Shutterstock

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Shutterstock.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Shutterstock.

Voucher Shutterstock

Bani înapoi până la 2,115 % la tot în magazinul Shutterstock

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Shutterstock.com este una dintre cele mai mari baze online de date media. Platforma oferă o selecție largă de imagini,...

Accesează milioane de imagini cu abonamentul care ți se potrivește

+ până la 2,115 % înapoi de la cumpărătură
 

Alege dintr-o gamă variată de opțiuni și găsește imagini potrivite pentru proiectele tale. Simplu, convenabil și inspirațional

Despre magazinul Shutterstock

Shutterstock este o platformă online care oferă conținut vizual de înaltă calitate, inclusiv imagini, clipuri video, vectori și ilustrații. Aceasta activează pe piața globală și oferă servicii și conținut creativ utilizatorilor din întreaga lume, inclusiv designeri, marketeri, editori și alte persoane sau companii care au nevoie de resurse vizuale pentru proiectele lor.

Achiziționați mai avantajos produsele dorite folosind un cod voucher Shutterstock, iar pe lângă asta, beneficiați și de bani înapoi de la Tipli pentru fiecare achiziție.

Shutterstock are o prezență puternică în industria creativă și este unul dintre liderii globali în furnizarea de conținut vizual, facilitând accesul la milioane de imagini și elemente grafice pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi.

Imagine

Cum să economisiți cu Shutterstock

Pentru a economisi bani cu Shutterstock, puteți opta pentru un abonament lunar sau anual, în loc să cumpărați imagini individuale. Aceasta vă permite să aveți acces la un număr mare de imagini și grafică la un preț fix, în loc să plătiți pentru fiecare element în parte.

Utilizați opțiunea de căutare avansată și filtrele de pe Shutterstock pentru a găsi rapid imaginile de care aveți nevoie. Aceasta vă ajută să economisiți timp și bani, deoarece veți găsi mai ușor conținutul potrivit, evitând să plătiți pentru imagini inutile sau care nu se potrivesc cu cerințele dvs.

O altă modalitate de a economisi pe această platformă, este prin intermediul Tipli, acest portal oferind recompense sub formă de bani înapoi la fiecare achiziție din magazinul Shutterstock.

Monitorizați promoțiile și ofertele speciale de pe Shutterstock. În perioadele de reduceri sau în timpul campaniilor promoționale, puteți achiziționa imagini și alte conținuturi la prețuri reduse sau cu discount-uri. Fiți atenți la newsletterele și site-urile lor pentru a profita de astfel de oportunități de economisire.

Cum să obțineți un voucher Shutterstock

Una dintre cele mai bune modalități de a economisi într-o gamă vastă de magazine este prin utilizarea unui cod de reducere sau voucher, iar Shutterstock oferă clienților această posibilitate.

Magazinul oferă regulat oferte și promoții care includ coduri de reducere Shutterstock, acestea pot fi introduse în câmpul dedicat din coșul de cumpărături.

Clienții pot descoperi un cod reducere Shutterstock pe site-ul magazinului, cât și pe site-ul Tipli în categoria Vouchere.

Totodată, clienții mai pot descoperi vouchere și pe profilele magazinului de pe platformele de Facebook, Instagram, YouTube sau TikTok.

O altă modalitate de a obține un cupon de reducere, este prin abonarea la newsletter-ul magazinului, astfel, clienții vor fi la curent cu cele mai noi reduceri și promoții.

Oferte și reduceri Shutterstock

Shutterstock oferă în mod regulat oferte și reduceri pentru utilizatorii săi, oferindu-le oportunitatea de a economisi bani la achiziționarea de imagini și conținut vizual de calitate. Aceste oferte sunt disponibile atât pentru noii clienți, cât și pentru utilizatorii existenți, astfel încât oricine să poată beneficia de prețuri mai accesibile.

Un tip comun de ofertă este reducerea prețului pe perioada unui abonament. Shutterstock oferă adesea promoții cu discount-uri semnificative pentru abonamentele lunare sau anuale, permițându-vă să economisiți sume considerabile în comparație cu achiziționarea de imagini individuale. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie constant de conținut vizual de înaltă calitate.

În plus, Shutterstock trimite și promoții speciale prin e-mail sau le afișează direct pe site-ul lor. Acestea pot include reduceri pe produse specifice, cum ar fi imagini, clipuri video sau vectori, sau pot oferi discount-uri pe o perioadă limitată de timp. Fiți atenți la aceste oferte, deoarece puteți economisi considerabil atunci când achiziționați conținut în perioadele de promoții.

Shutterstock oferă o varietate de oferte și reduceri, de la prețuri reduse la abonamente până la promoții speciale pentru diferite tipuri de conținut vizual. Fiți atenți la aceste oportunități de economisire și profitați de ele pentru a vă bucura de conținut de calitate la prețuri mai mici.

Shutterstock imagini, video vectori și multe altele

Shutterstock oferă o gamă variată de produse, inclusiv imagini, clipuri video, vectori, ilustrații, muzică și efecte sonore. Aceste produse sunt destinate atât profesioniștilor creativi, cum ar fi designeri grafici și editori, cât și utilizatorilor obișnuiți care caută conținut vizual de calitate pentru proiectele lor personale sau profesionale.

Platforma le oferă utilizatorilor acces la un vast catalog de resurse vizuale de înaltă rezoluție, ușor de căutat și descărcat, pentru a adăuga un plus de impact și valoare comunicării lor vizuale.

Produsele oferite de Shutterstock pot fi utilizate în diverse scopuri, inclusiv în proiecte comerciale, publicitare, editoriale, artistice și personale. Utilizatorii pot descărca și utiliza conținutul achiziționat în cadrul licențelor oferite de Shutterstock.

Este important să fiți conștient de drepturile de autor asociate cu conținutul achiziționat de pe Shutterstock. Atunci când utilizați imaginile sau alte elemente vizuale din platformă, trebuie să respectați termenii licenței și să nu încălcați drepturile de autor ale creatorilor de conținut. 

De obicei, licențele Shutterstock permit utilizarea conținutului în proiectele dvs., dar acestea pot avea restricții privind redistribuirea, utilizarea în scopuri comerciale sau modul în care puteți modifica conținutul.

Descoperiți oferta platformei și economisiți la următoarele produse:

 • Imagini: Oferă o varietate largă de fotografii profesionale și imagini de stoc în diverse categorii, inclusiv natură, afaceri, tehnologie, călătorii, stil de viață, alimentație, sănătate și multe altele.
 • Clipuri video: Cuprinde o colecție vastă de secvențe video înalt calitative, de la filmări aeriene și peisaje la întâlniri de afaceri și evenimente sociale.
 • Vectori: Furnizează grafică vectorială scalabilă și editabilă, care este ideală pentru design grafic, logo-uri, ilustrații și alte proiecte creative.
 • Ilustrații: Oferă ilustrații digitale de înaltă calitate într-o gamă diversă de stiluri și subiecte, perfecte pentru cărți ilustrate, articole, prezentări și multe altele.
 • Muzică: Include o bibliotecă extinsă de piese muzicale și melodii de fundal pentru a adăuga atmosferă și impact proiectelor video, prezentărilor și producțiilor media.
 • Efecte sonore: Oferă o colecție de efecte sonore și sunete înregistrate pentru a spori experiența auditivă a proiectelor video, jocurilor, reclamelor și altor producții multimedia.

Acestea sunt doar câteva dintre categoriile principale disponibile pe Shutterstock, iar fiecare categorie conține numeroase subcategorii și opțiuni de căutare pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați.

Dacă sunteți un creator de conținut pasionat și doriți să vă monetizați talentele artistice, platforma vă oferă oportunitatea de a deveni un Shutterstock contributor. Ca un contributor, puteți încărca și vinde fotografiile, clipurile video sau muzica pe care le creați și le dețineți.

Descoperiți categoria Servicii de pe site-ul Tipli și aruncați o privire peste alte platforme specializate în imagini, clipuri video, efecte și multe altele și obțineți bani înapoi la fiecare achiziție.

Imagine

De ce sa achiziționați din magazinul Shutterstock

Produsele de pe Shutterstock vin cu numeroase avantaje pentru utilizatori:

Platforma oferă o gamă vastă de imagini, clipuri video, vectori, ilustrații, muzică și efecte sonore de înaltă calitate. Alegerea diversificată de resurse vizuale vă permite să găsiți exact ceea ce aveți nevoie pentru proiectele dvs.

Platforma Shutterstock este intuitivă și ușor de navigat, permițând utilizatorilor să găsească rapid și să descarce conținutul dorit. Este accesibilă online de pe orice dispozitiv conectat la internet, oferind flexibilitate în utilizare.

Achiziționând produse de pe acest site, obțineți drepturile de utilizare în cadrul licențelor oferite. Aceasta vă permite să utilizați conținutul în conformitate cu termenii și condițiile, evitând problemele legate de drepturile de autor.

Accesul rapid la o colecție vastă de conținut vizual de calitate vă economisește timp și efort în căutarea și crearea propriilor elemente. Puteți găsi rapid și descărca materialele potrivite pentru proiectele dvs., sporind eficiența și productivitatea.

Shutterstock oferă suport și asistență clienților prin intermediul echipei sale de servicii pentru clienți. Puteți primi ajutor în rezolvarea problemelor tehnice, clarificări privind licențierea sau alte întrebări legate de utilizarea platformei.

Platforma oferă utilizatorilor acces convenabil la conținut vizual de calitate superioară, ușurând procesul de găsire și utilizare a resurselor necesare pentru a adăuga impact și valoare proiectelor lor.

Magazinul recunoaște importanța conținutului creat de artiști talentați și oferă un program de contributori special pentru a-i recompensa. Ca un Shutterstock contributor, veți avea posibilitatea de a câștiga bani prin vânzarea imaginilor și clipurilor video pe care le încărcați pe platformă. De fiecare dată când conținutul vostru este descărcat și utilizat de către clienți, veți primi o parte din veniturile generate.

Shutterstock retur

Shutterstock nu oferă politici de retur sau rambursare pentru conținutul descărcat sau achiziționat. Deoarece produsele lor sunt digitale și pot fi descărcate imediat după achiziție, se presupune că utilizatorul este mulțumit de achiziție și că aceasta nu poate fi returnată sau rambursată. Prin urmare, este important să examinați și să evaluați cu atenție produsele Shutterstock înainte de a le achiziționa pentru a vă asigura că sunt conforme cu nevoile și cerințele dvs.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Shutterstock

După ce ați copiat un cupon reducere Shutterstock pe care doriți să îl folosiți, alegeți produsele, adaugați-le în coșul de cumpărături, iar la finalizarea comenzii puteți adăuga codul copiat în căsuța speciala "Ai un cod cupon?" iar reducerea va fi aplicată comenzii.

Imagine

În anumite condiții, există posibilitatea că un voucher Shutterstock să nu funcționeze. Motivele pot fi multiple, spre exemplu, verificați data de valabilitate a codului respectiv, cât și campania promoțională din care face parte. Anumite coduri se aplică la cumpărături începând de la o anumită sumă, altele se aplică doar pentru anumite produse sau la diferite abonamente. Citiți cu atenție descrierea cuponului pentru a evita orice neplăceri.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Shutterstock

Shutterstock.com este una dintre cele mai mari baze online de date media. Platforma oferă o selecție largă de imagini, videoclipuri, vectori, ilustrații, muzică și fotografii fără drepturi de autor pe care le puteți folosi, de exemplu, în diverse proiecte, site-uri web, bloguri sau prezentări. Shutterstock susține și promovează creativitatea, permițându-le creatorilor să-și monetizeze munca, iar utilizatorilor să se bucure de o mare varietate de suporturi media. Cumpărați o licență Shutterstock care se potrivește nevoilor dvs. și beneficiați de acces la multe proiecte interesant

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 2,115 %
Utilizator nou 2,115 %
Utilizator existent 0 %
Afișează toate ofertele ↓

Shutterstock în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 2,115 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Shutterstock?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă