Barber Store

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Barber Store.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Barber Store.

Despre magazinul Barber Store

Barber Store este un magazin specializat în comercializarea de echipamente și accesorii pentru frizerii și saloane de coafor. Magazinul a fost deschis în anul 2017, pasiunea și determinarea cât și ambiția sunt factorii care au dus magazinul Barber Store către succes.

Barber Store oferă și produse din gama proprie, ce a fost lansata în anul 2021, acest brand propriu al magazinului numit Pop Barbers, vă oferă produse de calitate, create special pentru folosința în domeniul de bărbierit, tuns și coafat. Aruncați o privire peste brandul propriu Pop Barbers ce poate fi găsit doar în magazinul Barber Store și alegeți produsele perfecte pentru salonul dumneavoastră.

Din gama comercializată de Barber Store fac parte branduri recunoscute precum Pop Barbers, Barbicide, Andis, Parker, Wahl, Babyliss și multe altele.

Oferta magazinului Barber Store

Barber Store oferă o gamă completă de echipamente, produse și accesorii pentru frizerii și saloane de bărbierit sau coafat. Descoperiți produse precum mașini de tuns, foarfeci, piepteni și perii, produse de îngrijirea părului, produse pentru bărbierit, tratamente faciale, mobiliere pentru frizerii și saloane, cât și o gamă de cadouri pentru bărbați și pachete promoționale.

Imagine

Magazinul online Barber Store este foarte ușor de folosit, veți putea selecte din diferite categorii astfel încât să nu pierdeți timpul căutând produsele dorite

Categoria Aparatură vă oferă produse precum mașini de tuns, mașini de contur, mașini de ras, seturi combo, aparate masaj, uscătoare păr și multe altele cât și accesorii pentru acestea. Aruncați o privire peste mașina de tuns Pop Barbers 7.200 Gold, aceasta mașină de tuns din brandul propriu al magazinului cu un motor foarte puternic alături de tehnologie inteligentă ce simte mișcarea lamelei la tăiere și crește puterea motorului, totodată evitând automat agățarea sau încetinirea motorului, indiferent de păr.

În categoria îngrijirea părului veți putea descoperi o gamă largă de produse cosmetice și îngrijire personală precum ceară pentru păr, grooming, gel de păr, pudră volum, loțiuni de păr, fixative, șampoane și multe alte produse.

Imagine

Barber Store mai oferă și o gamă completă de mobilier pentru frizerii și saloane de coafat. Descoperiți mobilier precum scaune, scafe, standuri, canapele și diferite mobiliere necesare pentru afacerea dvs.

Aruncați o privire peste ofertele și promoțiile magazinului Barber Store, unde veți descoperi toate produsele de care aveți nevoie pentru îngrijirea parului.

Descoperiți cadouri pentru bărbați din gama Barber Store, veți putea descoperi produse precum parfumuri, carduri cadou, și diferite seturi pentru bărbierit sau îngrijirea părului.

Servicii oferite de Barber Store

Barber Store vă vine în ajutor cu servicii de consultanță profesională pentru obținerea de Fonduri Europene pentru a vă deschide propria frizerie sau salon de coafură. Barber Store vă va ajuta cu proiectarea graficului necesar, vă pune în contact cu anumiți consultați profesioniști pentru a vă ridica rata de succes în obținerea Fondurilor. Totodată, pe tot parcursul dezvoltării, Barber Store vă poate ajuta cu tipografie digitală, publicitate, randări 3D, cât și grafică și spoturi publicitare.

Alt serviciu oferit de Barber Store este service, indiferent dacă doriți să reparați un produs cumpărat din magazinul Barber Store sau alt magazin, nu este nici o problemă. Barber Store se ocupă de reparații a mașinilor de tuns de orice tip, ascuțirea cuțitelor mașinilor de tuns cât și a foarfecilor.

Încă un serviciu este și Barber Store Academy este un serviciu de formare profesională în Hair Styling și Bărbierit. Serviciul de formare profesionala îi ajută pe cei tineri în a învață meseria dorită, cursul fiind acreditat iar participanții absolvenți vor primi o diplomă de absolvire cu care pot lucra în domeniu oriunde în Uniunea Europeană. Durata cursului este de 3 luni, participanții vor învață timp de 3 zile pe săptămână în salonul Barber Store, până la 5 ore pe zi.

Barber Store informații contact

Dacă aveți vreo întrebare legat de comanda dvs., sau aveți nevoie de asistență în achiziția produselor oferite, puteți contacta un specialist Barber Store la numărul de telefon +4077 150 0705 de luni până vineri între orele 09:00 - 18:30 sau prin e-mail la adresa comenzi@barber-store.ro. Totodată, le puteți scrie prin formularul de contact de pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

Barber Store oferă următoarele modalități de plată:

plată ramburs la livrare

plată online cu cardul bancar. Plata este procesată prin MobilPay

plată în rate fără dobândă, mai multe detalii pe site-ul magazinului

Barber Store politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia produsului de a îl returna fără a fi nevoie de a invoca un anumit motiv.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, alături de toate accesoriile, manualele și certificatul de garanție.

Pentru a returna produsele tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul magazinului Barber Store, iar jos de tot veți descoperi politica de retur unde trebuie să completați formularul de retur, după care un agent Cargus vă va contacta pentru preluarea coletului.

Vizitați saloanele Barber Store

Mai jos v-am pregătit adresele și programul de lucru al saloanelor Barber Store

Barber Store București - Calea Călărași, nr. 147 - Program: Luni - Vineri: 09:00 - 18:30

Barber Store Timișoara - Calea Aradului, nr. 18 - Program: Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Imagine

Descoperiți alte magazine similare

Tipli adaugă magazine noi în fiecare zi, aruncați o privire peste magazinele similare cu Barber Store, din oferta noastră de magazine similare fac parte Babyliss-România și Haircare.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Barber Store


După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Barber Store și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Barber Store accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Barber Store

Echipamentul din oferta Barber Store este necesar pentru funcționarea cu succes a unui frizerie. Descoperiți o gamă largă de produse precum mașini de tuns, foarfeci, piepteni, scaune pentru frizerii și saloane de coafura cât și multe altele. Aruncați o privire peste ofertele și promoțiile oferite de Barber Store și alegeți din produse de calitate de la branduri cunoscute internațional.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Barber Store?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă