FengShui4Life

Momentan pentru magazinul FengShui4Life nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte cupoane de reducere din Wish.

Cod reducere de 5$ la comenzi de minim 10$

Valabil până la 15.04.2024

+ 3,5 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Despre magazinul FengShui4Life

Magazinul online FengShui4Life este specializat în importul, distribuirea și vânzarea produselor Feng Shui autentice. Oferta FengShui4Life include amulete, talismane, brățări și carduri Feng Shui, dar și tablouri sau diverse obiecte de artă orientală.

Feng Shui se traduce literal din chineză prin "vânt" (feng) și apă ("shui"). Filosofia Feng Shui se bazează pe presupunerea că lumea este condusă de forțe nevăzute, astfel se poate spune că Feng Shui este o practică de aranjare a pieselor în spațiul din jurul nostru pentru a crea echilibru cu lumea naturală.

Scopul este de a valorifica forțele energetice și de a stabili armonia între individ și mediul său.

Povestea FengShui4Life

FengShui4Life.ro a fost înființat în 2008 din pasiune pentru Feng Shui, cu ambiția de a oferi împreună cu produsele comercializate și o informare corectă a clienților cu privire la arta de a trăi în armonie cu mediul înconjurător.

De aceea, pe pagina online a magazinului veți găsi, de asemenea sfaturi, sugestii, predispoziții pentru fiecare lună a anului în curs, precum și remedii Feng Shui.

Pagina găzduiește și un Calculator zodiacal chinezesc unde puteți afla ce zodie sunteți în zodiacul chinezesc și care care elementul asociat zodiei dvs. după data nașterii, astfel încât să puteți alege din varietatea de remedii acele amulete și talismane potrivite zodiei.

Produsele din magazinul online sunt la un nivel de calitate ridicat, la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Fiecare obiect prezentat pe site este însoțit de o scurtă descriere pentru a vă ajuta să alegeți produsele perfecte pentru necesitățile dvs., pentru a înlătura ghinionul din căminul și biroul dvs.

Scopul produselor Feng Shui este de a îmbunătăți cele opt aspirații din viața dvs.: noroc și stare favorabilă, sănătate, familie și educație, dragoste și fertilitate, bani și bunăstare, carieră și succes, energizarea locuinței și înlăturarea accidentelor.

Produsele achiziționate în magazinul FengShui4Life pot servi atât la activarea norocului în viața dvs., dar pot reprezenta în același timp cadouri frumoase și deosebite pentru rude și prieteni.

Pentru detalii suplimentare puteți suna la 0749698159 sau folosi următoarele date de contact:

 • adresa: Brasov, Str. Banatului nr. 11

 • telefon: 0799.188.188 - Luni ­- Vineri de la 09:00 la 20:00

 • e­mail: office@fengshui4life.ro (Departamentul comercial)

Oferta FengShui4Life

Pe site-ul magazinului FengShui4Life puteți explora următoarele categorii: Remedii Feng Shui, Amulete și Talismane, Feng Shui pentru Casă și Birou, Zodiac Chinezesc, Plăci Feng Shui, Cadouri Feng Shui, Carduri Feng Shui, Tablouri și artă orientală, Sfaturi Feng Shui, Brățări Feng Shui.

Imagine

Dacă sunteți în căutare de remedii Feng Shui, pe site-ul magazinului puteți cumpăra Remedii împotriva accidentelor, Remedii pentru bani și bunăstare, Remedii pentru carieră și succes, Remedii pentru dragoste și fertilitate, Remedii pentru energizarea locuinței, Remedii pentru familie și educație, Remedii pentru noroc și stare favorabilă, Remedii pentru sănătate.

Puteți cumpăra talismane și amulete norocoase pentru protecție împotriva jafurilor, bolilor, accidentelor, ghinonului, amulete Feng Shui de bun augur, pentru prosperitate, abundență și dragoste.

Pe site găsiți brățări Feng Shui cu Nod Mistic, Wu Lou, Pagode, Dorje, Floare de Lotus, etc pentru protecție, noroc și bunastare din imitație de jad, metal, pietre semiprețioase, Rudraksha.

Categoria Feng Shui pentru casă și birou include animale și păsări norocoase, boluri tibetane, statuete Buddha și alte zeități Feng Shui, clopoței și abace, oglinda Ba Gua, pagode Feng Shui, plante și fructe norocoase, Ru Yi, ustensile Feng Shui, Vasul Abundentei, Wu Lou și altele.

De asemenea puteți cumpăra plăci și plachete Feng Shui, carduri, farfurii, ceasuri, tablouri Feng Shui și diverse obiecte de artă orientală al căror scop este explicat în descrierile care însoțesc produsul.

Modalități de plată și livrare

Magazinul FengShui4Life vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

 • online cu card

 • în numerar la livrare (sistem ramburs)

Livrarea se face pe teritoriul României și în toate țările din Uniunea Europeană, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau Poșta Română.

Coletele livrate prin curier rapid ajung în 2-4 zile lucrătoare la adresa indicată de dvs., iar cele livrate prin Poșta Română pot ajunge la oficiul poștal din zona dvs. în 3-5 zile lucrătoare.

Durata livrării în Uniunea Europeana este 7-10 zile lucrătoare.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în FengShui4Life

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul FengShui4Life și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online FengShui4Life.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

În partea stângă jos a paginii "Coșul meu" găsiți căsuța în care trebuie să tastați codul cuponului de reducere și apoi apăsați butonul "Aplică cupon".

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre FengShui4Life

FengShui4Life este un magazin online cu produse si obiecte Feng Shui autentice. Găsiți aici remedii Feng Shui, amulete și talismane, tablouri, plăci, carduri, cadouri și brățări Feng Shui. Scopul acestui magazin este dezvoltarea si promovarea filozofiei Feng Shui, dar și informarea corectă a clienților cu privire la arta de a trăi în armonie cu mediul înconjurător. Cumpărați prin Tipli produse Feng Shui de calitate și primiți bani înapoi din prețul fiecărei achiziții.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul FengShui4Life.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă