RentalCars

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul RentalCars.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul RentalCars.

Voucher RentalCars

Bani înapoi până la 5 % la tot în magazinul RentalCars

Valabil până la 22.07.2024

 
 

Rentalcars.com este o platformă online de închirieri auto, oferindu-vă acces la o gamă largă de mașini la cele mai bune prețuri. Indiferent…

Reduceri de până la 5% la închirieri de mașină la RentalCars

+ până la 5 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiază acum de reduceri de până la 5% la închirierea de mașini! Explorează lumea cu buget redus și confort maxim.

Descoperiți libertatea de a călători cu Rentalcars. Oferind o gamă largă de mașini la cele mai bune prețuri, Rentalcars.com vă permite să comparați și să rezervați cu ușurință mașina ideală pentru călătoriile dvs. De la rezervări flexibile și asistență de încredere până la tarife competitive și opțiuni suplimentare, platforma online vă oferă o experiență simplă și convenabilă de închiriere auto. Bucurați-vă de fiecare moment al călătoriei dvs. și cele mai bune oferte disponibile!

Despre magazinul RentalCars

RentalCars.com este o platformă populară și de încredere care oferă servicii de închiriere a mașinilor la nivel global. Colaborează cu numeroase companii de închirieri auto, atât internaționale, cât și locale, pentru a oferi o gamă largă de mașini la cele mai bune prețuri disponibile.

Imagine

Rentalcars.com este denumirea comercială a Booking.com Transport Limited care este o companie înregistrată în Anglia și Țara Galilor. Rentalcars.com face parte din Booking Holdings Inc. Explorați Rentalcars România.

Cea mai ieftină ofertă de închiriere

RentalCars.com vă ajută să găsiți cea mai ieftină ofertă de închiriere prin intermediul platformei lor de căutare. Ei vă afișează tarifele stabilite de furnizorii de servicii sau de RentalCars.com însuși. Pentru a găsi mașina ideală la un preț imbatabil, puteți compara opțiunile disponibile și utiliza filtrele pentru a rafina rezultatele.

Închirieri flexibile și garanția celui mai bun preț

Majoritatea rezervărilor pot fi anulate sau modificate gratuit cu până la 48 de ore înainte de preluare. RentalCars nu percepe taxe ascunse, astfel încât veți ști exact pentru ce plătiți. Dacă găsiți aceeași ofertă la un preț mai mic, RentalCars.com vă va egaliza prețul.

Economisiți cu RentalCars.com

RentalCars.com vă oferă întotdeauna cele mai mici prețuri garantate pentru închirierea mașinilor. Mai mult, este posibil ca RentalCars să finanțeze recompense sau alte beneficii din propriul buzunar, cum ar fi , de exemplu un cod de reducere RentalCars. De asemenea, puteți beneficia de oferte speciale, de ultim moment și de upgrade-uri gratuite prin abonarea la newsletter-ul lor. Totodată, puteți obține cashback dacă accesați platforma prin intermediul Tipli.

Încercați să obțineți un cod de reducere RentalCars pentru a plăti și mai puțin

Pentru a obține un cod de reducere RentalCars, există mai multe metode pe care le puteți încerca:

 • Abonarea la newsletter: Înregistrarea pentru newsletter-ul RentalCars.com vă poate aduce acces la oferte speciale și promoții exclusive, inclusiv coduri de reducere. De obicei, aceste oferte sunt trimise prin e-mail și vă pot ajuta să economisiți la rezervările viitoare.
 • Căutarea pe site-uri de cupoane și oferte: Puteți căuta pe site-uri specializate în furnizarea de cupoane și oferte, unde există șanse să găsiți coduri de reducere pentru RentalCars.com. Verificați și pe site-ul nostru ofertele actuale.
 • Participarea la programe de loialitate sau parteneriate: Verificați dacă RentalCars are parteneriate cu anumite companii sau programe de loialitate, cum ar fi companii aeriene, agenții de turism sau bănci. Aceste parteneriate pot oferi avantaje suplimentare, inclusiv coduri de reducere pentru închirierea mașinilor prin intermediul RentalCars.com.
 • Monitorizarea rețelelor sociale și a site-urilor RentalCars.com: Urmați conturile de social media și verificați periodic site-ul lor oficial. Adesea, ei pot promova coduri de reducere sau oferte speciale în aceste canale de comunicare.
 • Căutarea pe internet: Efectuați o căutare pe internet utilizând termeni precum "cod de reducere RentalCars" sau "cupoane RentalCars.com". Aceasta vă poate duce la rezultate sau oferte specifice disponibile în perioada respectivă.

De ce să alegeți RentalCars.com 

Există mai multe motive pentru care mulți clienți aleg RentalCars.com. Acestea includ anularea gratuită la majoritatea rezervărilor, o rețea extinsă de peste 60.000 de locații în întreaga lume și un serviciu clienți disponibil în peste 40 de limbi. Astfel puteți accesa pe site pagina RentalCars România, pentru limba română. Majoritatea serviciilor de închiriere includ asigurarea de furt, asigurarea parțială în caz de coliziune (CDW), taxele locale și costurile suplimentare pentru aeroport și taxele de drum.

Ce să luați în considerare la alegerea unei mașini de închiriat 

Când alegeți o mașină de închiriat, este important să luați în considerare spațiul necesar pentru pasageri și bagaje, politica de combustibil (care poate influența costurile), precum și locația de preluare a mașinii (alegerea de preluare din afara aeroportului poate fi mai ieftină). Detalii suplimentare despre ce este inclus și costurile adiționale vor fi explicate înainte de închiriere.

Ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină 

Pentru a rezerva o mașină, aveți nevoie doar de un card de credit sau debit. La preluarea mașinii, veți avea nevoie de voucherul de confirmare în format fizic sau electronic, un card de credit/debit cu suficiente fonduri disponibile pentru a bloca depozitul de securitate, permisul de conducere valid al fiecărui șofer și pașaportul sau alt act de identitate solicitat de compania de închirieri.

Vârsta minimă pentru închirierea unei mașini 

Majoritatea companiilor de închirieri auto solicită ca șoferul să aibă vârsta între 21 și 70 de ani. În cazul în care aveți sub 25 de ani sau peste 70 de ani, este posibil să vi se perceapă taxe suplimentare. Cu toate acestea, puteți rezerva o mașină pentru altcineva, cu condiția ca persoana respectivă să îndeplinească cerințele de închiriere.

Cum funcționează serviciile RentalCars.com 

RentalCars facilitează procesul de comparare a rezervărilor de la Booking.com cu mai multe alte companii de închirieri auto. Informațiile afișate pe platforma online se bazează pe datele furnizate de furnizorii de servicii. Platforma online depune toate eforturile pentru a menține aceste informații actualizate. 

Atunci când rezervați o mașină, încheiați un contract cu RentalCars.com, care se ocupă de organizarea și gestionarea rezervării. La ghișeu, când semnați contractul de închiriere, încheiați un contract între dvs. și compania de închirieri, care vă pune la dispoziție mașina. Serviciul RentalCars contact este disponibil pentru a vă ajuta în caz de modificări, anulări sau întrebări pe parcursul întregului proces de închiriere.

RentalCars contact și program callcenter

Consilierii RentalCars România vă pot ajuta să rezervați o mașină sau pot răspunde la întrebările dvs. la numărul de telefon local: 0268 622 740 sau numărul internațional: +44 161 602 5519, de luni îână vineri 09:00-17:00.
Dacă trebuie să apelați la serviciul RentalCars contact, asigurați-vă că aveți numărul de rezervare la îndemână. Îl găsiți în subiectul e-mailului de confirmare pe care l-ați primit, precum și în partea de sus a voucherului. Dac[ nu este urgență puteți trimite un email către serviciul RentalCars contact, direct de pe site.

RentalCars coduri de reducere pe care le-ați ratat

Înregistraţi-vă la Newsletter pentru a primi oferte exclusiviste!

31.07.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în RentalCars

RentalCars.com poate oferi coduri de reducere sau cupoane pe care clienții le pot utiliza pentru a obține reduceri suplimentare la închirierea mașinilor.

Este important să verificați în mod regulat disponibilitatea, termenii și condițiile asociate cu orice cod de reducere Rentalcars pe care îl găsiți. Unele coduri pot fi valabile doar pentru anumite perioade sau destinații, iar termenii pot varia în funcție de oferta specifică.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre RentalCars

Rentalcars.com este o platformă online de închirieri auto, oferindu-vă acces la o gamă largă de mașini la cele mai bune prețuri. Indiferent dacă călătoriți în scop de afaceri sau pentru vacanță, RentalCars vă oferă libertatea de a explora și de a călători în propriul ritm. Cu o rezervare simplă și rapidă, puteți avea mașina perfectă la prețul perfect. Descoperiți ușurința închirierii auto cu Rentalcars.com și bucurați-vă de fiecare moment al călătoriei dvs. la tarife competitive

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

RentalCars în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul RentalCars?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă