Biovita

Despre magazinul Biovita

Istoria magazinului Biovita

Biovita este un magazin online creat de oameni pasionați de o viață sănătoasă. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, și zeci de mii de clienți mulțumiți, Biovita a devenit unul dintre cele mai recunoscute magazine de specialitate în aparate de procesare a produsele Bio și Healthy Lifestyle din Romania.

Oferta magazinului Biovita

Biovita vă oferă aparate pentru procesarea, gătirea și pregătirea alimentelor bio, în magazin veți putea descoperi o mulțime de produse precum aparate de făcut iaurt, aparate pentru lapte vegetal, blendere, mixere, storcătoare, dezhidratoare, filtre de apa, umidificatoare, semințe, friteuze cu aer cald, aparate de vidat, filtre de apa și o mulțime de alte produse.

Imagine

Toate produsele oferite sunt de marca Biovita, fiind special create pentru pregătirea alimentelor, astfel încât indiferent dacă doriți să mâncați mai sănătos, sau doriți să renunțați la alimentele de origine animală, Biovita oferă produsele perfecte pentru nevoile dvs.

Grăsimile de origine animală consumate în exces sunt o cauză importantă a bolilor cardiovasculare. De aceea, cu aparatele pentru lapte vegetal, veți putea pregăti lapte vegetal, proaspăt și delicios pregătit din migdale, alune, nuci, soia dar și din diferite cereala precum grâu, ovăz sau orez. Laptele vegetal este cea mai sănătoasă alternativa a laptelui de origine animală.

Imagine

Aparatul de făcut iaurt Biovita vă oferă posibilitatea de a face iaurt cu ușurință din laptele proaspăt de vacă sau din lapte vegetal. Aparatul de făcut iaurt vă pregătește un iaurt delicios în doar 8 ore, de care vă puteți bucura alături de fructe sau în diferite rețete.

Moara de cereale electrică sau manuală vă oferă posibilitatea de a face făină integrală direct din diferite cereale precum grâu, porumb, ovăz, secară sau orez. Cu moara de cereale veți putea beneficia de toate vitaminele și nutrienții care în general, sunt foarte puține în produsele de larg consum.

Categoria Alte Produse vă oferă produse precum Miere de albine Bio, ferment pentru chefir sau iaurt, broșuri cu rețete, uleiuri esențiale și o mulțime de accesorii pentru electrocasnicele de bucătărie oferite.

Biovita blog pentru o viață sănătoasă

Blog-ul Biovita vă oferă o mulțime de informații ce vă pot ajuta în alegerea unui produs, modalități de folosire a produselor, rețete, noutăți și o mulțime de alte informații pentru o viață sănătoasă.

Biovita date de contact

Dacă aveți o întrebare legată de un anumit produs sau de comanda dumneavoastră, puteți contacta un operator Biovita prin telefon la numărul 0740 162 202 sau le puteți scrie la adresa de e-mail: comenzi@biovita.ro.

Biovita modalități de plată

 • Plata produselor se poate face prin următoarele modalități:
 • plată online cu cardul Visa, Maestro sau Mastercard - Plățile sunt procesate întotdeauna prin EuPlătesc
 • plată cu card de cumpărături în 3 rate fără dobândă
 • plată ramburs la livrarea comenzii
 • plată prin ordin de plată

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Biovita

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Biovita și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Biovita accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Biovita

Biovita oferă o gamă variată de produse pentru o viață sănătoasă. În magazinul online Biovita puteți descoperi produse electro pentru bucătărie, alimente bio, rețete pentru mâncăruri sănătoase și multe alte produse și accesorii. Din gama produselor oferite fac parte aparate de făcut iaurt, aparate pentru lapte vegetal, purificatoare aer, mixere, blendere și multe alte produse.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Biovita.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă