1Password

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul 1Password.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul 1Password.

Voucher 1Password

Testează gratuit 1Password la 1Password

+ până la 12,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Testează gratuit 1Password și gestionează parolele și datele sensibile în mod sigur și eficient!

Despre magazinul 1Password


1Password.com este un serviciu de gestionare a parolelor și a datelor sensibile, dezvoltat de către compania AgileBits Inc. Acest serviciu oferă o platformă securizată utilizatorilor pentru a stoca și gestiona parolele lor, informațiile de carduri de credit, date personale și alte date sensibile într-un singur loc sigur.

Printre caracteristicile principale ale 1Password se numără:

 • Generarea și stocarea parolelor securizate: 1Password poate genera parole complexe și le poate stoca într-un seif digital criptat.
 • Criptare și securitate: Datele sunt criptate utilizând algoritmi puternici și sunt protejate prin autentificare cu factor dublu și alte măsuri de securitate.
 • Disponibilitate pe multiple platforme: Serviciul este disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv macOS, Windows, iOS, Android și browsere web.
 • Autofill și integrare cu browserele web: 1Password oferă funcții de autofill pentru a completa automat formularele de conectare și informațiile de carduri de credit pe diferite site-uri web.
 • Partajarea securizată a datelor: Utilizatorii pot partaja accesul la anumite conturi sau informații cu alte persoane fără a compromite securitatea.
 • Password auditing: 1Password poate analiza și evalua forța și siguranța parolelor existente și poate sugera schimbări pentru a le face mai securizate.
 • Securitate bazată pe cloud: Datele sunt stocate în cloud, ceea ce permite accesul la informații de pe mai multe dispozitive și asigură backup-ul și sincronizarea datelor.

1Password.com este considerat unul dintre liderii în domeniul gestionării parolelor și securității datelor personale, fiind utilizat de persoane fizice și organizații de diverse dimensiuni pentru a-și proteja informațiile confidențiale.

1Password coduri de reducere pe care le-ați ratat

1Password Free

30.04.2024

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre 1Password

Generatorul de parole 1Password asigură securitate de top pentru conturile dvs. online. Personalizați parolele pentru a îndeplini cele mai înalte standarde, creând combinații robuste fără efort. Acest instrument nu numai că vă îmbunătățește siguranța digitală, dar simplifică și procesul. 1Password poate fi încercat gratuit timp de 14 zile, așa că aveți suficient timp pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs. La sfârșitul perioadei 1Password free, puteți alege un plan care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Profitați de 1Password cupon de la Tipli pentru a obține un procent din bani înapoi după achiziție.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 12,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul 1Password?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă