Magazin traditional

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Magazin traditional cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Magazin traditional

Valabil până la 19.10.2021

 
   

Magazinul traditional a luat naștere din respectul pentru tradițiile și obiceiurile românești. Găsiți aici o gamă variată...

Despre magazinul Magazin traditional

Site-ul Magazin Tradițional vă dă oportunitatea de a purta cu dvs o parte din moștenirea culturală în fiecare zi. Magazinul online vă întâmpină cu o gamă de articole vestimentare și accesorii tradiționale, care dau o notă aparte ținutei dvs în orice ocazie.

Oferta include ii românești, rochii tradiționale, costume populare, veste și fote pentru femei, cămăși tradiționale și brâuri pentru bărbați, dar și piese vestimentare tradiționale pentru copii.

Pe lângă accesoriile vestimentare, site-ul Magazin tradițional prezintă colecția sa de căni tradiționale pictate manual, pahare și farfurii tradiționale.

Istoric

Ia este o cămașă, caracteristică portului național românesc, confecţionată din pânză albă de cânepă, bumbac, in sau borangic. Ia este împodobită cu broderii sau cusături în diverse culori și simboluri specifice zonelor țării. Croiala este, de asemenea, diferită de la o zonă la alta, dar indiferent de influențele culturale, atât costumele populare, cât și hainele stilizate cu motive tradiționale au devenit o tendință în ultimii ani.

Din respect pentru tradiție, s-a născut Magazin Tradițional, care promite să vă încânte cu noi modele în care să regăsiți tradiții și simboluri românești.

Articole tradiționale și moderne

Site- ul Magazin Traditional face căutarea articolelor dorite cât mai ușoară posibil,astfel încât să puteți accesa direct categoria care vă interesează: Femei, Bărbați, Copii, Set tradițional, Botez tradițional, Brâuri, Home & Deco, Mega Reduceri.

Femei

Împletind tradiționalul cu modernul, doamnele pot cumpăra ii tradiționale, rochii tradiționale, bluze, brâie tradiționale, veste și fote pentru femei, fuste, rochii, pantaloni, eșarfe și batice, accesorii, cămăși, cardigane și geci, genți, paltoane, pulovere, sacouri.

Bărbați

Domnii pot achiziţiona cămași, veste, sacouri, brâuri tradiționale, dar și modele deosebite de cămăși bărbătești moderne, stilizate, cu motive populare, care pot fi purtate în viața de zi cu zi cu blugi sau pantaloni.

Copii

Magazin Traditional.ro are pentru copii o gamă largă de ii, costume populare pentru fete și băieți, rochii pentru fete, cu motive tradiționale românești.

Imagine

Fabricate din bumbac cu broderie cusută la mașină, sunt disponibile în diferite variante: cu mâneci lungi, scurte dar și 3/4.

Set tradițional de familie

De o calitate specială cu modele atent selectate, această categorie este dedicată special întregii familii, cu subcategorii pentru mamă / fiică, tată / fiu, mamă / tată / băiat, mamă / băiat, precum și pentru mamă / tată / fiică.

Botezul tradițional

Dacă alegeți o petrecere cu temă tradițională, Magazin traditional vă oferă o gamă largă de costume populare, rochii, ii sau cămăși, lumânări și trusouri în stil tradițional românesc.

Costumașele tradiționale pentru băieți și fete sunt realizate în România la prețuri atractive pentru orice buzuar.

Dacă doriți, seturile pentru botezul tradițional românesc pot fi personalizate cu data nașterii și numele bebelușului.

Home & Deco

Obiectele tradiționale din lut și ceramică sunt lucrate și pictate cu mare grijă de meșteri populari din toată țara.

Obiectele din lut și corindon sunt vitrate atât în interior, cât și în exterior, frumos decorate cu motive tradiționale românești, adaptate stilului local, fiecărei zone.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Magazin traditional

Magazinul traditional a luat naștere din respectul pentru tradițiile și obiceiurile românești. Găsiți aici o gamă variată de ii românești, rochii tradiționale, costume românești, veste și fote. Iar pentru bărbați magazinul oferă cămăși și brâuri tradiționale. Pe lângă accesoriile vestimentare, magazinul se remarcă și prin colecția de căni și cești tradiționale pictate manual, pahare și farfurii tradiționale.

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Magazin traditional?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.