Sofiline

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Sofiline.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Sofiline.

Despre magazinul Sofiline

Magazinul Sofiline oferă încălțăminte de damă și accesorii pentru toate vârstele și toate gusturile. În magazinul online puteți cumpăra articole care vă pun în valoare personalitatea în orice ocazie sau anotimp.

Oferta include sandale, pantofi, mocasini și balerini, ghete și cizme pe care le puteți asorta cu genți și poșete, rucsacuri sau plicuri de pe site-ul magazinului.

Magazinul este prezent pe piața online din 2008 cu o gamă variată de articole având diferite modele, culori și texturi.

Descoperiţi pe site-ul magazinului Sofiline modele office, casual sau de ocazie, explorând categoriile încalțăminte și accesorii.

Produsele magazinului Sofiline

Colecția de încălțăminte de damă Sofiline cuprinde diferite modele elegante, casual sau sport, din piele naturală, ecologică sau velur la prețuri accesibile. Sofiline vă oferă și accesorii precum genți și poșete, rucsacuri, clutch-uri sau portofele.

Imagine

Pe site puteți cumpăra și încălțăminte pentru copii: ghete, cizme, pantofi sport. În categoria Oferte speciale găsiţi încălţăminte şi accesorii la preţ redus.

Încălțăminte

În categoria de pantofi intră modele cu toc mic, mediu sau foarte înalt, nuanțe diferite atât de culori de bază, cât și de culori vii și pastelate. Găsiți pantofi în diferite stiluri: pantofi clasici, modele casual sau elegante, din materiale de calitate precum velur, piele ecologică sau piele naturală. Calitatea lor este garantată, mărimile sunt europene, conform tabelului prevăzut la fiecare articol.

La Sofiline.ro găsiți modele frumoase de cizme și botine, din piele naturală sau piele ecologică, cizme tip Ugg, cizme și botine în diferite nuanțe, atât modele elegante cu toc înalt sau jos cât și modele pentru zilele obișnuite la serviciu.

Gama de sandale de damă din piele naturală sau piele ecologică cuprinde, de asemenea, modele elegante cu toc sau fără, dar și modele comode ce pot fi purtate zi de zi.

Mocasinii și balerinii se afla în topul celor mai preferați pantofi ai sezonului primavară-toamnă. Modelele sunt feminine, elegante și foarte confortabile, confecționate din piele naturală și piele ecologică.

Accesorii

Categoria genți și poșete este formată din genți mari, medii și mici. Aici găsiți diferite forme, o multitudine de culori și stiluri, pe care le puteți purta atât la birou, cât și în oraș sau la ocazii speciale.

Pe Sofiline.ro găsiți o gamă variată de rucsacuri în diferite nuanțe pentru toate stilurile, din materiale durabile.

Sofiline oferă o selecție irezistibilă de clutch-uri (plicuri) în diferite culori, texturi și mărimi, de la modele simple la modele sofisticate, decorate cu broșe, detalii metalice, pietricele sau perle.

Portofelele de damă sunt din piele ecologica, anti-zgârieturi, bine compartimentate, în diferite culori.

Modalități de plată și livrare

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul sofiline.ro folosind următoarele instrumente de plată:

  • ramburs (cash)

La livrarea coletului-contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

  • card bancar

Prin intermediul companiei specializate în plăți online, Eu Platesc, beneficiați de o tranzactie sigură și eficientă, fără costuri suplimentare

  • transfer bancar

Plata se poate face prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) în contul magazinului. Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar pot fi solicitate la adresa de mail: contact@sofiline.ro

Sofiline.ro pune la dispoziția clienților livrarea gratuită a produselor prin firma de curierat GLS

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau în sărbătorile legale vor fi procesate și comfirmate în prima zi lucrătoare.

Adresa de livrare poate fi diferită față de cea din buletin.

Comenzile plasate înainte de ora 15 vor fi predate curierului în aceeași zi cu posibilitatea de livrare în ziua următoare.

Comanda va ajunge în 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică, interval orar: 10:00-19:00.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Sofiline coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere Sofiline - 10% la gentile, rucsacurile si portofelele piele

03.12.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Sofiline

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Sofiline și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Sofiline.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Recenziile Sofiline

Roxana

20.03.2024 5.0

Foarte mulțumită,gentuța e calitativa și suficient de încăpătoare

Aurelia .

24.08.2023 5.0

Foarte mulțumit.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Sofiline

Sofiline este un magazin de genți, încălțăminte, dar și alte accesorii precum clutch-uri, portofele. Acesta oferă o paletă variată de culori, modele cu care vă puteți completa ținutele office, de zi și ținutele de ocazie. Găsiți aici produse selecționate cu bun gust, de calitate și în pas cu ultimele tendințe. 

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

  • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
  • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
  • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
  • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
  • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 7 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Sofiline?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă