Tenq

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Tenq.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Tenq.

Voucher Tenq

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Tenq

Valabil până la 26.06.2024

 
 

Tenq Online este o platformă cu o selecție extrem de variată de produse, acoperind multiple categorii și nevoi. De la accesorii pentru...

Cod reducere Tenq -5% la abonarea la newsletter

+ 6 % înapoi de la cumpărătură
 

Abonează-te la newsletter si vei primi un voucher cu 5% discount la prima ta achiziție.

Tenq Online este o platformă de cumpărături online care oferă o gamă variată de produse din diferite categorii, de la accesorii pentru telefoane și auto-moto până la electrocasnice, jucării pentru copii și multe altele. Cu o abordare diversificată, Tenq.ro se evidențiază prin selecția sa extinsă și prețuri accesibile, inclusiv o secțiune dedicată produselor cu preț maxim de 50 de lei. De asemenea, clienții pot beneficia de avantaje precum cashback prin Tipli, oferte speciale la cele mai vândute produse și posibilitatea de a explora produsele noi în categoria dedicată, asigurând o experiență convenabilă și plină de opțiuni pentru toți cumpărătorii.

Despre magazinul Tenq

Tenq Online oferă o varietate impresionantă de produse pentru diverse nevoi. De la inovații tehnologice și gadget-uri la articole pentru iarnă, accesorii pentru telefon, auto și moto, electrocasnice și multe alte produse pentru casă, gaming sau fitness, Tenq oferă o gamă largă de produse menite să satisfacă cele mai variate cerințe ale clienților. Cu prețuri competitive și promoții periodice, Tenq.ro devine destinația preferată a celor care caută produse funcționale și atractive pentru a se bucura de un stil de viață modern și bine pus la punct.

Imagine

Tenq Online SRL este o companie specializată în importul de produse din China, concentrându-se pe verificarea calității produselor înainte de achiziție, Echipa este formată din profesioniști cu experiență în importul de produse din China și se angajează să ofere suport și asistență clienților pe parcursul întregului proces de achiziție, indiferent că este vorba de articole de uz casnic, îngrijire animale, scule sau orice altceva. Puteți face comenzi non stop pe tenq.ro sau telefonic (Luni - Vineri: 09.30-17.30) la numărul (021) 555.03.93 pentru a achiziționa bunurile de care aveți nevoie ori sunteți în căutare de cadouri haioase. 

Inspirați-vă consultând secțiunea Tenq păreri și găsiți cele mai populare produse de pe platformă la cele mai bune prețuri.

Cum să economisiți la cumpărături de la Tenq Online

Economisirea la cumpărături de la Tenq Online poate fi ușoară cu puțină planificare și atenție la detalii. Înscrierea la newsletter vă poate oferi acces la oferte exclusive, promoții și actualizări despre noile produse. Acest lucru vă poate ajuta să fiți la curent cu reducerile și oportunitățile speciale.

Urmăriți Tenq Online pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu promoțiile și evenimentele speciale. Uneori, sunt postate pe Facebook sau Instagram oferte exclusive sau coduri de reducere pentru urmăritori sau pot fi organizate concursuri cu premii.

Verificați categoria "Cele mai noi produse" pentru a vedea ultimele adăugiri pe site. Aici puteți găsi produse noi și chiar promoții speciale legate de aceste lansări. Pe de altă parte, verificați secțiunea de produse resigilate pentru a găsi articole la prețuri mai mici, dar în stare foarte bună. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a obține produse de calitate la prețuri mai mici.

În secțiunea "Preț maxim 50 de lei", puteți găsi o gamă variată de articole din categorii diferite, toate la prețuri accesibile. Aceasta este o oportunitate excelentă de a obține articole utile fără a depăși bugetul dorit. De asemenea, pe pagina "Lichidare de stoc", puteți găsi produse la prețuri reduse, ceea ce vă permite să profitați de reduceri substanțiale la produsele dorite.

Profitați de promoții periodice: Unele dintre cele mai vândute produse sunt disponibile periodic la promoții speciale, adesea la prețuri cu mult sub prețul de bază. Acest lucru vă oferă o ocazie excelentă de a achiziționa produsele dorite la prețuri avantajoase.

Beneficiați de cashback prin Tipli atunci când vizitați tenq.ro prin intermediul portalului și faceți cumpărături. Această opțiune vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung întrucât primiți înapoi o parte din banii cheltuiți și chiar alte recompense.

În final, a face economii la cumpărături de la Tenq Online implică să fiți atenți la oferte, la rubrica Tenq păreri, să comparați prețurile și să planificați achizițiile pentru a profita la maximum de avantajele oferite de platformă.

Cum să obțineți un cod de reducere Tenq

Obținerea unui cod de reducere Tenq poate fi o modalitate excelentă de a economisi la cumpărăturile dvs. De obicei, aceste coduri sunt oferite în cadrul promoțiilor, newsletter-ului sau în anumite campanii speciale. Iată câteva metode pe care le puteți urma pentru a obține un cod de reducere Tenq:

 • Abonare la newsletter: Înscrierea la newsletter poate fi una dintre cele mai bune modalități de a fi la curent cu ofertele și promoțiile lor. Este posibil să primiți coduri de reducere exclusive prin e-mail.
 • Urmăriți rețelele sociale: Marketplace-ul online este activ pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram. Urmăriți aceste canale și fiți atent la postările lor, deoarece pot publica coduri de reducere sau oferte speciale destinate urmăritorilor lor.
 • Participați la concursuri sau campanii: Dacă Tenq Online SRL organizează concursuri sau campanii speciale pe rețelele sociale sau pe site-ul lor, aceste evenimente pot oferi ocazia de a câștiga sau de a obține un cod de reducere.
 • Cautați promoții sezoniere: Cu ocazia sărbătorilor sau evenimentelor speciale (cum ar fi Black Friday, Crăciunul sau aniversarea magazinului), magazinul poate oferi coduri de reducere semnificative sau oferte de preț.
 • Vizitați site-ul Tenq.ro: Când vizitați site-ul, verificați secțiunea "Oferte" sau "Promoții" pentru a vedea dacă există coduri de reducere disponibile în momentul respectiv.
 • Contactați serviciul clienți: Dacă sunteți interesat să obțineți un cod de reducere, puteți apela la serviciul clienți Tenq contact pentru a vedea dacă au oferte active sau dacă pot furniza coduri de reducere în mod specific.
 • Site-uri de cupoane și oferte: Există site-uri specializate care colectează și listează coduri de reducere și oferte de la diferite magazine online, inclusiv de la Tenq. Aceste site-uri vă pot ajuta să găsiți rapid codurile de reducere disponibile pentru magazin și să le utilizați în timpul cumpărăturilor. Verificați și pe site-ul Tipli ofertele actuale.
 • Motorul de căutare: Folosind un motor de căutare precum Google, puteți căuta "cod de reducere Tenq" sau "oferte Tenq" pentru a găsi rezultate care includ posibile coduri sau promoții curente.

Asigurați-vă că verificați în mod regulat sursele menționate mai sus pentru a profita de orice coduri de reducere disponibile. De asemenea, citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu fiecare cod de reducere pentru a înțelege cum poate fi folosit și pentru ce produse sau servicii este valabil.

Explorați diversitatea produselor Tenq Online: De la accesorii telefoane la articole de iarnă și multe altele

Magazinul oferă o gamă variată de produse care acoperă o multitudine de categorii și nevoi. Această platformă online este un loc unde puteți găsi tot ceea ce vă interesează, de la accesorii pentru telefoane, articole pentru sezonul de iarnă, echipamente auto și moto, până la articole pentru baie și sanitare, boxe, căști și microfoane, accesorii pentru bucătărie, cabluri și baterii externe, camere video auto și multe altele. Pentru cei care caută produse la prețuri accesibile, marketul online vă oferă o secțiune specială cu produse la "Pret maxim 50 lei", unde puteți găsi articole variate la prețuri foarte convenabile.

 

În plus, magazinul pune la dispoziție o selecție de "Cele mai vândute produse", astfel încât să puteți vedea ce produse sunt populare printre alți cumpărători și să obțineți inspirație pentru propriile cumpărături, urmărind și secțiunea Tenq păreri. Pentru cei care sunt în căutarea de oferte speciale, există secțiunea "Lichidare de stoc", unde puteți găsi produse la prețuri reduse, reprezentând o oportunitate excelentă de a profita de reduceri substanțiale.

Cu o arie largă de categorii precum accesorii pentru telefoane, articole de iarnă, echipamente auto și moto, produse pentru baie și multe altele, Tenq.ro se străduiește să acopere o gamă variată de nevoi și preferințe ale clienților săi:

 • articole cu preț maxim de 50 lei, cele mai vândute produse, lichidare de stoc, accesorii telefoane, articole pentru iarnă, echipamente auto și moto, produse pentru baie și sanitare, boxe, căști și microfoane, accesorii pentru bucătărie, cabluri și baterii externe, camere video auto, articole pentru casă și decorațiuni, curățenie și întreținere, decorațiuni de Crăciun, dispozitive de spionaj, electrocasnice, electronice, echipamente de fitness și sport, gaming și drone, produse pentru grădină și bricolaj, iluminat și echipamente electrice, îngrijirea animalelor, îngrijire personală, jucării pentru copii și bebeluși, componente PC, periferice și dispozitive WiFi, sisteme de supraveghere, textile și lenjerii, activități de timp liber, precum și unelte și scule
 

Gama de produse noi este disponibilă la prețuri competitive și puteți beneficia de oferte speciale în mod regulat. Astfel, nu trebuie să așteptați momentul potrivit sau să faceți compromisuri în alegerea produselor favorite. Dacă sunteți în căutarea unor cadouri captivante sau articole pe care nu le puteți găsi în alte magazine, tenq.ro este locul potrivit, deoarece puteți achiziționa bunuri de calitate, inedite sau greu de găsit pe piață, la prețuri reduse și în promoții.

Tenq retur - procedură simplă și ușor de urmat

Pentru a oferi o experiență de cumpărături transparentă și convenabilă, politica Tenq retur respectă termenul de 14 zile calendaristice pentru dreptul de retragere din contract. Acest drept de retragere permite cumpărătorului să returneze produsele fără a fi nevoie să invoce un motiv anume și fără a suporta decât costurile de livrare. Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar pentru clienții persoane fizice și pentru produsele livrate prin curier.

În cazul în care un client dorește să returneze un produs achiziționat de la Tenq Online SRL, acesta trebuie să completeze un formular de retur disponibil pe site. Procedura Tenq retur presupune următorii pași:

 • Completarea Formularului de Retur: Cumpărătorul completează formularul de retur de pe site-ul Tenq.ro, furnizând detaliile necesare.
 • Programarea Preluării Coletului: După completarea formularului, Tenq Online SRL va organiza preluarea coletului prin intermediul firmei de curierat parteneră. Coletul va fi preluat pentru a fi returnat.
 • Verificarea Produselor: După ce coletul este preluat și ajunge la magazin, produsele vor fi inspectate pentru a se asigura că se află într-o stare adecvată pentru retur. Componentele produsului trebuie să fie intacte, fără urme de uzură sau deteriorare.
 • Plata Rambursului: După ce produsele sunt acceptate la retur, compania va efectua rambursul contravalorii produsului într-un cont bancar furnizat de client. Rambursarea se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului.

Este important de menționat că produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă, în ambalajul original nedeteriorat, fără lipsa accesoriilor și componentelor originale. Costurile de returnare vor fi suportate de cumpărător, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în conformitate cu termenii menționați mai sus.

Tenq Online SRL oferă această politică de retur pentru a asigura satisfacția și încrederea clienților săi în procesul de cumpărare. Pentru mai multe informații și detalii cu privire la procedura de retur, clienții sunt încurajați să contacteze departamentul de retur prin telefon sau e-mail.

Tenq contact - Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastră care nu par a putea fi rezolvate completând formularul, luați legătura cu departamenul Tenq contact pentru returla telefon: (021) 555.03.93 sau email: comenzi@tenq.ro

Tenq coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod de reducere Tenq cu -10% la minim 2000 ron

03.06.2024

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Tenq

Pentru a valorifica un cod de reducere Tenq, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături și faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Pe pagina de finalizare a comenzii, introduceți codul de discount în casetă și apăsați butonul "Aplică ".

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a cuponului sau validitatea codului de reducere.

Recenziile Tenq

Andrea A.

31.05.2024 5.0

Recomand

Roxana D.

09.02.2024 4.0

Gabriela A.

16.06.2023 5.0

foarte multumita

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Tenq

Tenq Online este o platformă cu o selecție extrem de variată de produse, acoperind multiple categorii și nevoi. De la accesorii pentru telefoane, electrocasnice, până la jucării, îngrijire personală, sisteme de supraveghere și multe altele, clienții pot găsi o gamă largă de opțiuni într-un singur loc. În Catalogul Tenq Produse veți găsi reduceri în fiecare categorie pe care o explorați, inclusiv bunuri cu preț maxim 50 de lei. Unele dintre cele mai vândute produse de la Tenq Online SRL sunt disponibile periodic la promoții, uneori fiind chiar și la mai puțin de jumătate din prețul de bază. 

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Tenq?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă