CLB

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul CLB.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul CLB.

Cu peste 70 de ani de activitate continuă și clienți din trei generații, CLB - Compania de Librării București este cel mai longeviv nume prezent pe piața românească de retail de carte. Această companie oferă o gamă variată de produse, inclusiv cărți, cadouri, instrumente de scris, decorațiuni, jucării, genți, papetărie, cosmetice, ceai și cafea. Prin cele 39 de magazine, CLB este răspândită în toate sectoarele Bucureștiului, iar clienții au acces la întregul portofoliu de produse prin intermediul magazinului online clb.ro, cu posibilitatea ridicării produselor din librăria preferată.

Despre magazinul CLB

Librăriile CLB oferă o gamă extinsă de produse destinate dezvoltării culturale și educaționale a copiilor, precum și cărți pentru adulți în diverse domenii de interes. Pe lângă cărți, gama de produse CLB se extinde la cadouri deosebite, instrumente de scris, decorațiuni, jucării, genți, papetărie, cosmetice, ceai și cafea.

Cu o rețea extinsă de librării, CLB București este aproape de cumpărătorii din toate sectoarele. Clienții au posibilitatea să comande produse prin intermediul magazinului online clb.ro și să le ridice din librăria preferată. Acest aspect conferă flexibilitate și comoditate în procesul de achiziție.

Imagine

Descoperiți universul cărților și al produselor culturale la CLB - Compania de Librării București, atât în librăriile CLB fizice, cât și în librăria CLB online. Profitați de ofertele speciale, promoțiile cu reduceri și recomandările experților pentru a vă bucura de achiziții valoroase și pline de inspirație.

Cum să economisiți în librăriile CLB

La Compania de Librării București, clienții pot beneficia de diferite opțiuni de economisire pentru a-și gestiona mai eficient bugetul. Magazinul oferă o varietate de promoții și oferte speciale, inclusiv reduceri periodice, posibilitatea de a ridica gratuit comanda din cele 39 de librării CLB București și cashback prin Tipli. Aceste avantaje permit clienților să facă achiziții inteligente și să economisească în același timp.

Verificați regulat CLB online, abonați-vă la newsletter și aflați primul cele mai noi promoții, concursuri si lichidări de stoc. De asemenea, urmăriți librăria CLB pe Facebook pentru a știi când se desfășoară concursuri cu premii, se derulează promoții ori sunt disponibile coduri de reducere.

Cum să obțineți un cod de reducere CLB 

Pentru a obține cupoane de reducere, vizitați CLB online pentru a fi la curent cu ofertele actuale. Uneori codurile de reducere pot fi obținute prin înregistrare pe website-ul lor, prin înscrierea la buletinul lor informativ sau prin participarea la evenimente speciale. 

Coduri de reducere pot fi găsite pe alte site-uri web. Efectuați o căutare pe internet folosind termeni precum "cod de reducere CLB" pentru a verifica dacă există site-uri care listează astfel de oferte. Verificați și pe site-ul nostru ofertele actuale.

Promoții cu reduceri la librăria CLB

CLB organizează promoții periodice cu reduceri procentuale la diverse produse. Puteți găsi și promoții care includ cupoane de reducere aplicabile la categorii precum cărți pentru copii și adolescenți, jocuri, jucării și multe altele. Astfel, clienții pot obține produse la prețuri reduse în timpul acestor promoții.

Promoțiile atractive și reducerile la o gamă variată de produse vizează evenimente precum Ziua Copilului, Paște, Crăciun sau alte sărbători importante. Magazinul organizează evenimente speciale și oferă reduceri semnificative la cărți, jucării, rechizite și tot ce trebuie pentru școală sau grădiniță în cadrul unor campanii Back to school, cadouri inspirate pentru Valentine's Day și Dragobete și altele asemenea.

Oferta online și în librăriile CLB

Librăria CLB oferă o gamă largă de produse, incluzând următoarele categorii:

 • Carte: Afaceri și economie, Artă, arhitectură și design, Beletristică, poezie, teatru și critică literară, Bibliografie școlară, Biografii, jurnale, memorialistică, Cărți de Parenting, Cărți în limbi străine, Cărți pentru copii și adolescenți, Cultură generală, dicționare, enciclopedii, Dezvoltare personală, Drept și legislație, Gastronomie, diete și rețete, Ghiduri de călătorie și hărți.
Imagine
 • Manuale și auxiliare școlare: manuale pentru Clasa I-XII, clasa pregătitoare, grădiniță, auxiliare și culegeri școlare, dramatice și dicționare.
 • Bibliografie școlară.
 • Papetărie și birotică: Articole din hârtie, Articole și accesorii pentru birou, Prezentare, organizare și arhivare.
 • Instrumente de scris și corectură: Ascuțitori, Corectoare, creioane, instrumente de scris de lux, markere și evidențiere, pixuri, rollere, linere, radiere, rezerve pentru instrumente de scris, seturi instrumente de scris, stilouri.
 • Articole școlare: accesorii pentru școală, articole de hârtie pentru școală, articole pentru desen, caiete, coperți, ghiozdane, rucsacuri, materiale didactice, penare, plastilină și accesorii, rollere cu rescriere, rezerve, seturi rechizite școlare, stilouri școlare.
 • Jucării: figurine, jucării 0-3 ani, jucării din plus, jucării diverse, jucării educative și de societate, jucării pentru băieți, jucării pentru fetițe, puzzle.
 • Cadouri: Accesorii diverse pentru casă, Albume foto, Ambalare cadouri, Aromaterapie, Articole textile, Bijuterii, cutii pentru bijuterii, Ceasuri, Cosmetice, Decorațiuni și articole cadou, Decorațiuni și articole Crăciun, Felicitări, cărți poștale, Lumânări, Obiecte din sticlă, ceramică, porțelan, Oglinzi, Souveniruri, Tablouri, icoane.
Imagine
 • Genți și accesorii: Accesorii marochinărie, Borsete, Genți bărbați, Genți copii și adolescenți, Genți damă, Genți diverse, Genți, rucsacuri pentru laptop, Genți shopping, Huse, etuiuri, portfarduri, Portofele, Rucsacuri, Saci sport, Serviete.
 • Articole pentru sport și timp liber: mingii, palete, set pentru tenis de masă, barcă gonflabilă și multe altele.
 • Hobby și creație: set de litere, set de cifre, set de cusut pe carton, set de modelare plastelină, Instrument Quilling, cărți de colorat, seturi diverse de crafting și multe altele.

Librăriile CLB se remarcă prin librarii experimentați și pasionați, care oferă recomandări personalizate clienților. Fie că sunteți în căutarea unei cărți captivante sau a unui cadou inspirat, veți găsi întotdeauna suportul și ghidarea necesare din partea profesioniștilor CLB.

De asemenea, magazinul online clb.ro oferă o ușă larg deschisă cumpărătorilor de pretutindeni. Aici, veți găsi o selecție diversă de produse, ideale atât pentru cadouri speciale, cât și pentru pasionații de lectură, tinerii cititori și autodidacți. Totuși, nu ratați ocazia să vizitați o librărie CLB din apropierea dumneavoastră.

Librăriile CLB București

CLB are o rețea extinsă de librării. Prin cele 39 de magazine reusește să fie aproape de cumpărătorii din toate sectoarele Bucureștiului. Clienții săi se bucură de acces la întreg portofoliul de produse, putând comanda orice produs prin intermediul magazinului online clb.ro, cu ridicarea produselor din librăria preferată.

Librăria CLB BucureștiAdresă librărie și emailProgram de lucru și telefon
CLB Dorobanți - Librăria LuminaCalea Dorobantilor nr. 168 , bl. 15, 

Email: U041@clb.ro

CLB Program: Luni-Vineri:08:00-20:00, Sambata: 09:00-14:00, Duminica: inchis
Telefon: 0770738056, 0212300880

CLB Moșilor - Librăria Moșilor 306Calea Mosilor nr. 306 , bl. 56
Email: U042@clb.ro
CLB Program: Luni-Vineri:09:00-20:00 Sambata: inchis, Duminica: inchis
Telefon: 0770856979 0212109350
CLB Mihalache - Librăria Mihalache

Adresa: Bdul Ion Mihalache nr. 42 , bl. 35
Email: U056@clb.ro

CLB Program: Luni-Vineri:10:00-18:00, Sambata: inchis, Duminica: inchis
librăria BrâncoveanuTelefon: 0770807383, 0213168780
CLB Brâncoveanu - Librăria BrâncoveanuBdul Brâncoveanu nr. 114 , bl. M1
Email: U106@clb.ro
CLB Program: Luni-Vineri:10:00-18:00, Sambata: inchis, Duminica: inchis
Telefon: 0771269059, 0214603425
CLB Orizont - Librăria HasdeuDrumul Taberei nr. 18 , bl. Orizont
Email: U090@clbro
CLB Program: Luni-Vineri:09:00-19:00, Sambata: inchis, Duminica: inchis
Telefon: 0770267709, 0214132496

Informațiile despre amplasarea librăriilor fizice precum și datele de contact ale fiecăreia le regăsiți pe site-ul clb.ro, în secțiunea Librăriile noastre.

Politica de retur la CLB - Compania de Librării București

La CLB, clienții beneficiază de dreptul de a renunța unilateral la produsele achiziționate în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalități și fără a fi necesară invocarea vreunui motiv.

În mod obligatoriu, în cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterală, consumatorul trebuie să trimită o notificare scrisă către librăria clb.ro înainte de expirarea termenului de 14 zile menționat anterior. Notificarea poate fi trimisă atât prin completarea unui Formular de retur, disponibil în contul de utilizator la secțiunea "Comenzile mele", cât și prin trimiterea unui e-mail la adresa comenzi@clb.ro

Este important de menționat că, în cazul în care nu se exercită dreptul de denunțare unilaterală în termenul legal, clientul nu va mai putea renunța la produsele achiziționate.

Plata returnării pachetului revine clientului, iar CLB va restitui contravaloarea produselor returnate după ce constată că acestea se află în aceeași stare în care au fost expediate.

Produsele vor fi returnate de către consumator prin intermediul unui serviciu de curier rapid. Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de către consumator.

În cazul acceptării produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face în termen de 14 (paisprezece) zile lucrătoare de la primirea produselor de către magazin.

CLB - Compania de Librării București se angajează să proceseze returnările într-un timp rezonabil și să ofere clienților săi un serviciu eficient și profesionist, respectând astfel legislația în vigoare și politica internă de retur.

Pentru informații suplimentare sau asistență, clienții sunt încurajați să contacteze serviciul de relații cu clienții al CLB.

CLB coduri de reducere pe care le-ați ratat

RTC -25%

31.07.2023

BOOKZONE -15%

31.07.2023

LITERA -20%

31.08.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în CLB

Pentru a valorifica un cod de reducere CLB, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături. Faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Tastați/lipiți codul în caseta Cod/cupon discount și apoi apăsați butonul "Adaugă cupon" pentru a aplica reducerea.

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a cuponului sau validitatea codului de reducere.

Recenziile CLB

FB

16.11.2023 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre CLB

S.C. "Compania de Librării București" S.A. este cea mai extinsă rețea de librării din București, având 39 de librării. Gama de produse este formată din carte, articole de papetărie, rechizite școlare, jocuri, jucării și articole pentru copii, birotică, tipizate și imprimate fiscale, precum și o varietate de produse cadou exclusiviste. În prezent, în portofoliul activ are peste 65.000 de articole care sunt comercializate online și librăriile CLB. Profitați de promoțiile periodice, care includ reduceri avantajoase pentru clienți.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 4,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul CLB?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă