Shutterstock

Shutterstock

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Shutterstock

Shutterstock.com este una dintre cele mai mari baze online de date media. Platforma oferă o selecție largă de imagini, videoclipuri, vectori, ilustrații, muzică și fotografii fără drepturi de autor pe care le puteți folosi, de exemplu, în diverse proiecte, site-uri web, bloguri sau prezentări. Shutterstock susține și promovează creativitatea, permițându-le creatorilor să-și monetizeze munca, iar utilizatorilor să se bucure de o mare varietate de suporturi media. Cumpărați o licență Shutterstock care se potrivește nevoilor dvs. și beneficiați de acces la multe proiecte interesante.

Imagine

Servicii Shutterstock

Pe Shutterstock veți găsi cele mai interesante imagini și video pe care le puteți folosi ulterior în diverse scopuri. Accesați site-ul, alegeți ”Shutterstock photos” sau ”Shutterstock video” și explorați cele mai populare căutări sau navigați printre categoriile de imagini create conform preferințelor dvs. Încercați Shutterstock Downloader și profitați de cele mai calitative imagini pentru proiectele dvs.

Imagine

Iar dacă încă nu sunteți siguri de eficiența serviciilor Shutterstock, puteți încerca abonamentul gratis disponibil timp de o lună. Cu acesta veți beneficia de câte 10 Shutterstock free images pe lună. Abonați-vă chiar acum și explorați serviciile Shutterstock.


Shutterstock contributors

Doriți ca pasiunea dvs. să devină o sursă de venit? Deveniți colaborator Shutterstock și distribuiți creațiile dvs. pe platforma acestuia. De fiecare dată când conținutul dvs. este descărcat de unul dintre clienții Shutterstock din întreaga lume, dvs. câștigați bani. Puteți câștiga și mai mult recomandând noi colaboratori și clienți. Alegeți un Shutterstock contributor login, înregistrați-vă, încărcați conținutul dvs. și începeți să câștigați.


Platforma Shutterstock premier

În cazul în care sunteți o firmă și aveți nevoie de materiale digitale, platforma Shutterstock premier este perfectă pentru dvs. Cu aceasta beneficiați de căutare rapidă și flexibilă de conținut fără redevențe, colecții personalizate pentru a diferenția conținutul dvs. și de servicii profesionale pentru a vă ajuta să obțineți rezultate perfecte.


Shutterstock - promoții și cashback

Înregistrându-vă pe portalul Tipli.ro, aveți posibilitatea de a economisi considerabil la achizițiile dvs. Înainte de a plasa o comandă, nu uitați să vă redirecționați către magazin prin Tipli. Astfel veți obține înapoi 2,5% din suma totală a comenzii. De asemenea, verificați codurile actuale de reducere Shutterstock și beneficiați de mai multe reduceri.

În acest magazin puteți cumpăra și în Republica Cehă, verificați oferta Shutterstock CZ.
De asemenea, la Shutterstock puteți cumpăra și în Polonia. Pentru mai multe detalii consultați Shutterstock PL.


Shutterstock contact

Aveți vreo întrebare? Vă rugăm să contactați echipa Shutterstock, care vă va răspunde cu drag la orice întrebări. În acest scop, le puteți scrie un email direct de pe pagina magazinului sau puteți utiliza linia de asistență telefonică apelând: 1-646-419-4452.


Shutterstock păreri

Pentru a fi siguri de calitatea serviciilor și pachetelor Shutterstock, vă recomandăm să urmăriți părerile altor utilizatori direct pe profilurile de socializare ale magazinului:

Tot aici veți fi la curent cu cele mai actuale oferte și noutăți Shutterstock.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,1 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Shutterstock?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă