Magazine unde vă vom răsplăti

Despre magazinul Jysk

Fondată în 1979 de danezul Lars Larsen, JYSK reprezintă una dintre cele mai importante companii din Europa și la nivel mondial în comerțul de saltele, lenjerii de pat, mobilier, accesorii de mobilier și articole de uz casnic. Extinderea rapidă a companiei s-a datorat prețurilor competitive și disponibilității imediate a produselor, oferite într-o gamă largă. La momentul actual JYSK înseamnă o rețea de peste 2000 de magazine, în 30 de țări din întreaga lume. România are 20 de locații. Obiectele de mobilier cu design simplu și curat, gama largă de accesorii, obiectele decorative, cele pentru spațiile de depozitare, precum și prețurile accesibile, pentru calitatea ridicată a produselor, au câștigat loialitatea clientelei românești.

Ce găsesc în catalog JYSK?

Misiunea grupului este de a oferi articole de calitate superioară la prețuri accesibile tuturor clienților, în timp ce toate nevoile legate de gospodărie sunt asigurate. Dacă nu știi despre ce vorbesc, îți propun să arunci o privire în noul catalog JYSK. Profesionalismul punctelor de vânzare și faptul că a devenit o companie lider în distribuția de saltele, plăpumi și mobilier, au convins marile mărci, ce sponsorizează produsele în magazinele JYSK.

Căutați acum pliantul JYSK online pentru a vedea oferte incredibile sau pentru a afla care este cel mai apropiat magazin!

Profită de oferta JYSK!

Ce poți găsi într-un flyer Jysk? Tot felul de decorațiuni, obiecte de casă și mobilier. Categoriile de produse disponibile la raft se împart între cele de dormitor, baie, birou, sufragerie, bucătărie, grădină, accesorii de depozitare și decorațiuni care merg în orice cameră din casă. Află că și în catalog găsești aceleași produse în orice magazin fizic, așa că fă economie de timp și alege de-acasă ce dorești să cumperi!

Vrei să mobilezi casa? Grădina nu mai arată așa cum îți dorești? Vrei să faci rost de ceva spațiu, pentru că te simți sufocat de lucrurile care s-au adunat? Nicio problemă! O scurtă vizită la JYSK te va ajuta să te decizi asupra celor mai bune variante pentru tine. Transformă mersul la cumpărături într-o experiență deosebită! Răsfoiește liniștit un catalog JYSK înainte, iar apoi sună-ți prietenii și hai într-un magazin! Aici poți testa, atinge și încerca toate obiectele, înainte de a le cumpăra. Asta este partea cea mai amuzantă, trebuie să recunosc!

Imaginează-ți că e ca în filme! Poți testa rezistența saltelelor, a dulapurilor, a sertarelor etc.

Brand-uri ce se găsesc doar aici

Așa cum știi deja, și JYSK are câteva mărci ce pot fi găsite doar în rețeaua daneză. Dacă vrei să dormi liniștit și confortabil, alege pernele și saltelele ergonomice de la Wellpur și Dreamzone. Pentru o grădină de vis, Jutlandia este aici pentru tine. De la hamace, la instrumente, la mobilă și ustensile, Jutlandia va transforma spațiile exterioare în adevărate oaze de relaxare.

Profită de cele mai tari oferte, indiferent de sezon sau ocazie! Intră pe site-ul nostru, la secțiunea destinată cataloagelor și dă click pe https://www.tipli.ro/cataloage/jysk ! Caută idei și găsește soluții de design, doar în cel mai tare catalog JYSK.

Despre Jysk

Jysk nu îi dezamăgește pe cei ce vor să-și redecoreze casa, apartamentul sau chiar grădina. În magazinele Jysk vei găsi un sortiment variat de produse așa încât să-ți faci toate cumpărăturile pentru căminul tău într-un singur loc - de la mobilă până la articole mai mici, precum umerașe, coșuri, lenjerii de pat, prosoape sau perdele.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Tipli

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Jysk.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.