Regulile cashback-ului

V-am pregătit câteva recomandări de bază pentru a vă ușura și mai mult obținerea recompenselor cashback de la Tipli. Citiți sfaturi pentru cumpărături pe portalul de cashback Tipli și nu vă lăsați surprins de nimic. Dacă ceva nu vă este clar sau aveți o întrebare, nu ezitați să ne contactați. Vă vom răspunde cât mai curând.

1. Înregistrarea recompensei

Vânzătorul are la dispoziție 48 de ore de la data cumpărării pentru a înregistra recompensa. De la trimiterea comenzii pot trece până la 48 de ore pentru ca recompensa dvs. să apară în afișarea recompenselor.

2. Cumpărarea prin aplicație

Dacă comanda este finalizată în aplicația magazinului (nu prin intermediul unui browser de internet), recompensa poate să nu fie înregistrată. Această regulă nu se aplică vânzătorului AliExpress.

3. Combinarea portalului Tipli cu un alt portal de rambursare

Portalurile de cashback nu pot fi combinate. Pentru fiecare comandă poate fi utilizat un singur portal de cashback. Dacă plasați o comandă prin redirecționare de la Tipli și, în același timp, de la un alt portal de cashback, comerciantul va recunoaște recompensa doar pe un singur portal.

4. Cupoane de reducere, coduri promoționale și puncte de loialitate

Pentru a obține recompense cashback folosiți întotdeauna cupoanele și codurile doar de la Tipli. Dacă utilizați cupoane de reducere sau coduri promoționale, care nu sunt de pe site-ul nostru, recompensa cashback poate să nu fie înregistrată.

5. Nu amânați achiziția

Faceți cumpărătura cât mai curând. Ideal ar fi timp de 30 minute de când ați fost redirecționat în magazin. Dacă doriți să reveniți la o cumpărătură, pe care ați început-o cu mult timp în urmă, vă recomandăm să vă redirecționați din nou către magazin prin Tipli.

6. Nu utilizați fereastra incognito

Nu folosiți fereastra incognito (uneori, de asemenea “Incognito window”) pentru a vă face cumpărăturile. În acest regim browserul nu folosește cookie-uri sau alte sisteme pentru a înregistra vizita dvs. De asemenea, vă recomandăm să nu deschideți alte pagini în timpul achiziției.

7. Metoda de plată și de livrare a mărfurilor

Alegeți metoda de plată și de livrare a bunurilor conform preferințelor dvs., funcția de înregistrare a recompenselor cashback nu va fi afectată.

8. Card de credit cu cashback

Folosiți cashback-ul și pe cardul dvs. de credit? Cashback puteți primi doar o singură dată, fie prin cardul de credit, fie prin Tipli.

9. Oferte și reduceri pe site-urile magazinelor

Ați accesat pagina unui magazin, care la moment are diverse oferte speciale? Și în acest caz puteți obține recompensă cashback din prețul cumpărăturii! Cashback-ul se aplică și pentru bunurile, care sunt la promoții sau reduceri.

10. Condiții specifice ale magazinelor

În general, cashback-ul se aplică pentru toate ofertele magazinului. Doar în cazuri excepționale magazinul oferă cashback numai la produsele selectate. Dacă există o restricție pentru cashback, aceste informații vi le prezentăm în profilul magazinului, în fila „Condițiile magazinului”, unde le puteți găsi cu ușurință înainte de a realiza cumpărătura planificată.

11. Cumpărați doar online

Cashback-ul funcționează numai pentru comenzile online. Dacă finalizați comanda prin telefon, personal sau în orice alt mod similar, cel mai probabil e că nu veți primi o recompensă cashback.

12. Extensii terțe

Funcționalitatea cashback-ului poate fi afectată de extensiile terțe, care blochează difuzarea reclamelor, precum Adblock. Vă rugăm să dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs. atunci când faceți cumpărături prin Tipli.

front.static.cashbackRules.recommend13

front.static.cashbackRules.recommend13Text

Regula precedentă Următoarea regulă

Nu ați găsit ceea ce căutați?

Dacă nu ați găsit ceea ce ați căutat printre reguli, atunci uitați-vă la Cele mai frecvente întrebări. În cazul în care nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs. nici acolo, nu ezitați să ne contactați. Vă vom răspunde cât mai curând.

Unde acum?

Vă mai interesează ceva? Cum funcționează cashback-ul, garanția noastră de satisfacție, cine suntem și unde este sediul nostru? Doriți să aflați ce întreabă clienții noștri sau cine este în echipa noastră? Explorați celelalte pagini ale noastre.

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.