ikea cum ar fi Facebook și Instagram.

În urma folosirii unui cod de reducere Ikea, clienții pot beneficia atât de reduceri, cât și de cadouri la achiziție, sau chiar livrare gratuită la anumite produse. Este îndeajuns să adăugați în coșul de cumpărături un cod de reducere Ikea iar discountul va fi aplicat automat produselor care fac parte din campania din care acel cupon face parte.

Membrii programului de fidelitate Ikea Family au posibilitatea de a obține cod reducere Ikea România în preajma campaniilor promoționale, cât și în preajma sărbătorilor care aduc reduceri și oferte la zeci de mii de produse.

Ikea România - reduceri și oferte

Clienții magazinului Ikea online pot descoperi în mod frecvent reduceri la mii de produse. Aceștia pot alege mobilă bucătărie Ikea, atât seturi complete, cât și doar anumite piese, mobilă pentru hol precum pantofar Ikea sau chiar și un dulap Ikea pentru dormitor. Aceste produse, cât și multe altele, sunt adăugate adesea la reducere.

Magazinul de mobilă oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse la cele mai bune prețuri prin categoria Final de gamă, această categorie oferind produse care vor părăsi gama magazinului și nu vor mai fi disponibile în viitor. De aceea, clienții pot descoperi cele mai avantajoase prețuri la o gamă vastă de produse precum fotolii Ikea, scaune Ikea, iar pentru dormitor, pot alege un pat Ikea confortabil și durabil.

Nici categoria Prețurile noastre cele mai mici nu lasă de dorit. În această secțiune clienții pot descoperi reduceri considerabile la sute de produse. De asemenea, multe alte produse sunt adăugate frecvent, clienții putând obține reduceri de până la 50 %. Niciodată nu a fost mai ușor și mai ieftin să achiziționați o canapea extensibilă Ikea, un birou Ikea sau chiar perdele Ikea pentru a oferi locuinței un design modern. Vizitați magazinul Ikea online și beneficiați de cele mai avantajoase și atractive prețuri de pe piață.

Cupoanele de reducere Ikea fac și ele parte din reducerile, ofertele și campaniile promoționale ale magazinului, pein intermediul cărora clienții pot beneficia de extra-discounturi la anumite produse. Aruncați o privire peste portalul Tipli, dar și peste catalogul Ikea pentru cele mai noi oferte și pentru a beneficia de un cod reducere Ikea România.

Ikea mobilă bucătărie, canapele și accesorii

Ikea este unul dintre cele mai recunoscute magazine de mobilă și accesorii pentru casă și grădină din lume, iar acest lucru se datorează calității materialelor din care produsele sunt fabricate, ușurința de a le monta, cât și design-ul modern și atrăgător oferit.

Fiecare produs comercializat dispune de toate informațiile necesare pentru ca fiecare client să știe materialul utilizat, mărimile, calitatea produsului, culoarea, cât și poze ilustrative pentru a oferi clienților inspirație pentru amenajarea interioară a locuinței acestora.

Clienții pot descoperi atât în magazinul online, cât și în cele fizice peste 20 de categorii de produse, printre care:

 • Mobilier Ikea
 • Corpuri de iluminat
 • Accesorii bucătărie
 • Paturi și saltele
 • Decorațiuni
 • Produse pentru baie
 • Covoare și colorase
 • Electrocasnice
 • Textile
 • Plante și ghivece
 • Accesorii curățenie
 • Produse pentru animale de companie
 • Produse și accesorii pentru lucrul de acasă

În magazin, clienții pot descoperi produse pentru fiecare cameră din locuința acestora. Pentru cea mai importantă cameră, dormitorul, clienții pot alege un pat Ikea pentru un somn odihnitor, o comodă Ikea pentru a ține lucrurile organizate, sau un dulap Ikea cu un design atrăgător, la prețuri atractive. Pentru a completa dormitorul, clienții pot alege și perdele sau accesorii precum flori, plante, tablouri Ikea, oglindă Ikea și multe alte produse.

Sufrageria este locul în care oamenii își petrec serile în familie, fie uitându-se la un film la televizor, sau stând la masă. Clienții pot descoperi în magazin canapele de diferite dimensiuni, care cu siguranță vor oferi un loc confortabil pentru toți membrii familiei, iar dacă totuși o canapea nu este îndeajuns, clienții pot arunca o privire și peste fotolii Ikea confortabile și de calitate superioară, perfecte pentru orice sufragerie. Completați sufrageria și cu o bibliotecă Ikea în stil clasic sau modern, sau alegeți seturi de mobilă complete pentru sufragerie. Poate vă este necesară și o măsuță cafea Ikea pentru a avea camera de zi cât mai bine organizată.

Fie că luați masa în sufragerie sau în bucătărie, puteți face acest lucru mai confortabil alegând o masă și câteva scaune, sau poate chiar un set de dining complet. În gama de produse comercializate de magazinul Ikea online, veți putea descoperi tot ce este necesar pentru a servi cina într-un mod plăcut, confortabil, chiar și ieftin.

Pentru prepararea mâncărurilor, pe lângă ingrediente, este necesar și un loc bine organizat pentru a ușura procesul. Clienții pot alege bucătarii complete, incluzând chiar și electrocasnice mari precum frigidere, mașini de spălat vase și multe altele. Descoperiți la Ikea mobilier de bucătărie cu electrocasnice integrate, iar dacă modelele comercializate nu sunt pe gustul dumneavoastră, sau mărimile nu se potrivesc, la Ikea bucătăriile pot fi făcute și după cerințele clienților.

Cum toată lumea a început să lucreze de acasă, la Ikea clienții își pot amenaja un birou foarte ușor, magazinul punând la dispoziție birouri Ikea cu diferite design-uri pentru nevoile fiecăruia, iar cum timpul este petrecut în mare parte stând pe scaun, alegeți un scaun birou Ikea de calitate și confortabil pentru a face orele petrecute stând la birou să zboare cât mai repede.
Uitați de picioarele reci de pe parchetul din locuință alegând covoare Ikea. Magazinul Ikea online oferă o gamă vastă de covoare și covorașe Ikea de diferite mărimi, din diferite materiale, cu design-uri clasice sau moderne, pentru fiecare gust.

Pe lângă aceste produse, clienții pot arunca o privire și peste cele mai căutate produse Ikea, acestea fiind:

 • Ikea covoare, Ikea paturi, produse bucătărie Ikea
 • Ikea canapele extensibile, pat copii Ikea, oglindă Ikea
 • etajeră Ikea, Ikea scaun birou, dressing Ikea
 • rafturi Ikea, draperii Ikea, mobilier terasa Ikea
 • noptiere Ikea, birou copii Ikea, cuier Ikea
 • mobilier baie Ikea, kallax Ikea

În faimosul magazin online clienții pot alege chiar și produse pentru grădină precum mobilier terasă, decorațiuni, plante, ghivece, chiar și produse pentru grădinărit. Folosiți un cod reducere Ikea pentru a vă bucura de produsele preferate la un preț redus.

Dacă totuși nu ați descoperit ceea ce căutați în magazinul Ikea, puteți arunca o privire și peste alte magazine din portofoliul Tipli, unde veți putea descoperi coduri de reducere sau chiar primi bani înapoi la fiecare achiziție. Vizitați Acaju sau VidaXL și aruncați o privire peste produsele comercializate care, de asemenea, vin alături de oferte și prețuri atractive.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul Ikea România

Magazinul este unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilier din lume, iar această faima se datorează atât calității produselor, cât și a faptului că Ikea produce piese de mobilier dintr-un material obținut în urma reciclării altor piese de mobilier, astfel salvând mediul înconjurător, iar totodată, oferind calitate superioare și prețuri competitive.

La Ikea, clienții nu găsesc doar mobilă și accesorii, în magazin pot fi găsite și electronice și electrocasnice, fie că este vorba de frigidere, mașini de spălat vase sau rufe, aragaze sau instalații de lumini. în acest magazin poate fi găsit, practic, tot ceea ce este necesar pentru amenajarea locuinței și a grădinii.

Ikea România nu este doar pentru persoane fizice, aici chiar și firmele pot găsi o gamă completă de mobilier și accesorii pentru locul de muncă, de la birouri, până la scaune birou sau chiar și accesorii precum hârtie și  instrumente de scris, organizatoare, cutii, rafturi și biblioteci, seif-uri și multe alte produse atent selecționate pentru locul de muncă de la birou.

Ikea Family este programul de fidelitate oferit de acest magazin, iar datorită acestui card clienții pot obține reduceri atât în magazinul Ikea, cât și în magazinele partenere. Acest card poate fi obținut în urma înregistrării la unul dintre automatele din magazine, sau pe site-ul Ikea online. Toate persoanele care fac parte din Ikea family dispun lunar de reduceri și oferte personalizate, cât și de posibilitatea de a vinde magazinului mobila înapoi.

Bucurați-vă de reduceri aplicând un cod de reducere Ikea pentru un extra-discount la toate produsele dumneavoastră favorite. Profitați de oferte și campanii promoționale pentru a vă reînnoi mobilierul.

Ikea România program, magazine fizice și puncte livrare

Magazin/punct livrare:

Adresă:Program:
Magazin Ikea PalladyBulevardul Theodor Pallady 57L-V: 10:00 - 21:00, S-D: 09:00 - 21:00
Magazin Ikea BucureștiȘoseaua București-Ploiești 42AL-D: 10:00 - 21:00
Punct livrare Ikea TimișoaraBulevardul Antenei 4L-S: 10:00 - 20:00, D: 10:00 - 17:00
Punct livrare Ikea ClujStrada Alexandru Vaida Voevod 53BL-D: 10:00 - 22:00
Punct livrare Ikea IașiCalea Chișinăului nr. 29L-V: 09:00 - 20:00, S-D: 09:00 - 17:00
Punct livrare Ikea BrașovMagnolia Shopping Center, Strada Crișului 18L-S: 09:00 - 21:00, D: 09:00 - 18:00
Punct livrare Ikea ConstantaBulevardul Tomis 391L-S: 09:00 - 20:00, D: 09:00 - 16:00

Ikea România retur și reclamații

Ikea oferă clienților săi o perioadă de până la 365 de zile pentru a returna produsele. Este îndeajuns să aduceți articolele destinate returului la magazin împreună cu dovada achiziției. Dacă nu vă place să așteptați, puteți utiliza serviciul de retur Express. Pentru a returna produsele este necesar să contactați fie telefonic, fie prin e-mail serviciul de relații cu clienții pentru a anunța faptul că doriți să returnați anumite produse, după care, tot ce este de făcut este să mergeți la magazin în termen de 14 zile calendaristice, luând cu dumneavoastră dovada achiziției și produsele în ambalajul original. Banii vor fi returnați în același mod în care produsele au fost achiziționate.

Ikea încearcă din răsputeri să ofere calitate cea mai bună produselor sale, însă se poate întâmpla ca produsul să nu fie conform așteptărilor clienților. Aceștia pot alege să depună o reclamație online. După confirmarea reclamației, magazinul va repara, schimba sau rambursa banii. Reclamarea produselor neconforme poate fi făcută în următoarele moduri: reclamație într-un magazin fizic- aduceți produsul împreună cu chitanța la departamentul de servicii pentru clienți și un angajat vă va scrie și trata reclamația la fața locului sau depune o reclamație online folosind formularul de reclamație.

Dacă aveți nevoie de asistență, v-am pregătit informațiile de contact ale magazinului. Apelați la numărul 021 407 45 32 zilnic între orele 09:00 - 18:00 și un operator vă va ajuta cu orice probleme întâmpinați.

Pentru a intra în contact cu serviciul de relații cu clienții Ikea România, puteți utiliza mai multe opțiuni, inclusiv formularul de contact disponibil pe site-ul lor, e-mailul sau numărul de telefon. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, echipa de contact Ikea vă va ajuta cu orice întrebare sau problemă pe care o aveți.

Ikea coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reducere Ikea de până la 50% la mânere Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la electronice pentru casa Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la corpuri de iluminat Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la produse pentru baie Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la decorațiuni Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la bucătarii și electrocasnice Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la paturi și saltele Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la categoria soluții depozitare Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la textil Ikea!!!

02.04.2023

Reducere Ikea de până la 50% la mobilier Ikea!!!

02.04.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Ikea

După ce ați ales produsele dorite și le-ați adăugat în coș, apăsați pe butonul "coș de cumpărături". Mai apoi, sub produsele din coș veți putea găsi o căsuță în care scrie "Introdu codul de reducere aici" în care veți introduce un cod reducere Ikea, după care veți apăsa pe butonul "OK" iar reducerea se va aplica în mod automat coșului.

Imagine

Există posibilitatea ca, în anumite condiții, să nu funcționeze un voucher Ikea. Cauzele pot fi multiple, așa că ar trebui să verificați data de valabilitate a codului selectat, dar și campania promoțională din care face parte. Unele vouchere se pot aplica la cumpărături începând de la o anumită sumă, iar altele vizează doar anumite produse și branduri. Citiți cu atenție descrierea cuponului selectat pentru a evita orice neplăcere.

Magazine unde vă vom răsplăti

Cod reducere Ikea

Ikea este unul dintre cele mai populare magazine de mobilă din România. În acest magazin veți găsi, cu siguranță, tot ceea ce vă doriți pentru casa dumneavoastră, cum ar fi: mobilier pentru casă și grădină, corpuri de iluminat, accesorii pentru bucătărie și veselă, paturi și saltele, soluții pentru depozitare, decorațiuni, produse pentru baie, covoare, textile și nu în ultimul rând ghivece și plante pentru interior și exterior. Profitați de reducerile de sezon ale magazinului pentru a achiziționa cel mai bun mobilier la cel mai bun preț. Folosiți un cod reducere Ikea și bucurați-vă de prețuri mai mici la articolele dumneavoastră preferate de mobilier.

Ikea în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Ikea.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă