FineStore

Despre magazinul FineStore

FineStore comercializează o gamă variată de băuturi 100% originale, de la cele mai populare la ediţii limitate, de la cele clasice la cele recent apărute şi de la tradiţionale până la sticle rare. Toate produsele comercializate sunt din România sau de la casele de distribuție din Europa, la un preț apropiat de cel al producătorului. Oferta include băuturi spirtoase, vin, șampanie și vin spumant, bere, cocteiluri, ceai și cafea, apă, sirop sau topping.

Imagine

Platforma online este perfecționată constant pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență cât mai plăcută indiferent dacă achiziționați un produs pentru a-l oferi cadou, dacă reprezentaţi o locație de tip HoReCa sau dacă doriţi să cumpărați produse pentru a le revinde. Puteți găsi magazinul FineStorepe site-ul nostru, precum și magazine similare, în categoria Casă și grădină.

FineStore este marca înregistrată a Finestore Distribution SRL și deține atestat de distribuție şi comercializare angro de produse supuse accizelor. Acest atestat vă permite dumneavoastră să comercializați produsele achiziționate. Toate produsele comercializate vin în ambalajul original, însoțite de factura fiscală și certificat de conformitate. Acestea au toate taxele și accizele achitate și sunt timbrate acolo unde este cazul. (peste volum alcool 15%)

FineStore program și contact

Puteți vizita sau ridica personal produsele din magazinul FineStore Băneasa și punctul de ridicare comenzi FineStore Tunari, puteți scrie un mesaj folosind Formularul de contact de pe site sau la adresele:

 • email vânzări/ comenzi: comenzi@finestore.ro
 • email office: office@finestore.ro

Număr de telefon: +40 372 400 500

Magazin  FineStore BăneasaDepozit & Punct de Ridicare Comenzi FineStore Tunari
Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Căutați pe Waze "Finestore Magazin"
Zilnic între 10:00 - 22:00
Șoseaua De Centură Nr.30A, Loc. Tunari, Jud. Ilfov
Căutați pe Waze "Finestore Depozit"
L-V: 10:00 - 19:00 S: 10:00 - 15:00 D: Închi

Economisiți la cumpărături în magazinul FineStore

Pentru a face economii la cumpărături informați-vă despre produsele ori seviciile oferite, despre campaniile promoționale, unde găsiți discounturi, unde puteți aplica un cod de reducere sau puteți folosi vouchere. 

FineStore Distribution SRL oferă băuturi alcoolice online la cel mai bun preț întrucât produsele comercializate sunt aduse aduse de la importatorii oficiali din România, fie sunt achiziționate de la marile case de distribuție din Olanda , Germania, Franța, Austria sau Italia. Aceasta permite magazinului să ofere un preț apropiat de cel al producătorului.

Pe de altă parte, abonarea la newsletter-ul magazinului FineStore vă dă posibilitate să profitați de cele mai bune oferte și reduceri. Printre beneficii se numără reducerile extra și ofertele personalizate. Puteți beneficia de puncte recompensă și implicit de produse gratuite sau reduceri.

Urmăriți promoțiile FineStore întrucât ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil și numai în perioada indicată pe site, în condițiile afișate. De exemplu pentru Produsul zilei, oferta este limitată. De asemenea, verificați frecvent secțiunea Lichidare stoc pentru a fi la curent cu cel mai bun preţ la toate produsele.

În magazinul FineStore puteți aplica reduceri folosind un cod de cupon valid, iar la comenzi ce depășesc o anumită valoare, livrarea este gratuită.

Obțineți coduri de reducere FineStore

Codurile de reducere (cunoscute și sub denumirea de coduri promoționale, coduri de cupon și coduri de ofertă) sunt coduri furnizate clienților și aplicate la finalizarea comenzii pentru a reduce prețul. Ele sunt adesea folosite în comerțul electronic ca instrument pentru a adăuga valoare comenzii, pentru a stimula achizițiile și pentru a construi loialitate atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care revin. Pentru dumneavoastră, acestea reprezintă un avantaj la cumpărături, produsele selectate fiind mai ieftine.

Magazinul FineStore oferă reduceri procentuale considerabile sub forma unui cod de cupon format din litere și cifre pe care îl puteți obține chiar de pe website-ul magazinului. Tot ce aveți de făcut este să copiați codul de cupon FineStore și să îl introduceți la în căsuța specifică înainte de a finaliza comanda.

De asemenea, puteți obține un cod reducere FineStore pe diverse platforme, unde reducerile sunt actualizate în mod constant și codurile sunt disponibile gratuit.

O altă cale de a beneficia de reduceri este înscrierea la Newsletter-ul FineStore. Primiți vouchere cu reduceri extra la toate produsele. Puteți descoperi cupoane care vă aduc reduceri și pe pagina de Facebook a magazinului, unde este publicat un cod cupon FineStore actual.

Campanii promoționale și surprize de Black Friday

Magazinul de băuturi alcoolice FineStore oferă pentru diferite ocazii reduceri procentuale la orice comandă plus oferte speciale la produse selectate și concurs cu premii la care participă orice comandă.

Campaniile sau ofertele sunt actualizate pe site și sunt valabile în perioada indicată, în condițiile afișate. Acestea includ scăderi de prețuri, extra reduceri, premii, vouchere sau cupoane de reducere.

De obicei, un cod de reducere FineStore va fi afișat pe site, fie că este vorba de Sărbători Pascale, Crăciun, Valentine's Day sau reduceri aniversare la împlinirea a încă unui an de existență a magazinului, inclusiv reduceri și premii Giveaway Finestore de Black Friday. Aflați când este Black Friday și nu ratați reducerile FineStore la whisky sau vinurile preferate.

Oferta FineStore

Magazinul de băuturi alcoolice online FineStore este importator și distribuitor autorizat, ceea ce permite ca adesea să găsiți oferte și reduceri de preț la băuturile preferate din categorii precum băuturi spirtoase, vin, șampanie și vin spumant, bere, cocteiluri ready to drink de la branduri diverse.

Imagine

Oferta FineStore include:

 • whisky de la branduri precum Glenfiddich, Glenmorangie, Jack Daniels, Johnnie Walker, Macallan și altele, 
 • coniac Camus, Courvoisier, Davidoff, Frapin,Hennessy, Martell, printre altele, 
 • vodka Absolut, Beluga, Belvedere, Ciroc, Crystal Head și nu numai, 
 • gin Beefeater, G'Vine, Hendricks, Malfy, Tanqueray, Tranquebar, Wembley, 
 • rom Bacardi, Captain Morgan și multe alte branduri, 
 • tequila, lichior, spirtoase traditionale, brandy, vermut și aperitive, armagnac dintr-o selecție impresionantă de mărci
 • șampanie și vin spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco sau vin fortificat, vin alb, vin roșu, vin rose diverse branduri și soiuri
 • bere, băuturi Ready to drink sau apa minerală, 
 • siropuri delicioase și toppinguri pentru iubitorii de gusturi și arome inedite
 •  cafea boabe sau măcinată și capsule, ceai negru, vede, alb şi oolong.

Descoperiți ceva nou de fiecare dată și unele băuturi sunt disponibile exclusiv în magazinul FineStore. Secţiunea Produse noi este continuu actualizată, aşa că nu uitați să o verificați frecvent.

Mai multe motive să alegeți magazinul FineStore

Pentru a vă ajuta în alegerea produsului potrivit, fiecare sortiment comercializat pe site-ul FineStore.ro beneficiază de o descriere amănunțită ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii. Totodată, vă așteaptă și surprize.

Coşurile Cadou create special pentru dvs., pot conține o selecție de praline, trufe și bomboane de ciocolată dintre cele mai sofisticate, băuturi fine, ceaiuri selecționate din toate colțurile lumii, cafea intens aromată, cosmetice, accesorii sau lumânări parfumate.

Vă puteți bucura de cele mai bune prețuri la băuturile dvs. preferate, sub formă de pachete smart, special create pentru cele mai rafinate gusturi. Pachet Bloody Mary Tabasco Cocktail Kit, Pachet Candy Pink Gin Fizz Cocktail, Pachet Caramel Mojito Fresh Taste, Pachet Diamond Party, Pachet Duet Imperial Sparkling Cu 2 Pahare De Cristal sau Pachet Festiv Imperial Sparkling Cu Frapiera XXL sunt doar câteva dintre acestea.

Tot aici găsiți și idei de cadouri: A.H.Riise Royal Danish Navy Cu 2 Pahare, Accesorii De Bar Tube Box, Bamboo Stand Cocktail Set True Legend, Bran Set Pahare Traditionale, Brancoveanu XO Cutie Carte, Crystal Head Cu 4 Pahare Shot și multe altele.

Cu FineStore nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitățile de băutură pe care le cumpărați, atunci când organizați un eveniment. Magazinul FineStore a introdus serviciul prin care, în eventualitatea în care băutura nu este consumată integral, o puteți returna în limita unor termeni și condiții. Asigurați-vă ca produsele pe care doriți să le înapoiați să fie în aceeași stare în care au fost livrate: sigilate, în ambalajul original și nedeteriorat pentru a salva banii pentru băuturile neconsumate. Mai multe detalii găsiți la "Termeni și Condiții".

Magazinul FineStore Băneasa

Descoperiți colecţia impresionantă de băuturi fine şi offline, în magazinul FineStore Băneasa. Puteți vizita oricând magazinul FineStore Băneasa să redescoperiți bucuria shoppingului tradiţional în variantă premium.

 

În magazinul FineStore Băneasa veți avea parte de o experienţă deosebită și vă puteți aștepta la:

 • o colecţie impresionantă de băuturi: peste 1500 de produse în magazinul FineStore Băneasa.

 • cele mai bune preţuri: aceleaşi preţuri bune ca pe site

 • recomandări de la specialişti: sunteti ajutat să faceti cele mai bune alegeri

 • cumpărături rapide: fără timp de aşteptare după colet

 • degustări de produse: majoritatea băuturilor sunt disponibile pentru degustare

 • ambianţă prietenoasă: experienţă de shopping premium, într-o ambianţă prietenoasă

Magazinul FineStore Băneasa este situat pe Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti. FineStore program: zilnic intre 10:00 - 22:00.

FineStore retur

În cazul în care doriți să returnați unul sau mai multe produse cumpărate de la FineStore, parcurgeți următorii pași:

 • Trimiteți o solicitare de retur la adresa de e-mail logistica@finestore.ro cu următoarele informaţii:

- lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă
- numărul de colete trimise spre retur
- adresa de preluare completă, numărul de telefon şi intervalul orar de ridicare
- numele complet al expeditorului
- contul IBAN
- motivul returului (comunicarea motivului nu este obligatorie, însă ne poate ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite)

 • Returnarea produsului /produselor comandate şi livrate se poate face fizic, prin predarea personală a acestuia/acestora de către clientul cumpărător sau prin expedierea lor prin FAN Courier, în termen de 45 de zile calendaristice de la data livrării, la adresa: Tunari, judeţul Ilfov, Şoseaua de Centură 30A

 • Produsul /produsele propuse spre retur trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate de către FineStore (sigilate, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele însoțitoare - factură, bon fiscal sau alte documente). În caz contrar, FineStore Distribution SRL are dreptul de a refuza returnarea produselor şi implicit, restituirea contravalorii. Nu sunt acceptate produse ce prezintă urme de deteriorare sau uzură, timbru rupt, ambalaje deteriorate sau incomplete, lipsă cutie proprie etc

 • Se recomandă returnarea produsului /produselor în ambalajul original (cutia inscripţionată FineStore) deoarece oferă o protecţie sporită. FineStore Distribution SRL nu îşi asumă răspunderea pentru produsele deteriorate în timpul transportului

 • Contravaloarea produselor comandate, livrate de FineStore şi ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condiţiile mai sus menţionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail de către cumpărător, în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepţionării returului.

Condiţiile sunt valabile indiferent de metoda de retur aleasă (predare personală sau prin curier).

Cum se folosesc cupoanele de reducere în FineStore

Pentru a valorifica un cod de reducere FineStore, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături și faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Dacă aveți un Cupon de reducere FineStore sau Voucher îl puteți aplica în căsuța special creată pe pagina de Finalizare Comandă. Introduceți codul și apăsați butonul "Aplică cupon".

Indiferent ce coduri de reducere FineStore doriți să aplicați, amintiți-vă să o faceți înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a cuponului sau validitatea codului de reducere.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre FineStore

FineStore este marca înregistrată a Finestore Distribution SRL. Oferă online și în magazinul fizic FineStore Băneasa băuturi alcoolice originale, din România sau importate de la case de distribuție din Europa, la cel mai bun preț. Puteți ieftini coșul de cumpărături urmărind reducerile procentuale afișate pe site, folosind un cod de cupon FineStore valid. La FineStore aveți oferte personalizate, idei de cadou, băuturi pentru nuntă sau alte evenimente și, în plus, puteți returna produsele rămase neconsumate. Mai mult, puteți comercializa și dvs. produse de la FineStore.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul FineStore.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă