Noi ne ținem de cuvânt! La noi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreo jumătate de adevăr. Vă răsplătim pentru înregistrare și pentru cumpărăturile dvs. online. Dacă ziceți despre noi prietenilor și cunoscuților dvs., vă răsplătim - totul exact așa cum v-am promis. Vă răsplătim în continuu și o facem cu bucurie! Noi respectăm clienții noștri și facem orice pentru satisfacția lor. Uite cum funcționează recompensele pe Tipli.

Tipuri de recompense

Toate recompensele pe care le câștigați din cumpărături sau ca bonus de la noi, le puteți vedea în lista recompenselor după autentificare. Recompensele, care vi le oferim, sunt de două tipuri recompense pentru cumpărături sau recompense bonus.

Recompense pentru cumpărături

Recompensele pentru cumpărături sunt toate recompensele, pe care le câștigați în timpul cumpărăturilor de la partenerii noștri. De exemplu, dacă cumpărați un cadou pentru persoana iubită sau mâncare pentru animalul dvs. de companie, recompensele din aceste achiziții se încadrează în această categorie.

Recompense bonus

Recompensele bonus sunt recompense pentru înregistrare sau pentru recomandarea unui prieten, solicitarea unei garanții de satisfacție etc. Aceste recompense vă sunt oferite de Tipli și nu sunt legate de o anumită cumpărătură.

Recompense în așteptare și confirmate

Este simplu, nu? Pentru a face lucrurile și mai clare, trebuie să vorbim și despre noțiunile de recompensă înregistrată și confirmată.

Orice recompensă este la început înregistrată. Atunci când vă oferim o recompensă pentru cumpărătură sau un bonus pentru înregistrare, marcăm această recompensă drept înregistrată. Pentru ca recompensa să fie confirmată este necesar ca pentru orice recompensă să îndepliniți una dintre premisele.

Confirmarea recompenselor din cumpărături

Recompensele din cumpărături sunt de obicei confirmate timp de 30 - 70 zile de la înregistrare. Aceasta depinde de magazinul de unde ați făcut cumpărăturile. Perioada de protecție este stabilită în primul rând din motivul, ca în cazul unei plângeri cu privire la bunuri sau la returnarea acestora, să nu se întâmple ca recompensa pentru o achiziție anulată să fie confirmată integral.

Confirmarea recompenselor bonus

În schimb recompensele bonus, precum e bonusul pentru înregistrare sau recompensa pentru recomandarea unui prieten, sunt confirmate atunci când utilizatorul va atinge un sold minim de 20 Lei din recompensele pentru cumpărături confirmate. Odată ce acest scop este atins, recompensele bonus sunt confirmate automat.

În cazul recompenselor pentru recomandarea unui prieten este necesar să îndepliniți și condiția ca prietenul dvs. să atingă o sumă minimă de 50 Lei în cadrul recompenselor confirmate din achiziții, în contul său Tipli. Odată ce va fi îndeplinită și această condiție, nimic altceva nu împiedică confirmarea recompensei pentru recomandarea unui prieten.

Transferul recompenselor

Atunci când aveți măcar o recompensă confirmată, puteți foarte ușor să cereți să vă fie transferată. În setările contului este suficient să completați numele de familie, prenumele, numărul de telefon și numărul contului bancar, unde poate fi transferată recompensa dvs. Ulterior în lista recompenselor puteți cere transferul recompenselor în contul dvs. bancar.

După efectuarea cererii de transfer, de obicei durează 2-3 zile lucrătoare până la procesarea cererii. Odată ce cererea este confirmată, banii sunt trimiși imediat în contul dvs. bancar.

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă