3gifts

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul 3gifts.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul 3gifts.

Voucher 3gifts

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul 3gifts

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Trebuie să căutați, alegeți și să cumpărați cadouri pentru o anumită persoană sau ocazie? 3Gifts.ro vă permite să le faceți pe toate online,...

Transport gratuit la comenzi de minimum 300 lei la 3gifts

+ 6 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiați de transport gratuit la comenzile de minim 300 lei. Facem achizițiile online și mai accesibile pentru dvs.

Despre magazinul 3gifts

Magazinul online 3gifts vă așteaptă cu rafturile pline de cadouri inedite pentru cei dragi și dumneavoastră înșivă. Indiferent de ocazie sau persona căreia doriți să-i cumpărați un cadou, echipa 3gifts a selectat pentru dumneavoastră o gamă largă de produse din care să alegeți, chiar și "Produse ca la TV".

Pe site-ul magazinului 3gifts veți găsi categorii dedicate persoanelor pentru care căutați un cadou, astfel că puteți accesa direct una dintre categoriile: Cadouri pentru femei, Cadouri pentru bărbați și Cadouri pentru copii.

De asemenea, puteți explora oferta de cadouri din categoria Cadouri tradiționale, Cadouri pentru casă sau Cadouri birou, în funcție de intențiile dvs. și ocazie.

Fie că sunteți în căutare de cadouri haioase ori cadouri de Crăciun, pe site veți găsi o mulțime de idei de cadouri.

Oferta magazinului 3gifts

Magazinul online 3Gifts comercializează mai multe tipuri de produse care pot deveni cadouri inedite, amuzante sau cadouri utile și originale totodată.

Imagine

Dintre sutele de articole prezentate pe site puteți alege cadouri pentru Valentine's Day, Moș Nicolae sau pentru Crăciun, cadouri pentru casă, birou sau pentru școală și diferite ocazii, precum și cadouri personalizate.

Cadouri pentru femei

Pentru femei, echipa 3gifts vă propune produse din gama de genți de mână sau de umăr, genți speciale pentru produse cosmetice sau genți de voiaj, portofele și umbrele, căni cu mesaje incripționate, seturi de manichiură sau mici device-uri pentru utilizări practice.

Cadouri pentru bărbați

Echipa 3Gifts a căutat să aducă pe rafturi produse care se adresează în mod special bărbaților și care acoperă o gamă cât mai mare: de la articole special concepute pentru a deveni un cadou amuzant la cadouri practice, precum o geantă de voiaj încăpătoare și bine compartimentată, o servietă manager tip troller, o baterie externă pentru reîncărcarea device-urilor portabile, o umbrelă, un portofel din piele sau un suport gonflabil pentru odihna în tren sau avion ori seturile cu accesorii pentru servirea vinului.

Cadouri pentru copii

Pentru copii, 3Gifts a inclus în ofertă atât jucării de pluș, cât și jucării sau jocuri educative, de dezvoltare a abilităților, memoriei ori a laturii artistice.

Puteți cumpăra jocuri de cărți, remi, țintar, șah, Marocco sau Domino, seturi de creioane colorate ori creioane cu diferite forme amuzante, căni inscripționate, lămpi, ghiozdane și multe altele.

Cadouri pentru animale de companie

3Gifts s-a gândit și la animalele dvs. de companie, astfel că pe site puteți cumpăra boluri pentru mâncare sau apă, covorașe speciale pentru curățarea labelor atunci când veniți de afară, aparate reîncărcabile cu ultrasunete împotriva paraziților sau mănuși pentru periere și masaj.

Modalități de plată și livrare

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul 3gifts.ro folosind următoarele instrumente de plată:

 • plata la livrare

 • plata online cu cardul

 • plata prin transfer bancar

Livrarea produselor în toată țara se face prin Curier Rapid. 3gifts nu livrează in afara teritoriului României.

Coletul ajunge într-un interval de 24 -72 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii, la orice adresă doriți.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în 3gifts

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul 3gifts și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online 3gifts.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre 3gifts

Trebuie să căutați, alegeți și să cumpărați cadouri pentru o anumită persoană sau ocazie? 3Gifts.ro vă permite să le faceți pe toate online, rapid și la un preț avantajos. Pagina este structurată în diverse categorii de bază. La rândul lor aceste categorii includ o selecție pe tipuri de produse, lucru care vă va ușura și mai mult căutarea. Economisiți timpul dvs. și căutați cadoul perfect cu 3Gifts.ro.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul 3gifts?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă