Edituratrei

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Edituratrei.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Edituratrei.

Despre magazinul Edituratrei

Născută din pasiunea pentru psihanaliză, Editura Trei este locul unde veți descoperi cele mai noi volume de psihologie practică, lucrări de specialitate în domeniul psihoterapiei şi psihologiei, drept, literatură pentru adulţi sau pentru copii, ficţiune, romane erotice, science fiction, lifestyle, literatură modernă provocatoare sau literatură motivaţională.


Editura Trei - scurt istoric

Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului '90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia prindea contur. Inițiatorii ei sunt Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie, şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei facultăţi. Aceștia și-au propus să publice psihanaliză, domeniu ce s-a bucurat de succes printre cititorii români. Treptat, portofoliul editurii s-a extins la psihologie academică, psihologie practică, eseu, dezvoltând și un departament de ficțiune. Din 2007, TREI a devenit un grup editorial care include alte două edituri: Pandora M și Lifestyle. În anul 2008, grupul editorial TREI avea 100 de titluri publicate. La moment, numărul cărților s-a extins considerabil, aflându-se într-o permanentă creștere.

Imagine


Metode de plată și livrare

Pentru produsele achizitionate pe EdituraTrei.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

plată în numerar/ramburs, la livrarea coletului.

plată online prin card bancar.

Drept metodă de livrare puteți selecta: Curier rapid Bucuresti/Curier rapid tara. După aceasta, coșul de cumpărături va calcula si va afișa exact valoarea cheltuielilor de transport. La adresa Fancourier puteți afla lista localitaților din aria de acoperire. În cazul în care localitatea dvs. nu se află în aria de acoperire Fancourier, puteți opta fie pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat Collect Point, fie pentru achitarea sumei suplimentare pentru livrarea in afara ariei de acoperire Fancourier.


Editura Trei contact

În cazul în care aveți vreo întrebare despre comanda dvs., nu ezitați să contactați serviciul pentru clienți prin oricare din aceste opțiuni:

 • Adresa: Str. Sfântul Constantin nr. 9, ap. 1, sector 1, București (în zona Piaţa Kogălniceanu)

 • Telefon: +40 (21) 300 60 90

 • Adresa de email: online@edituratrei.ro

 • Fax: +40 (372) 25 20 20

Pentru a descoperi cele mai noi titluri de cărți și oferte, vă recomandăm să urmăriți editura pe rețelele de socializare, precum: Facebook, LinkedIn, Pinterest, YouTube.


Cumpără mai ieftin cu Tipli.ro

Cumpărăturile online sunt nu doar mai confortabile, dar și mai eficiente. Cumpărând pe EdituraTrei.ro prin Tipli, dvs. veți beneficia de un cashback de 5% din valoarea totală a fiecărei comenzi. În plus, cu Tipli veți fi la curent cu orice eveniment important din lumea cumpărăturilor de cărți, prezentându-vă cele mai actuale reduceri și cupoane de reducere. Astfel dvs. vă veți face cadouri, iar noi vă vom ajuta să economisiți într-un mod cât mai avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Edituratrei

Descoperiți cele mai noi titluri de psihologie practică, lucrări de specialitate în domeniul psihoterapiei și psihologiei, drept, literatură pentru adulți sau pentru copii, ficțiune, romane erotice, science fiction, life-style, literatură modernă provocatoare sau literatură motivațională. Toate acestea la prețuri avantajoase pe pagina Editura Trei.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Edituratrei?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă