Lensa

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Voucher Lensa

Explorați lumea ochelarilor și lentilelor Lensa. Profitați de super prețuri Lensa la ochelari de vedere, ochelari de soare sau ochelari pentru calculator, lentile cu dioptrie și lentile de contact colorate. Profitați de campaniile Lensa și beneficiați de Voucher Lensa pentru a obţine cele mai bune prețuri la ochelari și lentile de contact. Magazinul online Lensa.ro pune la dispoziția Dvs. o gamă largă de produse de vedere. Aici găsiți nu numai rame pentru ochelari, dar și lentile de contact cu bioptrie pentru cei ce vor sa vadă lumea într-o altă lumină.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Lensa.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Lensa.

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Lensa

Valabil până la 20.04.2024

 
 

Explorați lumea ochelarilor și lentilelor Lensa. Profitați de super prețuri Lensa la ochelari de vedere, ochelari de soare sau ochelari pentru...

Cod de reducere Lensa de - 40 lei prin abonare la newsletter

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură
 

În magazinul online Lensa prin abonarea la newsletter beneficiați - 40 lei reducere la următoarea comandă lansată de peste 399 lei

Voucher Lensa - 10% la lentile de contact

Valabil până la 19.04.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Reducerea de - 10% se aplică la lentile de contact în magazinul online Lensa.ro atunci când introduceți codul de reducere în coșul de… mai mult

Reduceri Lensa de până la - 75% la ochelari de soare

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 75% la ochelari de soare selectați, aflați la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 75% la lentile de contact selectate

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 75% la lentile de contact selectate, aflate la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 70% la ochelari pentru calculator

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 70% la ochelari pentru calculator selectați, aflați la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 70% reducere la rame de vedere

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 70% la rame de vedere selectate, aflate la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 70% la rame de ochelari de vedere premium

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 70% la ochelari de vedere premium selectai, aflate la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 70% la soluții și accesorii

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 70% la soluții și accesorii selectate, aflate la promoție.

Reduceri Lensa de până la - 70% la ochelari de soare premium

Valabil până la 02.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

În magazinul online Lensa veți găsi reduceri de până la – 70% la ochelari de soare premium selectate, aflate la promoție.

Cum să obțineți un cod de reducere Lensa

Puteți obținute un voucher Lensa de pe site-ul magazinului, cât și de pe portaluri specializate în cupoane de reducere precum Tipli. Aruncați o privire peste cupoane de reducere de la Tipli pentru magazinul Lensa, cât și pentru multe alte magazine.

Clienții pot obține voucher Lensa în timpul campaniilor promoționale din magazin, în jurul sărbătorilor și uneori chiar și la achiziția de produse din magazin. Puteți achiziționa ochelari de soare sau de vedere, cât și multe alte produse la un preț mai mic folosind un cod de reducere.

O altă modalitate de a obține un voucher Lensa este prin abonarea la newsletter-ul magazinului, clienții primind un voucher Lensa în valoare de 40 de lei, acesta putând fi folosit la comenzi de minim 400 de lei.

Despre magazinul Lensa

Lensa este un magazin online, orientat către medicină și sănătate, cu o mare selecție de lentile de contact și ochelari. Pe pagina magazinului pot fi găsite peste 460 de modele de lentile de contact colorate și lentile de contact cu dioptrii, ochelari pentru calculator, dar și mii de perechi de ochelari de soare și rame ochelari. Acesta și-a propus să schimbe la propriu modul de a vedea lucrurile, dar și felul în care suntem văzuți. Stocul magazinului este în continuă extindere adăugând constant produse noi, selecționate atent de la cei mai de încredere producători din întreaga lume.

Imagine

Lensa ochelari de soare, de vedere și lentile de contact

Lensa este un magazin specializat în ochelari și lentile de contact, aici clienții pot descoperi atât produse pentru adulți, cât și pentru copii. Fie că este vorba despre lentile colorate sau lentile cu dioptrii, ochelari de soare sau de vedere, la Lensa clienții le pot descoperi pe toate, plus de asta, tot aici pot descoperi o gamă completă de accesorii pentru ochelari, lentile și multe altele.

Pe site-ul magazinului, clienții pot descoperi o mulțime de categorii, printre care:

  • Ochelari de vedere
  • Ochelari de soare
  • Ochelari sport
  • Ochelari pentru calculator
  • Lentile de contact
  • Lentile colorate
  • Lentile de vedere
  • Soluții și accesorii

Clienții pot alege ochelari de vedere după gen, formă, brand sau pot descoperi chiar și un configurator de ochelari, în care clienții își pot face un model după bunul plac. Clienții pot arunca o privire și peste ochelari fără ramă, cu ramă completă sau parțială. În categoria rame ochelari pot fi descoperite branduri precum Ray Ban, Polarizen, Police, Guess, Vogue, Polar și multe altele.

Indiferent de anotimp, ochelarii de soare sunt foarte la îndemână, în special pentru șoferi. Descoperiți ochelari de soare de calitate, la prețuri avantajoase, cu rame de la cei mai renumiți producători. Fie că vă uitați în categoria Lensa ochelari de soare pentru adulți sau pentru copii, puteți găsi ochelari potriviți pentru fiecare gust și stil. Totodată, în categoria ochelari de soare puteți descoperi și ochelari cu dioptrii, care pe lângă faptul că ajută cu vederea, oferă și protecție împotriva soarelui și a razelor UV.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul Lensa

Clienții pot alege la Lensa ochelari de la sute de producători, pe lângă asta, există și posibilitatea de a folosi configuratorul pentru ochelari astfel încât să fie perfecți din punctul de vedere al confortul și calității. Clienții pot alege distanța pupilară și interpupilară, tip și model ramă, tip și model lentile și foarte multe alte caracteristici care să facă ochelarii cât mai personalizați.

Lensa ușurează viață clienților și atunci când au nevoie de un consult optometric. La Lensa consultarea este gratuită, iar clienții se pot înregistra pe site-ul magazinului. Pe lângă asta, formularul de înregistrare verifică dacă chiar aveți nevoie de ochelari, asta pentru că foarte multa lume nici nu își da seama că au probleme cu vederea.

Clienții pot opta și pentru înregistrarea în programul de fidelitate Lensa, alături de care pot primi oferte, reduceri și promoții personalizate, consultații gratuite, cât și puncte de fidelitate care pot fi folosite pentru a achiziționa produse și accesorii la un preț mai mic.

La Lensa ochelarii sunt de cea mai înaltă calitate, iar asta o spun chiar clienții, magazinul fiind unul dintre cele mai recunoscute magazine de ochelari și accesorii din România, prezent în peste 20 de orașe, oferind clienților profesionalism și precizie.

Întreținerea ochelarilor și a lentilelor de contact este foarte importantă pentru vederea și confortul clienților. Ochelarii de vedere cât și cei de soare vin alături de instrucțiuni pentru curățarea și îngrijirea acestora, iar pe lângă asta, pe site-ul magazinului clienții au la dispoziție bloguri și sfaturi de curățare și îngrijire pentru a extinde durata de viață a ochelarilor, cât și sfaturi pentru a menține o viață sănătoasă și proteja ochii, pentru a nu avea probleme cu vederea pe viitor.

Oferta Lensa ochelari și reduceri

Oferta magazinului este foarte vastă, oferind produse de la ochelari, la lentile, accesorii, chiar și aparatură medicală. Clienții pot descoperi reduceri regulat, atât în preajma sărbătorilor, cât și reduceri de sezon. Beneficiați de voucher Lensa pentru a economisi si mai mult la Lensa.ro.

Black Friday vine cu foarte multe reduceri, în fiecare an magazinul oferind reduceri de până la 80-90% la aproape toată gama de produse din magazin. Nici sezoanele precum vara, unde clienții pot achiziționa ochelari de soare, cu sau fără dioptrii, sau toamna când sunt reduceri și promoții la ochelari și lentile pentru copii, nu duc lipsă de reduceri și promoții care ajută fiecare client să economisească.

Pe tot parcursul anului, clienții pot arunca o privire și peste oferta Lensa outlet, unde pot descoperi promoții, oferte și reduceri la sute de produse precum ochelari, lentile de contact, accesorii sau soluții.

Lensa Iași, Cluj, Constanța și alte locații

Clienții sunt așteptați să viziteze unul dintre showroom-urile Lensa, prezente în peste 20 de orașe. Aici clienții pot arunca o privire peste produsele comercializate, pot aduce produsele în servis, pot ridica produse comandate, sau chiar beneficia de sfaturi și asistență la achiziția de ochelari de vedere, de soare, lentile de contact sau accesorii.

Mai jos, puteți arunca o privire peste cele mai populare magazine, adresa, chiar și programul de lucru al acestora.

MagazinAdresaProgram
Lensa IașiStrada Sfântul Lazăr 36L-V: 10:00 - 20:00
Lensa ClujStrada Fabricii 5L-V: 10:00 - 18:00
Lensa ConstanțaBulevardul Alexandru Lăpușneanu 116CL-D: 10:00 - 22:00
Lensa BrașovBulevardul 15 Noiembrie Nr. 50AL-V: 10:00 - 20:00
Lensa BucureștiMega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5L-D: 10:00 - 22:00

Lensa Timișoara

Strada Gheorghe Lazăr nr. 30-32L-V: 10:00 - 20:00
Lensa PloieștiPiața Victoriei 3L-S: 10:00 - 20:00
Lensa CraiovaStrada Alexandru Ioan Cuza nr 5L-S: 10:00 - 20:00
Lensa SibiuȘoseaua Alba Iulia 40L-S: 10:00 - 20:00
Lensa OradeaNufarului 28E parterL-V: 10:00 - 20:00
Lensa TineretuluiU Center, Calea Șerban Vodă Nr 206-218L-V: 10:00 - 21:00
Lensa GalațiMicro 18, Strada Brăilei 234 Bloc E5L-V: 10:00 - 20:00

Cum să economisiți cu Lensa

Clienții pot descoperi ochelari de vedere, de soare, lentile de contact, cât și multe accesorii. Aceștia pot economisi la toate produsele vizitând categoria Outlet a magazinului Lensa. În această categorie, clienții pot descoperi reduceri foarte mari la diferite produse, în acesta categorie putând fi găsite reduceri la ultimele produse din stoc, cât și la produse cu stoc limitat.

În magazinul Lensa, se mai poate economisi și prin accesarea magazinului prin portalul Tipli, acest portal oferind bani înapoi la fiecare comandă, atât în magazinul Lensa online, cât și în multe magazine și farmacii.

Oferta Lensa include și o consultație optometrică gratuită, clienții se pot înregistra atât pe site, cât și într-unul dintre magazinele fizice. Consultațiile optometrice sunt în general foarte scumpe, clienții putând economisi foarte mulți bani, iar pe lângă asta, pot obține la Lensa ochelari de vedere la reducere.

O altă modalitate foarte buna de a economisi în magazin, este prin înregistrarea unui cont pe site-ul magazinului. La înscrierea newsletter Lensa primiți un voucher cadou, care mai apoi poate fi utilizat in coșul Dvs. La fiecare comandă, clienții primesc puncte de fidelitate, care pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii următoare.

Lensa reclamații și retur

Clienții magazinului au la dispoziție 30 de zile calendaristice de a returna produsele achiziționate în magazinul online, fără a fi nevoie de a invoca un motiv ulterior.

Anumite produse desfăcute, nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății, spre exemplu, lentilele de contact desfăcute, blistere, flacoane și altele, care pot fi găsite pe site-ul magazinului în rubrica retur, nu pot fi returnate.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme de uzură, lovituri, zgârieturi sau alte forme de uzură.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere, clientul are obligația de a informa Lensa cu privire la decizia sa de retragere din contract în termenul menționat anterior. Decizia de retragere se va comunica la adresa de e-mail: office@lensa.ro.

Pentru returul produselor achiziționate care îndeplinesc condițiile legii prezentate mai sus, trebuie să trimiteți un e-mail pe adresa office@lensa.ro în care să completați datele care pot fi găsite pe site, sau să trimiteți acest formular de retur completat cu datele necesare.

Lensa coduri de reducere pe care le-ați ratat

Voucher Lensa - 10% la lentile de contact colorate

14.04.2024

Voucher Lensa - 25% la toate categoriile de produse

18.02.2024

LICHIDARI DE STOC cu pana la -80% la mii de produse si consultatii GRATUITE la Lensa

01.03.2024

Black Friday Lensa de până la - 90% reducere la ochelari, rame și lentile

30.11.2023

Black Friday Lensa de până la - 90% reducere la ochelari, rame și lentile

30.11.2023

Reduceri de până la 70 % la rame pentru ochelari de vedere

02.01.2024

Lichidări de stoc Lensa de până la - 60% la ochelari, rame și lentile

30.09.2023

Black Friday Lensa de până la - 70% reducere la mii de produse

31.08.2023

Cod reducere Lensa de 25 % la toate produsele

30.06.2023

Reduceri de până la 70 % la ochelari de soare, de vedere și la accesorii

01.10.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Lensa

Pentru a valorifica un voucher Lensa cadou sau un cod reducere Lensa, adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături, copiați codul dorit și îl puteți adăuga în căsuța ilustrată mai jos, iar reducerea va fi aplicată la produsele din coș, la toată comanda, sau în funcție de tipul codului și oferta Lensa din care face parte.

Imagine

Uneori, există posibilitatea ca un cod reducere Lensa să nu funcționeze, în acest caz, citiți cu atenție descrierea codului de reducere, în anumite cazuri, aceste coduri pot fi aplicate doar la anumite produse, la comenzi de o anumită valoare, sau la anumite categorii de produse. 

Recenziile Lensa

Robert I.

03.04.2024 5.0

Elena V.

28.01.2024 5.0

Super

Daniel A.

25.01.2024 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Condițiile de cumpărare

Recompensa nu se aplică achizițiilor efectuate prin aplicația Lensa.

Termeni și condiții

  • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
  • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
  • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
  • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
  • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură 5 %
Înregistrarea noului client 20 Lei
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Lensa?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă