Comenzi.ro

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Comenzi.ro.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Comenzi.ro.

Despre magazinul Comenzi.ro

Cu un portofoliu diversificat care acoperă categorii precum accesorii auto, bucătărie, electronice, jucării și multe altele, Comenzi.ro oferă o soluție de shopping online completă pentru toate gusturile și buzunarele.

Imagine

Comenzi.ro, lansat în 2003, se mândrește cu statutul de unul dintre cele mai vechi și de încredere site-uri de comerț electronic din România. Această platformă a evoluat în timp, adăugând la experiența sa inițială de seriozitate, rapiditate și prețuri avantajoase o gamă vastă de produse și servicii de calitate.

Cum să Economisiți la Achiziții de la Marketplace-ul Online Comenzi.ro

Comenzi.ro își asumă misiunea de a oferi clienților săi modalități inteligente de economisire la achizițiile online. Cu atenție către prețuri competitive, magazinul oferă o gamă variată de produse la costuri avantajoase, astfel încât clienții să își poată îndeplini dorințele fără a-și depăși bugetul. În plus, prin Programul de Fidelitate, fiecare cumpărătură aduce recompense sub forma punctelor bonus, care pot fi transformate în reduceri la viitoare achiziții, contribuind astfel la maximizarea valorii fiecărui dolar cheltuit. Totodata, vizitați platforma prin Tipli și primiți bani înapoi din cumpărături. 

Cum Puteți Obține un Cod de Reducere Comenzi.ro

O modalitate prin care clienții pot profita de reduceri suplimentare pe Comenzi.ro este prin obținerea unui cod de reducere. Acesta poate fi primit prin intermediul newsletter-ului magazinului, oferindu-le abonaților șansa de a afla în primul rând despre noutăți și oferte exclusive. Cu aceste cupoane, clienții pot beneficia de prețuri mai mici la produsele dorite, adăugând un plus de valoare fiecărei cumpărături. Puteți găsi coduri sau cupoane de reducere și pe pagina de Facebook sau Instagram, dar și pe site-uri specializate. Urmăriți și pe site-ul nostru secțiunea Vouchere unde puteți găsi diverse oferte și coduri de reducere.

Promoții cu Reduceri la Marketplace Comenzi.ro

Comenzi.ro este mereu în căutarea modalităților de a-și răsplăti clienții cu oferte deosebite. Magazinul organizează promoții periodice cu reduceri semnificative la anumite categorii de produse sau chiar la produse individuale. Aceste promoții adaugă o doză de entuziasm cumpărăturilor online, permițând clienților să-și achiziționeze articolele preferate la prețuri mult mai atractive.

Categorii de Produse pe Comenzi.ro

Comenzi.ro se bucură de o gamă impresionantă de categorii de produse, astfel încât fiecare vizită pe platformă poate fi o aventură în sine. De la accesorii auto, electronice și jucării, până la articole pentru bucătărie, sănătate și frumusețe, magazinul aduce la un loc o diversitate bogată de opțiuni pentru toate nevoile și preferințele.

Program de Fidelitate Comenzi.ro - Recompense pentru Fidelitatea Dumneavoastră

În semn de apreciere pentru loialitatea clienților săi, Comenzi.ro pune la dispoziție un Program de Fidelitate atractiv. Fiecare achiziție aduce puncte bonus, iar acestea pot fi acumulate și utilizate ulterior pentru obținerea de reduceri la viitoarele cumpărături. Programul subliniază angajamentul magazinului față de clienți, oferindu-le oportunitatea de a economisi în timp ce își îndeplinesc nevoile și dorințele.

Politica de Retur la Comenzi.ro 

Comenzi.ro înțelege că alegerile pot să difere, motiv pentru care oferă opțiuni de returnare flexibile. Dacă produsul achiziționat nu îndeplinește așteptările, există două variante: returnarea banilor sau utilizarea sumei returnate pentru achiziționarea altui produs.

 • Consumatorul poate să se retragă din contract în termen de 14 zile de la primirea fizică a produsului, fără a fi nevoie să justifice decizia sau să suporte alte costuri decât cele prevăzute de lege.
 • Cheltuielile de retur sunt suportate de către consumator.

Condiții de Returnare: Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu accesorii și etichete intacte. Nu se acceptă returnarea produselor care prezintă semne de uzură excesivă, deteriorări fizice sau intervenții neautorizate.

Excepții de Returnare: Nu pot fi returnate produsele care încadrează în următoarele categorii:

 • Produse cu semne fizice de deteriorare sau uzură în primele 48 de ore de la primire.
 • Software, licențe desigilate, consumabile desigilate.
 • Imprimante/multifuncționale cu cartușe/tonere desigilate.
 • Produse de îngrijire personală sau accesorii medicale desigilate pentru motive de sănătate și igienă.
 • Conținut digital prestat cu acordul prealabil expres al cumpărătorului.

Exercitarea Dreptului de Retragere: Cumpărătorul notifică Comenzi.ro cu privire la retragerea din contract folosind formularul de returnare sau prin email. În termen de 48 de ore, cumpărătorul primește numărul de retur (RMA) și instrucțiunile pentru procedura de retur.

Rambursarea Sumselor: Rambursarea se face în cel mult 14 zile de la primirea produsului de către vânzător. Politica de retur de 14 zile se aplică doar comenzilor către consumatori persoane fizice. În cazul comenzilor pe persoane juridice sau alte forme de organizare, termenul de retur este de 3 zile.

Comenzi.ro contact: Telefon: 031 0050198 (3 linii)
Program de lucru: Luni-Vineri: 10.00 - 17.00.
Sambata, Duminica: inchis.
Adresă: Str. Arhiereu Calist, Nr.18, Sector 2, București
La sediu nu există magazin/showroom. Produsele se pot ridica de la sediu numai pe baza de comandă achitată online cu card.

Comenzi.ro coduri de reducere pe care le-ați ratat

Până la 35% Reducere la Sisteme de Supraveghere

15.11.2023

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Comenzi.ro

Cu o experiență vastă în comerțul electronic, Comenzi.ro oferă o gamă variată de produse, de la electronice și accesorii auto până la jucării și articole pentru casă. Beneficiați de prețuri competitive, promoții atractive și un program de fidelitate generos. Aplicarea unui cod de reducere Comenzi.ro și cashback-ul prin Tipli completează experiența de shopping online convenabilă și plăcută.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Comenzi.ro?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă